Dodaj do ulubionych

Ranking najlepszych kosmetyków do włosów

IP: *.crowley.pl 12.01.05, 18:56
Dziewczyny wpisujcie swoje hity kosmetyczne w pielęgnacji włosow.
Jesli udało Wam sie znalesc serie idealną , idealny kosmetyk z ktorego
jestescie mega zadowolone podzielcie sie !
Ja od dłuzszego czasu jestem zachwycona działaniem serii
GOLDWELL kerasilk , odzywka cudooo włosy sa miekkie błyszczace i super
nawilzone.
Obserwuj wątek
    • Gość: ?? Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.05, 19:10
      zlota seria Pantene Pro-V
      • annaoke Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów 12.01.05, 19:26
        Szampon i odżywka do włosów kręconych NIVEA.
        Uzywałam b. drogich i nic. Po NIVEA- szok!
        Jest OK. Najładniejsze sa przez 2 dni po umyciu.
        • Gość: Misia Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów IP: *.pronet.lublin.pl 16.01.05, 23:43
          ojej a dla mnie tragedia ten szampon:( z przykroscia stwierdzam ze kasa w bloto
          a moje krecone wloski wiele lepiej wygladaja po gliss kur do wlosob blond.
      • Gość: asica Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:27
        A mnie zachwyciły odzywki Garniera bez spłukiwania (takie w małej okraglej
        butelce z dozownikiem), dla mnie rewelacyjne. Natomiast nie ma lepszego szmponu
        od tych z serii Seboradin (np. z żen-szeniem ,czarną rzepą etc). Z kolei nie
        polecam szamponów Avonu (advanced) szczególnie do włosów blond,
        przetłuszczających się. totalna beznadzieja.
        pozdrawiam wszystkie forumowiczki:)))
        • annaoke Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów 12.01.05, 19:29
          Podaj dokładną nazwe tej odżywki GOLDWELL-Kerasilk. Np do jakich włosów itd
    • Gość: małgo Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów IP: *.crowley.pl 12.01.05, 19:40
      Jest to odzywka GOLDWELL kerasilk ULTRA RICH CARE do włosow extremalnie
      suchych, zniszczonych ,trudno poddajacych sie stylizacji.Jej nawilzajaca
      formuła sprawia ze włosy wygladają świetnie.
      • Gość: teresai Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.01.05, 20:29
        A miałaś może szampon z tej serii? I jeszcze jedno pytanko do Ciebie małgo; czy
        rzeczywiście masz ekstremalnie suche i zniszczone włosy? Bo ja mam raczej lekko
        suche i boję się, że ta odżywka może za bardzo obciążać moje włosy.
        • Gość: małgo Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów IP: *.crowley.pl 13.01.05, 11:52
          Ja stosuje zestaw szampon + odzywka i te kosmetyki nie obciązają moich włosow
          lecz fajnie je nawilzają, moje włosy nie sa extremalnie suche ani extremalnie
          zniszczone ;)ale zawsze miałam wrazenie ze są twarde sztywne za wszelka wiec
          cene chciałam osiagnąc efekt miekkosci i znalazlam ta serie.
    • chwojka Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów 12.01.05, 23:49
      L'OREAL PROFESSIONEL seria Vitamino Color do cienkich włosów/jest i do
      grubych/.Chroni kolor włosów farbowanych,są miękkie,cudownie pachną.Blondynkom
      polecam SoBlond f-my got2b, szampon,odżywkę i spray nabłyszczająco-
      wygładzający /nie polecam tylko rozjaśniacza z tej serii strasznie mi wysuszył
      włosy/.
    • Gość: Iwa lanza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 01:16
      dla moich dlugich, suchych, farbowanych wlosow najlepsze sa kosmetyki LANZY
      odzywka DETANGLER do wloso sychych, ulatwiajaca rozczesywanie, po ktorej wlosy
      sa mieciutkie i przyjemne w dotyku
      odzywka REKONSTRUKTOR na bardzo zniszczone chemia wlosy, po jednym opakowaniu
      (2-3 miesiace uzywania)wlosy wracaja do normy, staja sie blyszczace,
      miekkie "jak nowe"
      zel do prostowania z pamiecia termiczna
      zel do nablyszczania
      • Gość: ania Gdzie kupic rekonstruktor lanzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 11:26
        tzn domyslam sie ze u fryzjera ale ktorego? pierwszy raz slysze o tej firmie.
        i ile kosztuje?
        pozdrawiam
        • Gość: Iwa Re: Gdzie kupic rekonstruktor lanzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:44
          cenna tubki to okolo 70 zloty
          w Warszawwie mozna go kupic w Galerii Centrum przy Marszalkowskiej, w sklepie
          dla fryzjerow przy Koszykowej na przeciw ksiegarni MdM
          pewnie sa tez inne miejsca gdzie jest dostepny
          firmowego salonu Lanzy jeszcze nie spotkalam
    • justa_79 Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów 13.01.05, 10:00
      GlissKur do włosów długich oraz do farbowanych, tylko po tych odżywkach moje
      włosy rozczesują się bez problemu,
      Dove do farbowanych, włosy mięciutkie,
      rekonstruktor Lanzy, regeneruje zniszczone włosy,
      szampon Dermena i Wax do wypadających,
      serum na końcówki Avonu,
      serum dodające objętości Avonu - to naprawdę działa, włosy podniesione,
      puszyste.
    • kosmisia Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów 13.01.05, 10:06
      dla mnie l'oreal professionel (seria żółta)
      tetao
    • Gość: greatkania Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:06
      odżywka włoskiej firmy Dora, nawilżająca do włosów cienkich i delikatnych.
      Ja takich włosów nie posiadam - mam włosy grube i farbowane na blond i dla mnie
      odżywka jest fantastyczna!
      Można ją również stosować na skórę głowy.
      Poza tym ślicznie pachnie!
    • kosmisia Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów 13.01.05, 10:08
      aha, no i odzywka wax
      • Gość: Olga Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów IP: *.echostar.pl 15.01.05, 13:02
        A do farbowanych, głownie chodzi o kolor. Może ktoś używał Goldwell albo
        Loreala? Co lepsze bo właśnie planuje zakup i nie wiem co. Poradzcie.
      • lucy215 Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów 15.01.05, 15:18
        kosmisia napisała:

> aha, no i odzywka wax
        WAX :) WAX :) WAX :) rewelacja!
    • Gość: justyna Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:24
      Szampon przeciwłupieżowy i pianka nadająca obiętość(w takim zielonym opakowniu) z Yves Rocher, naprawdę działajają.Polecam
      • Gość: Ola........ Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 13:32
        szapon wzmacniający " Rzepa "firmy Joanna wzmacniający z odżywką. OK, 6zł.
      • charade Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów 15.01.05, 13:33
        Odżywka do włosów farbowanych Wella Lifetex nutri-care color protection
        intensive mask. Kupiłam przypadkowo, gigantyczne opakowanie 750 ml. za 68 zł.
        Maska okazała się rewelacją, poza tym mam ją już któryś tam miesiąc, a mam
        długie włosy.
    • Gość: Joanna Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.05, 14:55
      Najlepsze odżywki to:
      Rigenol (moje ostatnie odkrycie)
      Lanza Rekonstruktor
      • Gość: hej ile kosztuje lanza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:12
    • Gość: Ania Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:37
      A w jakiej cenie jest ta seria Goldwella, tzn szampon i odżywka.
      • Gość: mala609 Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:54
        zdecydowanie polecam maske do wlosow suchych i cienkich -dory( na bazie
        kolagenu morskiego).Wlosy swietnie sie rozczesuje, sa blyszczace i gladkie.
    • Gość: kolla Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:10
      po wszelkich L'orealach prof, wellach i innych kosmetykach z salonow i sklepach
      fryzjerskich doszlam do wniosku, ze najlepszym szamponem do moich wlosow jest
      szampon firmy Fitomed. Ten skromny ziolowy szampon okazal sie zbawieniem dla
      skory na mojej glowie, a co za tym idzie i dla wlosow. Nawet bez odzywki sa
      mieciutkie, lsniace i swietnie sie ukladaja. Poza tym mniej sie przetluszczaja.
    • maggiemay Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów 17.01.05, 00:15
      dla mnie najlepszy sa szmpon i odzywka Herbal Essences (Volume), bo mam duzo
      wlosow, ale sa bardzo miekkie i cienkie. do tej pory to jedyne kosmetyki
      (szczegolnie odzywka!), po ktorych moje wlosy daja sie rozczesac, a przy tym
      nie wygladam, jakby mnie krowa jezykiem przylizala, a nawet wygladaja przez
      dzien lub dwa, jakby byly duzo grubsze.
      • Gość: anna Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:13
        Ja uzywam l'oreal professionel seria do suchych włosów (żółta), pieknie pachnie
        i wlosy sa mieciutkie...
        Jak mam jakis powazny problem i po zimie stosuje Kerastase, chcialabym cześciej
        ale ceny...
        :)
        • koala1985 Re: Ranking najlepszych kosmetyków do włosów 17.01.05, 13:23
          olejek do włosów na gorąco Oriflame. Rewelka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka