Gość: dor Re: thalgo ? IP: *.crowley.pl 28.12.04, 15:06 coś nie przeszło!? szukam płatków kolagenowych pod oczy? czy znacie taką firmę talgo? czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
jumbala Re: thalgo ? 28.12.04, 19:48 Kosmetyki dostępne u kosmetyczki. Moja siostra stosowała krem pod oczy i była wniebowzieta...ale ja tam nie wiem- sama bym sie dowiedziała co inne dziewczyny o tej firmie myślą. Acha zabiegi na twarz u kosmetyczki (np algi) też moja siostra ma na talgo robione i jest bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena thalgo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 20:12 Uzywam wody do demakijazu, kremu protective, peeleingu - sa REWELACYJNE!!!! Zabiegi w gabinecie kosmetycznym przyniosly super efekt. Polecam te kosmetyki. Wiem ze Thalgo jest dobra, renomowana firma. Odpowiedz Link Zgłoś
winogroneczka Re: thalgo ? 28.12.04, 22:31 jutro ide tam na zabieg po raz pierwszy, zobaczymy :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=17986149&a=17986149 Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia20 Re: thalgo ? 29.12.04, 12:40 Hej! Bardzo często wykonuję zbiegi na twarz u kosmrtyczki, która pracuje na kosmetykach firmy thalgo. Efekty były zdumiewajace już za pierwszym razem. Thalgo to renomowana i godna polecenia firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: thalgo ? IP: 212.244.242.* 29.12.04, 12:48 Kosmetyki Thalgo znam i jak najbardziej polecam!!!...płatki np to mój stały kosmetyk.zgłosiłam go na KW na wizażu.Dla mnie dużo lepsze niż Estee Lauder.Jako firma gabinetowa troche droga i stosuje na zmianę z Maystarem.pozdr.ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dor Re: thalgo ? IP: *.crowley.pl 29.12.04, 16:58 dzięki, a może znacie jakiś salon godny polecenia gdzie doradzą kosmetyki? pozdrawiam i wszystkiego naj najlepszego na Nowy Rok ***** Odpowiedz Link Zgłoś