Dodaj do ulubionych

zmarszczki od spania

IP: *.radio.com.pl 25.05.02, 10:34
No to jest przesada - musze chyba spać na wznak jak mumia! Po pierwsze: zmarchy
na szyi i dekolcie, zagniecione na amen, dopiero niedawno zauważyłam i
powiązałam fakty. To od spania na boku! Od tego samego robią mi się poprzeczne
zmarszki pod oczami, bo przyciskam twarz do poduszki! Kupiłam krem
przeciwzmarszczkowy, ale to bez sensu, skóra mi się po prostu zagniata. Ktoś
coś poradzi? Spanie na wznak to ostateczność, naprawdę. Nie cierpię.
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: zmarszczki od spania IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 13:47
      :-) troche śmieszny problem, nie?
      Moja Mama to ma, i twierdzi że to się nasila z wiekiem (im jest starsza tym
      dłużej te "zmięcia" schodzą). Więc mnie tez to czeka, bo ja mogę zasnąc TYLKO
      na brzuchu, inaczej nie ma szans. Już teraz widzę np. że to oko które "leżało"
      niżej - śpię bez poduszki - (na brzuchu jeszcze bardziej przyciskasz twarz do
      łóżka niż na boku) jest bardziej opuchnięte. Zdaje się że nie ma na to sposobu,
      można oklepywać, moja Mama tak czasem robi na taką jak mówisz "zmiętą" skórę.
      Wtedy przechodzi szybciej. Kiedyś próbowałam spac na wznak, ale nie mogę. Nawet
      na boku nie zasnę.
      • Gość: iga Re: zmarszczki od spania IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 13:49
        od spania na brzuchu biust tez sie niestety splaszcza :(
        • Gość: katrina Re: zmarszczki od spania IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 13:53
          Mój się jakoś nie spłaszcza :-) poza tym jest na tyle nieduży i jędrny że nie
          tworzą mi się zadne fałdy jak stoję (test ołówkowy - nie ma czym "chwycić"
          ołówka :-))czy leżę.
    • Gość: kasica Re: zmarszczki od spania IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 14:50
      Mam to samo, przy czym robi mi sie piekna bruzda od nosa do kacika ust, po tej
      stronie ktora lezala na poduszce :) nie mam na to rady, niestety obawiam sie,
      ze wlasnie jestem w trakcie nabywania zmarszczek w ten sposob. Na wznak w zyciu
      nie zasne, zreszta teraz chyba bym sie udusila w takiej pozycji (mam katar
      alergiczny).
    • Gość: Vera Re: zmarszczki od spania IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 18:58
      Witam. Skoro nie możecie spać na wznak i macie problem z tymi wgniecieniami na
      twarzy, to czy może próbowałyście jak najbardziej przystosować sobie poduszkę,
      są takie specjalne z płynem w środku, lepsze też na pewno od zwykłych będą z
      wełny. I pościel też powinna być delikatna. Ale pewnie to stosujecie.
      pozdrawiam
      Vera
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka