Dodaj do ulubionych

seria ASZ - firmy SZA

IP: 195.116.180.* 23.05.02, 09:46
Witajcie, przenioslam sie tutaj z Sekretow Kobiet, bo tam juz kompletnie
wszystko umarlo. Fajnie widziec zanjome "nicki" tutaj. Pozdrowienia dla
Wszystkich.
Ale do rzeczy. Kupilam sobie krem na dzien z serii ASZ (ten z
bio-ekranem) - 75 zl. I krem jest calkiem przyjemny, szybko sie wchlania,
lekko matuje i pieknie pachnie. Czy ktoras z Was juz uzywala te produkty?
Szczegolnie interesuja mnie opinie na temat kremu ASZ Druivella
Antartica 24h (chyba wersja na noc). Mam skore mieszana z tendencja do
tlustej (wiecznie swieca sie), ale jednoczesnie przesuszona i wrazliwa
-klops! I czy ktoras z Was moze polecic cos kremow THALGO. Czy przy
skorze mieszanej nie beda za ciezkie, no i jak sie spisuja. Acha, mam 30
lat.
Dziekuje za odpowiedzi.
Szarlotka
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi6 Re: seria ASZ - firmy SZA IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 10:15
      Do jakiej cery sa przeznaczone te kremy i w ogóle gdzie można je kupic.Znam je
      z reklam w gazetach,ale nie widziałam ich w żadnym sklepie
      • Gość: Aga Re: seria ASZ - firmy SZA IP: *.future-net.pl 23.05.02, 10:42
        Szarlotka, jesteś pierwszą kobietą, jaką znam (realnie i wirtualnie:)), która
        skusiła się na kosmetyki Sza. Zawsze się zastanawiałam, czy ktokolwiek w ogóle
        je kupuje, bo drogie jak selektwne (nie wiedzieć czemu) i stoi za nimi aktorka,
        która (dla mnie) nie jest żadnym autorytetem kosmetycznym. Ja za tę cenę na
        pewno kupiłabym coś Diora, Lancome'a czy Heleny Rubinstein, ale dobrze
        wiedziec, że jednak ktos jest z tego zadowolony.
        Pozdrawiam
        • Gość: Szarlot. Re: seria ASZ - firmy SZA IP: 195.116.180.* 23.05.02, 10:50
          Hii, pierwsze koty za ploty ;-)) Ktos musi byc pierwszy.
          A seria ASZ jest dla kobiet pomiedzy 25 a 35 rokiem zycia.. to seria SZA
          jest dla pan po 40 (chyba?).
          Ta linia ma dobre wlasciwosci, nie jest "przekombinowana", no i krem
          jest wydajny (50ml) i jeszcze cena do przejscia (75 zl)... a ostanio nie
          moge znalezc odpowiedniego kremu w tej cenie a nie moge sobie (mam
          ostatnio ograniczone fundusze) pozwolic na Diora, EL czy inne.
          • Gość: aga71 Re: seria ASZ - firmy SZA IP: *.MAN.atcom.net.pl 23.05.02, 11:35

Gość portalu: Szarlot. napisał(a):

>> Ta linia ma dobre wlasciwosci, nie jest "przekombinowana", no i krem
            > jest wydajny (50ml) i jeszcze cena do przejscia (75 zl)...

A jakie ma filtry? Tzn. jaka tam zastosowano substancje chemiczna? Bo jesli tylko Octyl Methoxycinnamate, to kiepsko.... I jaka jest wysokosc filtrow?

Bo zastanawiam sie, czy zdradzic dla niego Hydraphase XL - cena zblizona, ale mam watpliwosci....

Aga
            • Gość: Szarlot. Re: seria ASZ - firmy SZA IP: 195.116.180.* 23.05.02, 11:42
              Popatrze na opakowaniu i jutro dam znac, bo oczywiscie na pudelku nie
              bylo napisane jakiej wysokosci jest filtr.. ujemo mnie jeszcze jedno w tym
              kremie, ze zabiezpiecza skore przed "szokiem termicznym" jak
              wychodzenie z cieplego w chlodne (ma w sobie algi)... ale moze to tylko
              czysty marketing..?. na szczescie nie zatyka mi porow i nie powstaja
              pryszcze...
    • Gość: agul Re: seria ASZ - firmy SZA IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 23.05.02, 11:48
      Ja mam krem na dzień SZA i bardzo go lubię. nie pamiętam jaki ma filtr a na
      słoiczku nie jest napisane (opakowanie wyrzuciłam) ale jakiś wysoki fajnie
      nawilża i w ogóle jestem zadowolona, bo nie natłuszcza skóry. Mam jeszcze z tej
      serii taki balsam w długiej wąskiej butelce, też ok, tylko trochę za długo sie
      wchłania, ale zostawia skórę bardzo delikatną. Ja też byłam sceptyczna co do
      tych produktów ale wypróbowałam i jest ok, naprawdę. Pzdr
      • Gość: Aga Re: seria ASZ - firmy SZA IP: *.future-net.pl 23.05.02, 12:45
        No to musze się im przyjrzeć przy okazji:) A opakowania mają naprawdę śliczne,
        to fakt.
        • Gość: Szarlot. Re: seria ASZ - firmy SZA IP: 195.116.180.* 23.05.02, 12:53
          Mozesz zobaczyc i poczytac o tych kosmetykach na ich stronie www.sza.pl
          Zapisalam sie do klubu i moge kupowac z 10% rabatem (no i przesylka
          gratis).
    • Gość: mimi6 Re: seria ASZ - firmy SZA IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 19:09
      Mam jszcze pytanie w sprawie serii ASZ.Czy te kremy nadają się do wrażliwej
      cery?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka