Gość: Gonik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:23 Czy znacie jakieś ładne, owocowe zapachy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gocha Re: Chcę pachnieć owocami... IP: *.dami.pl 13.01.05, 21:41 mnie też to interesuje, szczególnie marzy mi się zapach arbuza:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Chcę pachnieć owocami... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 21:44 cudowny zapach malinek nosze na sobie po prostu tak sliczny,ze nawet poduszke przed snem sobie pryskam to woda IvesRocher > duzy flakon za 39 zl, ale mozna tez wyprobowac na poczatek malenki za 20 maja tez zapach chyba jezyn , brzoskwini i ..nie pamietam :) ale maliny sa po prostu rewelacyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goya Re: Chcę pachnieć owocami... IP: *.acn.waw.pl 13.01.05, 21:50 ja uwielbiam truskawkę Yves Rocher... czarna porzeczka też była super, bardziej "szlachetna", truskawka jest mniam, słodziutka :) Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: Chcę pachnieć owocami... 13.01.05, 21:56 Popieram, wody Yves Rocher pachna pysznie :) Z innych (już droższych niestety): Aqua Allegoria Guerlain - Lemon Fresca albo Pamplelune. Chociaż to już nie jest taki czysty owoc, tylko raczej fantazja na temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Yves Rocher 13.01.05, 22:33 Faktycznie YR ma świetne te wody,ale troszeczkę jednak są nietrwałe.Mój ulubiony to jeżyna-rewelacja! Sprawdź też na forum o perfumach-naprawdę cudowne miejsce i fantastyczni ludzie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Chcę pachnieć owocami... IP: *.pronet.lublin.pl 13.01.05, 22:25 jak lubisz cytrusy to polecam taka zielona wode toaletowa z oriflame, z serii aromatherapy:) ja ja ubostwam po prostu i nie zdradze dla najdrozszych perfum:) cena k 70 zl ja kupilam w promocji za 40:) Odpowiedz Link Zgłoś
astra_t Re: Chcę pachnieć owocami... 13.01.05, 23:11 Sprawdź Le monde est beau (Kenzo) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Chcę pachnieć owocami... 14.01.05, 10:28 polecam Aquolinę - ma smaki związane z jedzeniem, również owocami. www.amaro.pl można kupić w większych Sephorach albo przez Internet. Odpowiedz Link Zgłoś