IP: *.server.ntli.net 22.01.05, 21:35
Czesc dziewczyny.
Potrzebuje Waszej rady, chodzi mi o kremy ujedrniajace do biustu.
Podajcie prosze nazwy kosmetykow, ktorych uzywacie, ktore sa godne polecenia
i daja widoczne efekty.

Mam 24 lata i troche malych rozstepow na biuscie. Chcialabym go dodatkowo
troche ujedrnic i jesli to mozliwe to zmniejszyc rozstepy.

Pozdrawiam
:)
Obserwuj wątek
    • evel_b Re: biust 22.01.05, 21:57
      hej
      ja nigdy wczesniej nie uzywalam takich kremikow
      raz eksperymentalnie kupilam w Avonie nowy modelująco-liftingujący krem do
      biustu, stosuję go po każdej kąpieli i naprawdę widać efekty- dużo bardziej
      jędrny bisut, a zawsze miałam z tym problemy
      polecam
    • Gość: Juliet Re: biust IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.01.05, 22:30
      W kwestii ujedrniania moze najlepiej pochodzic na silownie?...
      • justa_79 Re: biust 24.01.05, 12:14
        wystarczy nawet poćwiczyć w domu.
        • fairy5 Re: biust 24.01.05, 16:20
          hmm a czy biust sie podniesie troszke po cwiczeniach regularnie??
          • justa_79 Re: biust 24.01.05, 16:25
            na pewno. ja sobie chwalę bardzo pompki (oczywiście te damskie, bo zwykłych nie
            zrobię zbyt wiele), bo ktoś nieprzyzwyczajony do ćwiczeń od razu poczuje, gdzie
            leżą mieśnie podtrzymujące biust :)
            • fairy5 Re: biust 24.01.05, 16:28
              a justa napisz prosze czy zauwazylas serio poprawe w "wysokosci" :-))czy po
              prostu profilaktycznie? ja mam duzy biust wiec jestem troche sceptyczna...
              • justa_79 Re: biust 24.01.05, 16:35
                zauważyłam bóle mięśni :) więc czułam, że działa. a regularnie nie ćwiczę, więc
                nie mogę się wypowiadać jako np. osoba po 3 miesiącach codziennych ćwiczeń ;)
                zresztą, i miesiąc by pewnie wystarczył. ale po ćwiczeniach regularnych zawsze
                widać efekty, po brzuszkach widziałam, jak ćwiczyłam codziennie, więc po tych
                na pewno też. ale wiadomo, że osoba mająca mniej tłuszczu w danym miejscu
                szybciej zauważy efekty ćwiczeń. w ogóle uważam, że ćwiczenia o wiele lepiej
                ujędrniają niż kosmetyki.
                • Gość: dalloway Re: biust IP: *.chello.pl 24.01.05, 23:34
                  przykro mi, ale nie sądzę, by jakiekolwiek ćwiczenia znacząco wpłynęly na
                  jędrność piersi, które nie są zbudowane z mięśnia. jestem maniaczka fitnessu,
                  ćwiczę w różnych miejscach i często słyszę od nawiedzonych trenerek, że np. po
                  3 miesiącach biust się podniesie, albo będzie bardziej "sterczący" - jednak
                  zaróno moje doświadczenie, obserwacje innych kobiet oraz głosy lepiej
                  wykształconych instruktorek przekuja mnie, że to pic na wodę
                  akurat biust leeiej ujędrniać chłodnymi prysznicami i dobrymi kosmetykami
                  istotne sa natomiast ćwiczenia pasa barkowego i posatwy, które "otwierają
                  klatkę", powodują, że mniej sie garbimy, a tym samym biust jest niejako
                  lepiej "wyeksoponowany" co daje bardzo korzystny efekt optyczny, niemniej na
                  biust obwisły - niejędrny nie pomoże
                  to wszytsko nie oznacza oczywiście, że ćwiczyc nie warto, bo jak napisalam
                  wyzej jestem maniaczka i uwazam ze zawsze warto
                  ososby niezbyt szczodrze wyposaone przez nature powinny unikac zajec typu fat
                  burner oraz średniointensywnego treningu na mszynach cardio (tzw. program
                  odchudzajacy, 80% wydolności) - bo mogą nieoczekiwanie najabrdziej schudnąć na
                  biuście właśnie - jest nawet takie żartobliwe określenie "wyskakany biust",
                  mówią o tym na kursach dla instruktorów; w takich wypadakch lepsze są zajęcia
                  siłowe lub wytrzymałościowe - kondycyjne
                  • justa_79 Re: biust 25.01.05, 11:49
                    dalloway, a popatrz sobie na kulturystki - one nie mają prawie biustu, tylko
                    mięśnie w tym miejscu. sam biust nie składa się z mięśni, tylko z tłuszczu, ale
                    już pod biustem te mięśnie są.
                    • Gość: dalloway Re: biust IP: *.chello.pl 25.01.05, 12:02
                      no właśnie o to chodzi - na mięśnie pod biustem owszem, ale na biust nie!
                      te mięsnie biustu nie trzymają, ani go nie ujędrniają, a łatwo je nadmiernie
                      rozwinąć (szczególnie na siłowni) i wtedy wygląd typu kulturystka -oczywiście
                      co sie komu podoba, ale dla mnie raczej odrażający

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka