Dodaj do ulubionych

SPA na prezent

12.06.17, 12:39
Dziewczynie, która zrobiła dla mnie coś niebywale ważnego chcę podziękować podarunkiem w postaci popołudnia/ poranku w spa. Ofert w necie multum a ja niezorientowana w temacie. Chciałabym się zmieścić w 400 zł a jedyne znane mi popołudnie piękna to Eris, który kosztuje 600 i nie jest niczym szczególnym. Polećcie coś?
Obserwuj wątek
    • niu13 Re: SPA na prezent 12.06.17, 12:39
      Jeszcze miasto: Warszawa
    • agua_de_coco Re: SPA na prezent 12.06.17, 12:51
      Popatrz na grouponie, superprezenty.pl, wyjatkowyprezent.pl albo katalognarzen.pl smile
      • agua_de_coco Re: SPA na prezent 12.06.17, 12:53
        Aha, a masz możliwość wywiadu, co lubi? Bo niektórzy nie lubią, jak im się coś z twarzą robi, albo masażu nie znoszą... Może kiedyś coś mówiła, albo np.widać, że ma zrobione paznokcie wink
    • glowa_do_wycierania Re: SPA na prezent 12.06.17, 12:56
      Jesteś pewna, że obdarowana osoba się ucieszy? Nie znoszę, jak ktoś obcy mnie dotyka. I wiem, że nie ja jedyna.
      • verdana Re: SPA na prezent 12.06.17, 12:59
        To jest prezent, którego trzeba być pewnym, że nie będzie problemem dla obdarowanej. Bo nie chodzi tylko o to, że dla niektórych SPA jest synonimem piekła (dla mnie np), ale i o to, ze na ten prezent trzeba poświęcić pół dnia - nie każdy może, naprawdę, że w najgorszym wypadku może być zrozumiany jako "zaniedbałaś się, zrób coś ze sobą".
        • niu13 Re: SPA na prezent 12.06.17, 13:59
          Kurcze, prawda co piszecie. To osoba bardzo zadbana ale też ogromnie zapracowana. Może pomyśleć, że to sugestia braków w urodzie i dodatkowo nie mieć czasu na takie zbytki.
          To co byście sprezentowały czując do kogoś ogromną wdzięczność??
          • agonyaunt Re: SPA na prezent 12.06.17, 14:07
            Coś, co drugiej osobie sprawi przyjemność. Może wino, może kwiaty, może książka.

I zdecydowanie drobiazg, a nie coś drogiego, bo sorry, ale prezent za 400 wręczony za wdzięczność wprawiłby mnie tylko w zakłopotanie i skutecznie zniechęcił do dalszego pomagania innym.
            • fil.lo Re: SPA na prezent 12.06.17, 14:53
              Książka (jeśli wiesz, co lubi i czego nie ma) albo np. srebrne kolczyki (jeśli nosi) plus dobre czekoladki/wino/kwiaty.
    • mozambique Re: SPA na prezent 12.06.17, 14:13
      przestrzegam przed gruponem .

z dosaiwdcznie wiem , ze oferuja sie tam miejsca majace problemy ze zdobyciem klienteli
      ja dostałam 3x taki prezent

za kazdym razem to byly jakisc pokątne salony , z nadeta obsługą , czystoscią pozostawiajaca wiele do życzenia, brakeim organizacji ( np masaż w gabinecie nieogrzewanym!!!! , w srodku zimy ) itp

jesli juz to usluga w miejscu osobiscie wypróbowanym
      • lauren6 Re: SPA na prezent 12.06.17, 14:22
        Potwierdzam. Na gruponie reklamują się miejsca, które nie są w stanie zdobyć klientów inną reklamą. Też się naciełam na niską jakość usług oferowanych przez firmy z grupona.
        • mmoni Re: SPA na prezent 12.06.17, 15:09
          Ja się nacięłam tylko raz (i to w restauracji, kwota była niewielka), ale wybieram uważnie oferty. Jeśli widzę, ze dana placówka od lat oferuje się na gruponie, to ją omijam. Poza tym mogą być np. świeżo otwarte gabinety albo takie, które akurat maja wolniejszy okres.
          • jagodka_mare Re: SPA na prezent 12.06.17, 15:29
            Przyjrzyj się czy nosi/lubi biżuterię. I może trafisz coś w jej guście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka