Gość: an.ia IP: *.devs.futuro.pl 18.01.05, 12:42 Czy któraś z was wie coś o depilacji pastą cukrową-chodzi mi głównie o ceny, wrażenia z zabiegu i skuteczność oczywiście! Czytałam ost o depilacji tym sposobem i nie ukrywam ze jestem zaintrygowana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biki Re: depilacja pastą cukrową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:17 czytalam kiedys o tym w glamour. Podobno wrazenia lepsze niz po wosku ;) tzn. mniej boli i efekt jest lepszy, niestety nie wiem nic więcej, a tez mnie to ciekawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess Re: depilacja pastą cukrową IP: *.devs.futuro.pl 18.01.05, 15:18 www.kosmetyczki.net/modules.php?name=News&file=article&sid=66 tu są informacje o tego typu depilacji..ciekawe..był ktoś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: depilacja pastą cukrową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:00 Też jestem zaciekawiona tego typu depilacją.Ma ktoś może przepis jak zrobic taką pastę,chodzi mi o dokładne proporcje składników,żebym mogła sama wykonac zabieg w domu(ekonomiczniej:).Z góry dzęki Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: depilacja pastą cukrową 19.01.05, 08:31 Ja sie przymierzam. Po wosku mialam zapalenie mieszkow wlosowych, wiec jak poszlam do kosmetyczki spytac o ta paste pani zaproponowala, ze zrobi mi probe. Tak wiec od paru dni mam wydepilowany kawaleczek na rece i jeszcze mi sie zadne paskudztwo nie zrobilo. Generalnie ta metoda mniej podraznia i podobno starcza na dluzej. A ceny sa ok. 10-20% wyzsze od wosku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: depilacja pastą cukrową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 08:48 A gdzie można to zrobić, interesuje mnie kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuya Re: depilacja pastą cukrową IP: *.pinnex.com.pl 19.01.05, 09:29 ja bylam w Mimozie na Brackej, mozna tez w Der-Medzie na Tomasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superja Re: depilacja pastą cukrową IP: 217.153.29.* 20.01.05, 14:04 byla jeszcze ktoras z Was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatrix.kiddo Re: depilacja pastą cukrową IP: *.acn.waw.pl 22.01.05, 20:23 ja chodze regularnie na depilacje pasta cukrowa (glebokie bikini). jestem bardzo zadowolona. cena ok 120 zl (niestety). salon tais warszawa. pozdrawiam. asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osia Re: depilacja pastą cukrową IP: *.echostar.pl 22.01.05, 20:33 Też mnie to interesuje. Słyszałam że jest mniej bolesna i włosy po niej stopniowo zanikają. Może w Poznaniu ktoś sobie robił? Odpowiedz Link Zgłoś
saskia75 Re: depilacja pastą cukrową 25.01.05, 18:28 Asiu gdzie jest ten saon Tais w warszawie i ile kosztuja nogi skoro bikini 120 złotych. Czy rzeczywiscie boli duzo mniej jak wosk? Nie znosze wosku ale nie mam wyjscia...jestem pod wzgledem owlosienia typowa wloszka...szlag by to trafil:)))) dzieki z gory za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatrix.kiddo Re: depilacja pastą cukrową IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.05, 21:16 www.salontais.pl sorry ze dopiero teraz:) naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś