Dodaj do ulubionych

nowa fryzura

IP: *.pl 23.05.02, 17:15
Chcialabym zmienic uczesanie.Mam pociagla, szczupla twarz i blond wlosy.Czy
uwazacie, ze moglabym obciac wlosy na jakies 4cm? Czy wygladalabym zle?
Blagam...doradzcie cos :) POzdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • rossa_ Re: nowa fryzura 23.05.02, 17:47
      Mamy to telepatycznie ocenić? :)))
      Niech Cię zobaczy dobry fryzjer i doradzi- przecież nie musisz się od razu
      decydować.
      • moni_citroni Re: nowa fryzura 23.05.02, 21:51
        A jaki masz nosek? Jesli zwraca na siebie uwagę to krótkie włosy nie są raczej
        wskazane... Ehhh sama chciałabym obciąć włosy ale wtedy zostałabym zamordowana
        przez mojego faceta ;-) Teraz mam długość do brody, a mój Miły się denerwuje,
        że ciągle tylko skracam i skracam ;-)
        Idź do dobrego fryzjera, on oceni czy będzie Ci do twarzy w takiej fryzurce.
    • Gość: kaś Re: nowa fryzura IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 22:34
      Jak masz dużą potrzebę obcięcia zmian , to zaryzykuj i obcinaj.Zawsze możesz
      się pocieszać , że włosy odrosną.Ja tam zaryzykowałam i obcięłam , ale poszłam
      do fryzjera ze zdjęciem z gazety , żebyśmy się dobrze zrozumieli co do fryzury.
      • Gość: Mycha Re: nowa fryzura IP: *.pl 23.05.02, 22:59
        Nosek mam taki podluzny, chudy, ale nie wiem czy zwraca na siebie uwage czy
        tylko ja tak przesadzam.Mam obecnie wlosy do brody i strasznie mi sie
        znudzily.Mam ochote na taka fryzurke "na chlopczyce", a moj facet ciagle za
        mna chodzi i mowi "zetnij juz te wlosy wreszcie"( jak mnie poznal to tez
        mialam w miare krotkie, ale nie az tak).Podobno w zaleznosci od tego jaki ma
        sie ksztalt twarzy to takie obciecie trzeba sobie dopasowac, ale ja sie na tym
        zupelnie nie znam.Jutro ide do fryzjera, choc ja im tak do konca nie
        ufam.Czasem maja jakies zwariowane wizje, ktore im sie podobaja a ostatecznie
        wygladaja okropnie :( Sama juz nie wiem co zrobic :(
        • Gość: diavolka Re: nowa fryzura IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 24.05.02, 16:28
          Przy podluznej, waskiej buzce wymarzone sa krotkie fryzurki. Koniecznie jednak
          musza byc rozwichrzone, najlepiej z jakas grzyweczka. Proponuje tak zwana
          forme "na pieczarke" Kark jest wycieniowany i boki (subtelne pazurki), z
          dluzsza wierzchnia warstwa, tak by mozna ja wlasnie ulozyc i rozwichrzyc.
          Zaopatrz sie w lokowke lub grube papiloty pianke i lakier, lub na chybcika zel.
          Blond wlosy sa z reguly cienkie i delikatne, wiec powyzsze akcesoria sie
          przydadza. Mozesz sobie nawet rzucic lekka trwala na duzych walkach badz zabieg
          w stylu Headline Welli. Wlosy sie podniosa u nasady, lekko sfaluja i wowczas
          nie bedziesz musiala przy nich nic wiekszego zrobic, oprocz nalozenia odrobiny
          zeliku lub wosku. Dobry szampon i odzywka, by wlosy byly lsniace.
          Podniszczenie wlosow nie gra tutaj wazniejszej roli...bo sa krotkie:)
          Systematyczne podcinanie a wszystko bedzie good:)
          Pozdrowienia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka