Gość: Jola IP: *.chello.pl 21.01.05, 21:22 chyba skuszę się na tę serię jakie są Wasze odczucia? na razie używam kremu doskonalącego i jestem bardzo zadowolona teraz zastanawiam się nad tonikiem, kremem na dzień, na noc i pod oczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoey7 Re: Y& U eris 21.01.05, 22:47 Witam. Od ponad 3 tygodni używam kremu pod oczy i na pewno więcej go nie kupię - właściwie to nic nie robi, ani nie nawilża, ani nie redukuje cieni. No, przynajmniej nie uczula ;-) Nie kupię go więcej. Krem doskonalący jest niezły, nad tonikiem również się zastanawiam ;-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Y& U eris IP: *.chello.pl 22.01.05, 21:33 dziękuję, na razie bardzo dobre opinie słyszałam, zwłaszcza o tym udoskonalającym, i dlatego mam chęć na cała serię może jeszcze jakieś kobietki napiszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: Y& U eris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:37 Hej, Używam żelu z tej serii i jestem bardzo zadowolona. Nie wysusza nie przetłuszcza. Tylko do zapachu trzeba się przyzwyczaić... Odpowiedz Link Zgłoś
justa30 Re: Y& U eris 22.01.05, 22:01 Dziewczyny mam drugi słoiczek kremu pobudzającego i jestem z niego zadowolona. Tonik jest również bardzo dobry. Krem pod oczy - ha, ha. Teraz zdałam sobie sprawę, że go używam od dłuższego czasu i rzeczywiście nic nie daje. Więcej go nie kupię Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mips Re: Y&U eris IP: *.bsk.vectranet.pl 23.01.05, 14:21 Mam żel do mycia twarzy. Jest świetny. Skóra jest po nim miękka, delikatna, ale jednocześnie świeża. Nie wysusza, nie ściąga, jednakże dobrze oczyszcza. Żel kosztuje 19zł. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Y& U eris IP: *.chello.pl 23.01.05, 14:50 a jak z kremem na noc? Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Y&U eris 23.01.05, 14:59 Polecam żel i tonik - nie ściągają i nie wysuszają skóry, wprost przeciwnie, dają miłe uczucie nawilżenia. Bardzo podoba mi się również doskonalący krem na dzień z filtrem 25. Myślę że pozostałe kremy z tej linii - na dzień, na noc, pod oczy będą jednak gorsze (w składzie widać różne zapychacze). Odpowiedz Link Zgłoś
mszub3 Re: Y&U eris 23.01.05, 20:39 wklepałam w twarz już 2 słoiczki kremu na dzień a teraz od 2 tyg stosuję krem doskonalący i jest super. Cera gładziutka, bez wyprysków i przebarwień, świetny pod makijaż. Ale co do kremu na noc to mam zastrzeżenia. Jak dla mnie to jest za tłusty i po nocy pojawiały mi się na skórze zaskórniki, zatyka pory. Pod oczy nie stosowwłam. Odpowiedz Link Zgłoś