Dodaj do ulubionych

ogromny pryszczy !!! :((((

IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.05, 15:57
pare dni temu zrobil mi sie pryszcz na nosie i smarowalam go mascia ktora
kupilam od kosmetyczki (nazwy nie ma) i nic nie pomoglo smarowalam zielona
glinka i nic i chcialam go wydusic i strasznie bolal bo to byla taka jak by
woda a nie syfek i mam wielka czerwona gruba krope na nosie i nie wiem czym
to szybko zlikwidowac... za 2 dni mam wazne spotkanie prosze o pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: _monika_ Re: ogromny pryszczy !!! :(((( IP: *.softel.elblag.pl 11.01.05, 16:41
      sudocrem moze pomoze albo pasta go...
      • Gość: Akne Re: ogromny pryszczy !!! :(((( IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.01.05, 17:15
        Sprobuj mascia cynkowa z dodatkiem kwasu salicylowego (to sie nazywa bodajze
        Pasta Lassara). I nie dus!!!!! Powodzenia.
        • Gość: megwi Re: ogromny pryszczy !!! :(((( IP: *.law.uj.edu.pl 11.01.05, 18:08
          maść tormentiol
    • Gość: biki Re: ogromny pryszczy !!! :(((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:06
      mi kiedyś pomagało przecieranie spirytusem, ale teraz już nie działa :(, ale
      słyszałam ze ta masc cynkowa jest naprawde dobra, tylko bardzo mocna i
      wysuszająca, a więc trzeba to stosowac naprawde punktowo
    • Gość: kk Re: ogromny pryszczy !!! :(((( IP: *.jci.com 11.01.05, 19:15
      ja mialam taka metode na naprawde glebokie, zaognione, nie dajece sie wydusic
      pryszcze-potwory: posmarowac mascia oxycort i szczelnie zakleic plastrem.
      wystarczy wyciac malutki kawalek plastra (z gaza) a na to nalepic nieco wiekszy
      kawalek z klejem, tak zeby uszczelnic brzegi. i tak zaklekjone zostawic na noc.

cudem jakims to 'wyciaga' na wierzch rope (sorry za graficzny opis). zagojenie
      troche trwa, ale taki pusty syf latwiej zamaskowac makijazem niz wielki,
      zaogniony babel. powodzenia!
      • myshen82 Re: ogromny pryszczy !!! :(((( 14.03.05, 13:59
        a ile kosztuje oxycort? jest bez recepty?
    • Gość: Asia olejek pichtowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 16:09
      ja polecam Ci olejek pichtowy, kupisz w aptece( ok 10 zlotych, choc sa iwieksze
      pojemnosci za wyzsza cene) Jednakze wydaje mi sie ze jest on najlepszy na na
      pryszcza swiezo co wycisnietego ( czyli na te rane, dziure po pryszczu juz nie
      wiem ja to nazawc), nie wiem jakim cudem, ale na szczescie olejek pichtowy
      zlepia brzegi skóry i bardzo szybciuuuutkoooo regeneruje, uzdrawia skóre :)
      Choc na te narosl ( jeszcze nie wycisnieta) co ja opisalas tez warto spróbowac
      olejkiem Powodzenia ( hlip, znam co czujesz :**
      ps JEZELI CI POMOZE DAJ ZNAC !!
      Asaoa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka