Dodaj do ulubionych

Estee Lauder, Aeromatte Ultralucent Pressed Powder

IP: *.4web.pl 27.01.05, 13:51
To jest najnowszy puder E. Lauder. Czy któraś może już go ma i może o nim
powiedzieć coś więcej?
Obserwuj wątek
    • balbina_alexandra Re: Estee Lauder, Aeromatte Ultralucent Pressed P 27.01.05, 14:05
      Też jestem ciekawa. Oglądałam go w perfumerii i mocno mnie oszołomił swa
      lekkością i uwaga uwaga! Jest jasny kolor! Jak wyjątkowy bladzioch czuję sie
      dyskryminowana przez poslkiego dystrybutora Estee Lauder - podklady przeważnie
      są o wiele za ciemne. Aero Matte kusi mnie jak nie wiem co, na ręku sprawował
      mi się bardzo dobrze, lekki jak mgiełka. Ale nie mam pojęcia jak i na ile
      matuje, ani czy nie wysusza skóry...
      Obiecałam sobie że dopóki nie zużyję mojego pudru Givenchy nic już nie kupię :D
      • Gość: tralala Re: Estee Lauder, Aeromatte Ultralucent Pressed P IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 14:21
        tez ogladalam i nawet sobie troche nalozylam na brode i nos... niestety ten
        najjasniejszy odcien przyciemnia fluid :( a ja tego nie chce, cena 145 zl wiec
        nie za duzo jak na gorna polke... co z tego kiedy on nie jest transparenty
        tylko przyciemnia jeszcze a ja jestem blada :(
        • Gość: basia Re: Estee Lauder, Aeromatte Ultralucent Pressed P IP: *.4web.pl 27.01.05, 14:27
          transparentny jest jaśniutki, Uzywam podkładu Clinique SuperFit 16 on jest
          bardzo jasny a ten puderek położony na reku przy tym podkładzie jest jaśniejszy.
      • Gość: basia Re: Estee Lauder, Aeromatte Ultralucent Pressed P IP: *.4web.pl 27.01.05, 14:22
        ano własnie, na ręku a jak to bedzie na buzi?!! Mnie b.odpowiada fakt , że nie
        jest perfumowany, więc może mnie nie uczuli. Ja oglądałam kolorek transparentny.
        • Gość: tralala Re: Estee Lauder, Aeromatte Ultralucent Pressed P IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 14:28
          u nas w sklepie widzialam tylko 3 odcienie na stronie laudera jest ich az 8,
          ten ktory ja ogladalm byl najjasniejszy, na reku wygladal super, ale gdy sobie
          nalozylam na podklad troche to mi przyciemnil brode i nos :(
          ten najjasniejszy to nie jest transparentny, a ten drugi?
          • balbina_alexandra Re: Estee Lauder, Aeromatte Ultralucent Pressed P 27.01.05, 20:13
            Polsce są 4 odcienie. Najjaśniejszy transparentny na nr 1. Wydawał mi się
            bardzo jasny a ja mam bardzo blada skórę i obsesję na punkcie zbyt ciemnego
            podkładu. Ten transparentny wydawał mi się naprawdę bardzo delikatny i
            przeźroczysty...
            Dziś oglądałam go ponownie i tylko fakt iż wydałam dziką ilość pieniędzy mnie
            powstrzymał przed kupnem, oraz to iż nowiutki Givenchy u mnie leżakuje :) Ale
            kupię go na bank, niedługo!
            • Gość: tralala Re: Estee Lauder, Aeromatte Ultralucent Pressed P IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 20:42
              hehe balbinko tez tak mam, to chyba uzaleznienie.
              napisz jak zakupisz czy serio jest transparenty, ja tez ogladalam ten
              najjasniejszy odcien ale mam wrazenie ze on mnie na prawde przyciemnil jak
              nalozylam na bre na moj podklad, i bardzo sie boje ze bede wyglac jak jakas
              przyciemniona skwarka, tez mam obsesje na punkcie koloru podkladu, bo jestem
              bialas :(
              • paputerek balbinka 28.01.05, 08:11
                a próbowałaś EL so ingenious (sypki) nr 1 jest praktycznie niewidoczny a daje
                świetne wykończenie
                dla mnie to jest puder idealny

ps:nr 2 tez jest jasny, puder jest tak drobno zmielony że można stosować do
                jasnej karnacji zarówno nr 1 jak i 2 zaleznie od efektu, który chcesz uzyskać

pzdr:)
                • Gość: basia Re: balbinka IP: *.4web.pl 28.01.05, 12:17
                  Podciągam, może ktoś już kupił?
                • balbina_alexandra Paputerek :))) 28.01.05, 12:41
                  Nie kuś pudernicy do złego i nie wódź na pokuszenie zbłąkanej duszy małej
                  Balbiny :D bardzo bardzo kusi mni So Ingenious nr 1 w postaci sypkiej już od
                  dość dawna - poecały mi go panie w perfumerii i koleżanki :))) Na ręku bardzo
                  mi się ten puder podoba - zastanawiam się tylko czy on z czasem nie ciemnieje
                  na podkladzie? Wiem że pudry Estee czasami się tak u mnie zachowują...
                  Strasznie bym chciała mieć ten sypki ale co mam zrobić skoro w domu mam 3 -
                  słownie 3! - potężne pudełka trzech różnych sypkich pudrów :D

A Aeromatte kupię i tak - bardzo mi się spodobał, wczoraj oglądałam go po raz
                  kolejny :)

Buziaki,

Ola
                  • kalooo Dear balbina..;) 28.01.05, 16:31
                    masz maila..;D
                    Buziaki!;*
                  • paputerek Re: Paputerek :))) 31.01.05, 20:09
                    zastanawiam się tylko czy on z czasem nie ciemnieje
                    na podkladzie?

zapomniałam odpowiedzieć;), absolutnie nie ciemnieje między innymi dlatego
                    uważam, że jest idealny, naprawdę jest nie widoczny, nie sprawia że skóra się
                    błyszczy, nie ściąga, nie osadza się na drobnych przesuszeniach;
                    a jednoczesnie sprawia, ze buzka jest ładna i gładka

pzdr serdecznie:D

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka