Gość: kolaa IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 19:08 Czy któraś z Was używała tych kosmetyków? Jakie wrażenia? Jakie ceny? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: M*A*C IP: *.chello.pl 30.12.04, 22:01 a jest już w Polsce? bo miała wejść w grudniu;)i nie mogę się już doczekać mam tylko szminkę (kupowałam w Hiszpanii-15 euro)rewelacyjna, nawilża, kryje, błyszczy cud, miód, podobno podkłady i pudry są znakomite Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: M*A*C 30.12.04, 22:07 Ja nigdy nie mialam ich kosmetykow, ale slyszalam, ze fantastyczne sa cienie do oczu. Maja niesamowita ilosc kolorow. Mnie podobaja sie blyszczyki, masa barw (w ogole MAC znany jest z ogromu odcieni wszystkich kosmetykow, w Polsce ich "odpowiednikiem" jest Inglot), pysznie smakuja i wygladaja. Poza tym MAC ma rowniez kosmetyki pielegnacyjne i gadzety do pielegnacji (zalotki, pedzle, bibulki matujace itp.). Zasze podobaja mi sie ich stoiska, makijazystki sa slicznie ubrane, umalowane. Od niedawna zaczeli sie tez reklamowac w prasie, wczesniej polegali na poczcie pantoflowej (MACa uzywaja rodzina Osbourne, Aguillera, Missy Elliot m.in.). Poza tym zawsze maja jakis udzial w akcjach charytatywnych, np. dochod z konkretnych szminek przeznaczaja na mammografy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: M*A*C IP: *.mia.bellsouth.net 31.12.04, 20:27 makijazystki wiekszosci firm kosmetycznych sa zawsze super umalowane i ubrane:))) wystarczy tylko wejsc do sekcji kosmetycznej w Bloomingdales lub Nordstrom to az dech zapiera...czesto przy okazji zakupu kosmetykow ogladam sobie panie sprzedajace..prawie wszystkie slodziudkie jak cukiereczki...choc zdazylo mi sie tez na stoisku lancoma pani z makijazem jak po nie przespanej nocy, no i ten angielski...kazdy kosmetyk o ktory pytalam bym "very good"....heheheh a co do MAC kosmetyki sa na serio rewelka,ostatnio wybralam sie po cien do oczu..mial byc tylko jeden bo akurat jednego koloru mi brakowalo...a skonczylo sie na 5..po prostu nie da sie inaczej...ceny sa baaardzo przystepne..pudeleczko cieni to koszt 13USD,bardzo wydajne i dlugo trzymaja sie na powiece....szczerze polecam:)....a przy okazji dziewczyny udanej sylwestrowej zabawy zycze:))))no i zeby ten nowy rok przyniosl wam wszystko czego sobie zazyczycie:)))ja mam jeszcze 9 godzin do polnocy....heh:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: M*A*C IP: *.chello.pl 30.12.04, 22:16 Mac ma wejść do Polski? A czy to aby napewno prawda,skąd ta informacja? Znam tą markę tylko ze słyszenia, ale fajnie by było ją wypróbować bo podobno to nr 1 wśród wizażystów. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: M*A*C 30.12.04, 22:27 No kosmetixy sa fajne,ale w Polsce do ich odpowiednika aspirował Inglot. To maja teraz wejść do Polski też???Hmm..No fajnie byłoby,bo mają najlepszy na świecie korektor!;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: M*A*C IP: *.chello.pl 30.12.04, 22:35 że MAC ma być w PL(w grudniu)przeczytałam jakiś czas temu,w którymś z babskich pism, nie pamiętam czy w Urodzie, Twoim Stylu w którymś miesięczniku;)acha i jeszcze taką informację(podobno sprawdzoną) podała jedna z forumek Odpowiedz Link Zgłoś
pout Re: M*A*C 30.12.04, 23:05 mam kilka rzeczy z maca i jestem bardzo zadowolona,ceny miedzy 10 a 50 euro, maja tez bardzo fajne lekcje makijazu i stylizacje dla stalych klientow,mozna sie tez na cos takiego zapisac, bylam w ostatnie wakacje i zaproponowany mi makijaz byl sliczny :) polecam!!! pout Odpowiedz Link Zgłoś
matorato Re: M*A*C 01.01.05, 01:32 Błyszczyk i podkład- rewelacja, cen nie znam, fajnie by było gdyby ta firma znalazła się na naszym rynku kosmetycznym. Pozdrawim. Odpowiedz Link Zgłoś
sniegotka Re: M*A*C 01.01.05, 10:01 Ja mialam pomadke i roz do policzkow - obie rzeczy wygladaly na twarzy bardzo ladnie ale: roz mi zatykal pory a pomadka wysuszala usta. Odpowiedz Link Zgłoś