Gość: inka IP: *.ucr.edu 14.01.05, 18:57 Powiedzcie mi prosze jakie z lutowych gazet juz sie ukazaly? Narazie wiem ze jest Twoj Styl. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolka Re: lutowe gazety IP: *.chello.pl 14.01.05, 20:47 Marie Claire, Olivia, Cosmo. Polecam Twój Styl, ciekawe wywiady z Wojciechowską, z Królikowskim, o tym czy akceptujemy swoje ciałą, czy nie i trochę innych spraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: lutowe gazety IP: *.ucr.edu 14.01.05, 20:53 Dziekuje Jolka - musze zlozyc zamowienie u M ktory jest teraz w Pl. A nie wiesz kiedy ukazuje sie Pani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iizzaa Re: lutowe gazety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 21:23 Pani ukazuje się 26 każdego miesiąca. Jest jeszcze Elle (obok TS mój ulubiony miesięcznik) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkak10 Re: lutowe gazety 14.01.05, 21:28 Mnie zawsze kupuje gazety moj chlopak (Pani-moja ulubiona, TS, czasem Elle) Wie, jak mi sprawic radosc, hihi Jestem uzalezniona od gazet, gdziekolwiek jestem: fryzjer, kosmetyczka, dentysta, znajomi zawsze siegam po gazety, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elegance Woman Re: lutowe gazety IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.01.05, 23:07 To tak jak ja. Też kocham gazety! Oczywiście nie te typu Tina czy coś w tym stylu. Nigdzie sobie nie odpuszczę jak zobaczę jakieś pismo. Lubie rozrywkę przy Glamour i Marie claire. A jutro chyba się skuszę na Elle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Re: lutowe gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:51 a ja jestem przerazona tym,co p.Domagalik zrobila z Panią cytowane listy-jedynie pochwalne felietony(?)Szapolowskiej chyba tylko dlatego,ze się przyjaznią i cala reszta...hmmm ....jak wam się podoba dobor rzeczy,ktore promują w cenach niekiedy rocznej pensji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: lutowe gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:18 lubie Pani ale nie czytam wszystkim artykulow. Nie czytam felietonow szapolowskiej, ligockiej, wisniewskiego, pietuchy (kofty w ts), Mam wrazenie, ze dobralo sie towarzystwo wzajemnej adoracji... Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia33 Re: lutowe gazety 15.01.05, 18:29 Ja kiedyś " Panią" bardzo lubiłam, ale teraz jak naczelną jest od ponad roku Domagalik stała się kompletnie niestrawna. Pseudo- intelektualne artykuły, pretensjonalne felietony Szapołowskiej ( dlaczego każda artystka uważa,że jest świetna w pisaniu ?), do tego żałosna autopromocja samej naczelnej- jej fotki niemal na każdej stronie + wywalony tytuł na okładce " Domagalik w rozmowie z tym " itp, poza tym okropna szata graficzna i fatalne zdjęcia, no bo już o butach za 3 tys nie wspomnę. Lubię TS i Elle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna_79 Re: lutowe gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:50 A czytacie Zwierciadło? Ja kiedyś regularnie, a od paru miesięcy już nie. Sama nie wiem czemu przestałam, chyba dobór tematyki zaczął być dla mnie za trudny ;) Z tańszych czasopism ja bardzo lubię Świat kobiety za 1.90 (tygodnik). Nie kupuję regularnie, ale jak już to nie żałuję - fajne przepisy (lubię czytać o jedzeniu), zawsze jakaś dieta, ubrania z polskich sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś