Gość: ewcialinka IP: 217.153.156.* 27.01.05, 11:54 no własnie jaki? mam brązowe włosy i zielone oczy i jestem ciekawa jaki cien będzie ładnie wyglądać dziekuję za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dordulka Re: JAKI CIEŃ DO ZIELONYCH OCZU ??? 27.01.05, 12:09 Ja uzywalam ( bo teraz mam turkusowe oczy) cienie rozowych i fioletowych, dosc intensywnych. Mam male, gleboko osadzone oczy i w ten sposob mozna bylo podkreslic ich kolor. Czasem stosowalam tez zimne brazy, tez wygladalo to dobrze. Wlasciwie to wiekszosc kolorow pasuje, poszukaj tylko odopwiedniego odcienia. Odpowiedz Link Zgłoś
anula52 Re: JAKI CIEŃ DO ZIELONYCH OCZU ??? 27.01.05, 16:24 witam!mam duże,jasnozielone oczy i najlepiej się czuję w makijażu w odcieniach beżu i brązu. Myślę ,że jest to neutralny kolor i pasuje do każdej tęczówki i do każdego stroju. Zieleń oczu ładnie też podkreślają cienie fioletowe i śliwkowe.Pasuje też granatowy.Źle czuję się w jasnym, pastelowym makijażu, gdyż przy moich jasnych oczach wyglądam po prostu blado :( Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: JAKI CIEŃ DO ZIELONYCH OCZU ??? 27.01.05, 16:30 zgubiłaś swój wątek czy przestał Ci się podobać i chcesz mieć nowy? :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=19929360&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś