Gość: Mycha IP: *.pl 23.05.02, 17:15 Chcialabym zmienic uczesanie.Mam pociagla, szczupla twarz i blond wlosy.Czy uwazacie, ze moglabym obciac wlosy na jakies 4cm? Czy wygladalabym zle? Blagam...doradzcie cos :) POzdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rossa_ Re: nowa fryzura 23.05.02, 17:47 Mamy to telepatycznie ocenić? :))) Niech Cię zobaczy dobry fryzjer i doradzi- przecież nie musisz się od razu decydować. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: nowa fryzura 23.05.02, 21:51 A jaki masz nosek? Jesli zwraca na siebie uwagę to krótkie włosy nie są raczej wskazane... Ehhh sama chciałabym obciąć włosy ale wtedy zostałabym zamordowana przez mojego faceta ;-) Teraz mam długość do brody, a mój Miły się denerwuje, że ciągle tylko skracam i skracam ;-) Idź do dobrego fryzjera, on oceni czy będzie Ci do twarzy w takiej fryzurce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: nowa fryzura IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 22:34 Jak masz dużą potrzebę obcięcia zmian , to zaryzykuj i obcinaj.Zawsze możesz się pocieszać , że włosy odrosną.Ja tam zaryzykowałam i obcięłam , ale poszłam do fryzjera ze zdjęciem z gazety , żebyśmy się dobrze zrozumieli co do fryzury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: nowa fryzura IP: *.pl 23.05.02, 22:59 Nosek mam taki podluzny, chudy, ale nie wiem czy zwraca na siebie uwage czy tylko ja tak przesadzam.Mam obecnie wlosy do brody i strasznie mi sie znudzily.Mam ochote na taka fryzurke "na chlopczyce", a moj facet ciagle za mna chodzi i mowi "zetnij juz te wlosy wreszcie"( jak mnie poznal to tez mialam w miare krotkie, ale nie az tak).Podobno w zaleznosci od tego jaki ma sie ksztalt twarzy to takie obciecie trzeba sobie dopasowac, ale ja sie na tym zupelnie nie znam.Jutro ide do fryzjera, choc ja im tak do konca nie ufam.Czasem maja jakies zwariowane wizje, ktore im sie podobaja a ostatecznie wygladaja okropnie :( Sama juz nie wiem co zrobic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diavolka Re: nowa fryzura IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 24.05.02, 16:28 Przy podluznej, waskiej buzce wymarzone sa krotkie fryzurki. Koniecznie jednak musza byc rozwichrzone, najlepiej z jakas grzyweczka. Proponuje tak zwana forme "na pieczarke" Kark jest wycieniowany i boki (subtelne pazurki), z dluzsza wierzchnia warstwa, tak by mozna ja wlasnie ulozyc i rozwichrzyc. Zaopatrz sie w lokowke lub grube papiloty pianke i lakier, lub na chybcika zel. Blond wlosy sa z reguly cienkie i delikatne, wiec powyzsze akcesoria sie przydadza. Mozesz sobie nawet rzucic lekka trwala na duzych walkach badz zabieg w stylu Headline Welli. Wlosy sie podniosa u nasady, lekko sfaluja i wowczas nie bedziesz musiala przy nich nic wiekszego zrobic, oprocz nalozenia odrobiny zeliku lub wosku. Dobry szampon i odzywka, by wlosy byly lsniace. Podniszczenie wlosow nie gra tutaj wazniejszej roli...bo sa krotkie:) Systematyczne podcinanie a wszystko bedzie good:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś