Dodaj do ulubionych

peeling enzymatyczny

23.02.17, 17:01
Hej, przyznam szczerze, że zazwyczaj nie używam peelingów, ale zauważyłam, że moja skóra jest poszarzała, jakaś dziwna smile. I teraz pytanie do mojej cery (naczyniowej) potrzebuję peelingu enzymatycznego, czy warto zainwestować w peeling za ok 200 zł (np. Guerlain, Sensai itp) czy taki za ok 100 zł (Eris itp) też spełni moje wygórowane oczekiwania ? Wiem, tego nikt mi nie zagwarantuje, ale może ktoś używał peelingu o podobnym składzie tańszego i droższego i mi pomoże.
Obserwuj wątek
    • prochottka1 Re: peeling enzymatyczny 23.02.17, 20:00
      nie warto wydawać 200 pln kosmetyk
      za taka sumę możesz iść do gabinetu kosmetycznego
      i zrobić profesjonalny zabieg
    • drinkit Re: peeling enzymatyczny 23.02.17, 20:16
      Myślę, że najlepiej pobuszować pośród kosmetyków aptecznych, nie bać się polskich marek (Iwostin, Pharmaceris, Ziaja Med itd) i tam sobie coś dobrać.
    • beauty_agadir Re: peeling enzymatyczny 23.02.17, 20:22
      Dokładam 50 zł i biorę mezoterapię igłową.Egekt murowany po 1 zabiegu.
    • jola-kotka Re: peeling enzymatyczny 23.02.17, 20:30
      Idz dziewczyno do kosmetyczki zrobi ci tlenowke z wit.c bedziesz nieszara i swietlista.
      • kxpert Re: peeling enzymatyczny 23.02.17, 21:40
        tylko czy jeden zabieg wystarczy? i jak się dokladnie nazywa ten zabieg ? kiedyś bylam na oxybrazji i żadnej zmiany nie widzialam wink
        • jola-kotka Re: peeling enzymatyczny 23.02.17, 21:55
          Retises CT.Zalezy od skory ale seria to max 4 po jednym na tydziec. Ten zabieg bedzie najlepszy jest bardziej efektywny od tlenowego i po jednym juz widac dobre rezultaty ja pale fajki wiec musze sie ratowac dlatego znam sie na tym troche.
        • prochottka1 Re: peeling enzymatyczny 23.02.17, 22:14
          tylko czy jeden zabieg wystarczy? i jak się dokladnie nazywa ten zabieg ? kiedyś bylam na oxybrazji i żadnej zmiany nie widzialam

po zastosowaniu pilingu na 200 pln tez nic nie zobaczysz smile
          idz do kosmetyczki na zabiegi kwasami owocowymi albo
          piling migdałowy
          • kxpert Re: peeling enzymatyczny 23.02.17, 22:19
            dzięki, chyba rzeczywiście zainwestuje w kosmetyczkawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka