Gość: gajka IP: *.isko.net.pl / 10.4.2.* 20.05.02, 08:59 czy któraś z was używa kosmetyków PRIVI (najbardziej interesuje mnie fluid) co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xena Re: fluid PRIVI IP: *.acn.waw.pl 20.05.02, 10:24 Mam fluid nawilżająco-rozświetlający (ten w opakowaniu z pompką) - jak dla mnie badziewie, cera się po nim błyszczy jak wysmarowana masłem, zbiera się w zagłębieniach i zmarszczkach mimicznych, dodatkowo je podkreślając; słowem - wyrzucone pieniądze, ale najlepiej sama wypróbuj, bo z podkładami bywa bardzo różnie, może Twoja cera będzie go bardzo dobrze tolerować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: fluid PRIVI IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 10:39 Nie używałam osobiście, ale opinia mojej koleżanki jest niemal dosłownym cytatem Xeny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agus7 Re: fluid PRIVI 20.05.02, 10:59 Juz mi się nie chciało po raz kolejny na tym Forum narzekać na fluid Privi, ale dołączę się do chóru :) dla mnie beznadziejny, też miałam ten rozświetlający z pompką. Zero efektów, zero krycia, zero rozświetlenia, włazi w pory i zagłębienia w skórze, poza tym mnie uczulił. Dałam go mamie, ale Jej też niezbyt odpowiada. Pieniądze wyrzucone w błoto (a koszrował zdaje sie ponad 40 zł). Tak się zraziłam, że już nic więcej z Privi nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: fluid PRIVI IP: 217.96.36.* 07.06.02, 14:31 A mnie nawet odpowiada. Jest lekko matujący, ma lekką konsystencję i daje efekt rozświetlenia (mam drobinki złota na rękach, gdy podczas dnia dotykam twarzy, ale...). Troszeczkę szczypały mnie oczy na poczatku stosowania. Ogólnie: 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: fluid PRIVI IP: *.se.com.pl 07.06.02, 14:37 akurat dostałam do testowania sporo kosmetyków Privi (pewnie wiecie, że to jest kolorówka Erisu) i naprawdę żaden mi nie odpowiada, jakość kiepściutka. niestety, NIE MA dobrych polskich kosmetyków do makijażu:( - poza nielicznymi lakierami do paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okęciak Re: fluid PRIVI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 22:13 Gość portalu: gAndzia napisał(a): > akurat dostałam do testowania sporo kosmetyków Privi (pewnie wiecie, że to jest > > kolorówka Erisu) i naprawdę żaden mi nie odpowiada, jakość kiepściutka. > niestety, NIE MA dobrych polskich kosmetyków do makijażu:( - poza nielicznymi > lakierami do paznokci. Skarbie wiesz ze gdzies dzwoni ale nie wiesz w ktorym kosciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: fluid PRIVI IP: *.future-net.pl 07.06.02, 22:24 oj, chyba wie, w którym, bo wszystko co napisała to swięta prawda - privi to kolorówka erisu i jest do dupy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: fluid PRIVI IP: *.ny325.east.verizon.net 07.06.02, 22:31 Gość portalu: Aga napisał(a): > oj, chyba wie, w którym, bo wszystko co napisała to swięta prawda - privi to > kolorówka erisu i jest do dupy:) a mnie wydawało się że Eris zajmuje się "tylko" dystrybucją tych produktów... a nie je produkuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okęciak Re: fluid PRIVI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 13:33 Gość portalu: marta napisał(a): > Gość portalu: Aga napisał(a): > > > oj, chyba wie, w którym, bo wszystko co napisała to swięta prawda - privi > to > > kolorówka erisu i jest do dupy:) > > a mnie wydawało się że Eris zajmuje się "tylko" dystrybucją tych produktów... a > > nie je produkuje Eris robi tylko fluidy a reszte ich niemiecki partner ot i tyle.Dystrybutorem jest rowniez Eris. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: fluid PRIVI IP: *.ny325.east.verizon.net 09.06.02, 17:44 dziekujemy za info, już wiemy juz gdzie bije ten dzwon:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: fluid PRIVI IP: *.se.com.pl 10.06.02, 13:45 Mam przed sobą zarówno materiały prasowe, jak i kosmetyki Privi. Faktycznie na szminkach jest napisane, że wyprodukowano je zagramanicą, natomiast w materiałach prasowych (tudzież na konferencji prasowej, kiedy je wprowadzano) absolutnie nie ma na ten temat ani słowa - wręcz przeciwnie, podkreślano, że wreszcie mamy polskie luksusowe (hihi) kosmetyki kolorowe. Przypuszczam, że Eris sprowadza komponenty lub gotową kolorówkę z Niemiec i tu je pakuje tudzież rozprowadza. Na stronie privi.com.pl przedstawia się je jako "miedzynarodową markę - jedyna firma privi mając cokolwiek wspólnego z komstykami a raczej chemią mieści się w indiach i raczej nie o nią tu chodzi.Wyszukiwarki niemieckie takiej marki nie znają:) Tak więc na zlecenie erisu kolorówka jest produkowana w niemczech - nie zmienia to jednak faktu, że jest to kolorówka erisu i że jej jakość jest (dla mnie, a uzywałam tych kosmtyków, byłam też nimi malowana przez wizażystkę) jest niedobra. Ps. jeśli okręcik jest pracownicą erisu, to dodam, że firma ta produkuje bardzo fajne kosmetyki pielegnacyjne, a pani irena eris jest przemiła, nie zmienia to jednak ww. faktów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okęciak Re: fluid PRIVI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 14:44 Gość portalu: gAndzia napisał(a): > Mam przed sobą zarówno materiały prasowe, jak i kosmetyki Privi. Faktycznie na > szminkach jest napisane, że wyprodukowano je zagramanicą, natomiast w > materiałach prasowych (tudzież na konferencji prasowej, kiedy je wprowadzano) > absolutnie nie ma na ten temat ani słowa - wręcz przeciwnie, podkreślano, że > wreszcie mamy polskie luksusowe (hihi) kosmetyki kolorowe. Przypuszczam, że > Eris sprowadza komponenty lub gotową kolorówkę z Niemiec i tu je pakuje tudzież > > rozprowadza. Na stronie privi.com.pl przedstawia się je jako "miedzynarodową > markę - jedyna firma privi mając cokolwiek wspólnego z komstykami a raczej > chemią mieści się w indiach i raczej nie o nią tu chodzi.Wyszukiwarki > niemieckie takiej marki nie znają:) > Tak więc na zlecenie erisu kolorówka jest produkowana w niemczech - nie zmienia > > to jednak faktu, że jest to kolorówka erisu i że jej jakość jest (dla mnie, a > uzywałam tych kosmtyków, byłam też nimi malowana przez wizażystkę) jest > niedobra. > > Ps. jeśli okręcik jest pracownicą erisu, to dodam, że firma ta produkuje bardzo > > fajne kosmetyki pielegnacyjne, a pani irena eris jest przemiła, nie zmienia to > jednak ww. faktów:) Juz nic nie bede pisal bo po co.POza tym "okręcik "nie jest pracownica erisu ani niczyja inna.Wydaje mi sie ze ze sposobu pisania mozna sie domyslic ze pracownica zadna nie jestem a pracownikiem to i owszem.Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś