Gość: mariola1973 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.range217-43.btcentralplus.com 04.05.05, 02:21 Mam do sprzedania Cerruti Image 100 ml i Sunflowers 100 ml ( oba oryginalnie zapakowane), ponad 150 zl w sklepie- sprzedam kazdy za 90. Czekam na oferty (pokrywam koszty przesylki) Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 do mariola 1973 04.05.05, 09:58 Intersuje mnie Sunflowers.Chcialabym wiedziec czy moze nie chcialabys sie wymienic na niebieska Sonie Rykiel albo Hugo Boss "Woman"? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_blue ZAMIENIE SIE LUB SPRZEDAM ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 04.05.05, 11:06 -Mleczko wygladzajace do wlosow Fructis, 200ml, uzyte raz -puder sypki Avon, kolor Classic Ivory, 20g, uzyty trzy razy -tusz do rzes Mikado, Astor, kolor czarny, 7ml, uzywany przez tydzien -metaliczno-perlowa kredka do oczu Fabulous Eyes, Miss Sporty, kolor Peach Pink, 7cm, uzyta kilka razy -cien do oczu Avon, kolor Lilac Whisper, 5g, uzyty kilka razy -cien do oczu z "iskierka" Sensique, kolor 6-pastelowy roz ze srebrnym brokatem, 4g, uzyty kilka razy -podwojny cien do oczu Sensique, kolory srebrny i zloty, 4g, uzyty dwa razy -blyszczyk Arabian Glow, Avon, kolor Golden Glow, 10ml, nieuzywany. Kontakt tutaj lub na maila blue2003@poczta.fm. Odpowiedz Link Zgłoś
graza4 Ralph Lauren, Ralph 04.05.05, 12:59 Chciałabym sprzedać, ew. wymienić (ale jestem wybredna :( ...) tester Ralph Ralpha Laurena. Pojemność 100 ml, zużycie nie więcej niż 5ml, mam kartonik testerowy. Cena 110zl. Perfumy są oczywiśćie oryginalne, chętnie spotkam się osobiście z osobami z Warszawy. Zainteresowanych proszę o kontakt na graza4@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
suselka03 na Naturalne 04.05.05, 15:46 Wymienię, sprzedam: - Avon, brązujące perełki 22g, prawie nowe,używam jakieś 2 tyg.,co trzeci, drugi dzień, niesamowicie wydajne.Fajne zakręcany pojemniczek. Sprzedam za 25 zł - Avon, ochronną odżywkę do włosów w sprayu z filtrami przeciwsłonecznymi,125 ml, psiknelam pare razy, zużyte ok 10 ml. Sprzedam za 7 zł. - Avon,Planet Spa- tropikany balsam do ust z masłem Shea, 10 ml, zuzyłam ok 1-2 ml. Piękny zapach, za 7 zł. Jeśli, ktoś kupi wszystko dorzucę gratis, puder prasowany Velvet Finish ,transparentny 701 Joko Cosmetics. Puderniczka z lusterkiem.Użyty kilka razy, za ciemny dla mnie. Chętnie wymienię powyższe kosmetyki na naturalne, szampon,krem,glinki... Proszę pisac na maila gazetowego. Jestem z Torunia. Nr gg 8139088 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 82.177.77.* 05.05.05, 12:37 up Odpowiedz Link Zgłoś
annika2 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 05.05.05, 19:50 sprzedam nietrafione prezenty (mimo miłych wspomnień...) -potrójne cienie DIORA z limitowanej kolekcji "new look" nr 640,nieużywane, perłowe; brązowo-rdzawo-złote w oryginalnym opakowaniu. cena: 120zł -pojedynczy cień DIORA "solo dior" nr 532 beżowy,raz użyty. cena:60zł -korektor do twarzy PUPA nr 01 w opakowaniu,2 razy użyty. cena: 35zł kontakt annika29@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BJ Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 20:40 okolice OLSZTYNA:sprzedam ewentualnie wymienię: 1.podwójne szare cienie Avon "steel grey",prawie całe z małymi kreseczkami.Cena:10 zł 2.pomadka nawilżająca Avon kolor:" chic" (średni róż),też prawie cała za 8 zł. 3.krem regenerujący Anew biologie+,spf 15 Avonu.Zużyte 1/4 buteleczki.Dobry ale nie matuje mojej mieszanej cery.Cena 17 zł. 4.biały,matowy lakier do paznokci Inglot ,cały.Cena 6 zł 5.lakier do paznokci rimmel color fun,różowy lekko perłowy,prawie cały.Cena:5 zł Kontakt na mój email: wenus76@op.pl Ewentualnie wymienię ale jeszcze nie wiem na co.Może na jakiś matujący podkład ale bardzo jasny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia BULGARI&LANCASTRER -sprzedan lub wymienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:13 sprzedam lub wymienie na cos fajnego plyn do demakijazu twarzy i oczu (bezalkoholowy) firmy Lancaster...400 ml.(nieudany prezent przywieziony z USA) uzyty tylko raz, niestety nie jest odpowiedni do mojej bardzo suchej cery..jest swietny dla normalnej tlustej i mieszanej..niestety stoi i kurzy sie na polce...w razie czego zapraszam na maila madzia2kk@gazeta.pl oraz wode perfumowana Bulgari-Blu..nowa przywieziona z USA tylko raz psikniete, pojemnosc 40 ml. czekam na propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Serum intensywnie wyszczuplajace 3D Extreme - Evel IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.05.05, 14:19 Szanowne Kolezanki! Mam owe serum na zbyciu, uzylam tylko raz. Jesli ktoras z Was chcialaby sie wymiec, to czekam na propozycje, nie jestem wybredna;) Chociaz moglabym pojsc na jakies pielegnacyjne kosmetyki albo cos do ukladania wlosow. Na pewno sie dogadamy:) Pozdrawiam i podaje maila: olenska@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: Serum intensywnie wyszczuplajace 3D Extreme - 09.05.05, 15:01 hm, a z jakiego miasta jesteś jak z Wrocka to można sie dogadać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLa Re: Serum intensywnie wyszczuplajace 3D Extreme - IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.05.05, 16:26 Mgielka, nie jestem z Wro(a szkoda,bo swietne miasto:)Ale i tak mozemy sie dogadac, moge przeslac poczta, jestem uczciwa i rzetelna:) Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: Serum intensywnie wyszczuplajace 3D Extreme - 09.05.05, 16:37 niee, może po prostu daj jakiejś koleżance:) to przeciez nie jest nic drogiego, po co płacic za wysyłkę:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziarozia LOREAL, ASTOR, PRIVI,EVELINE-super zestaw b. tanio 09.05.05, 18:38 Witam. Robiłam porządki w kosmetyczce i pomyślałam, że może znajdzie się chętna na moje kosmetyki kupione bezmyslnie pod wpływem chwili, bądź będące nietrafionymi prezentami. Wszystkie kosmetyki sa w miarę świeżo otwarte ( max rok temu tj. szminka i konturówki oraz puder brązujący), ubytek bardzo mały, użyte głownie na próbę wyj. puder brązujący- zostało go 1/3. fajny zestaw za małe pieniądze. 1. podkład loreal true match kolor C3, 2. puder sypki privi kolor transparentny, 3. puder rozświetlający avon kolor peach- fajny do modelowania policzków, 4. puder brązujący w kuleczkach avon zostało ok 1/3 moze mniej, świetny, pozbywam się bo dostałam inny puder brązujacy , 5. lakier do paznokci astor kolor lilac twist- delikatny połyskujący drobinkami róż 6.błyszczyk eveline 3D kolor 58- transparentny brąz, 7.szminka Color Trend avon kolor sun blonde - jasny brąz, 8. konturówka do powiek Wild'n'Wet- perłowy błekit, 9. konturówka do ust czerwona made in USA, 10. oryginalna torebka do reki lancome, mała czarna obszyta moherkiem. Polecam, warto.Sprzedam cały zestaw za 50zł. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziarozia CLINIQUE-puder sypki 09.05.05, 18:40 Nowy kolor 02, w kartonie sprzedam za 100zł z przesyłką. kontakt na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziarozia GIVENCHY - podkład matujący 09.05.05, 18:45 Givenchy - Teint Miroir Mat Fluid Foundation Oil free Spf15 - No. 81 Ivory 30ml- sprzedam za 100zł nowy świeży przywieziony z USA. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziarozia Re: CLINIQUE-błyszczyk 09.05.05, 18:46 Clinique - Glosswear For Lips Sheer Shimmers - Gold Sparkle 5.8g- nowy sprzedam za 55zł z kosztami przesyłki. info na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka1 czerwona konturówka do ust Clinique (mało używana) 09.05.05, 23:32 Sprzedam lub wymienię na coś konturówkę do ust Clinique - lip-shaping pencil, kolor czerwony - 17 real red. Była mało używana, trudno mi powiedzieć ile razy. Jest jeszcze długa, ma 15 cm. :) Zainteresowane najlepiej proszę o kontakt na adres gazetowy: calineczka1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
brzezink ...sprzedam lub zamienię...AVON 10.05.05, 17:20 cześć !!! z miłą chęcią sprzedam lub zamienię następujące kosmetyki: 1. balsam do ciała "LITTLE BLACK DRESS" AVON 150 ml. - użyty tylko raz 2. balsam do ciała "CELLU-SCULPT" AVON 200ml. - pozostało jakieś 150ml. 3. woda toaletowa "FLEUR DE THE" YVES ROCHER - ubyło ok. 1 cm. więc jest prawie cały flakonik zaznaczam że kosmetyki nie są przeterminowane!! czekam na uwagi wszystkich zainteresowanych pod meilem gazetowym pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka28 Dolce&Gabbana IP: *.icpnet.pl 10.05.05, 18:05 Posiadam 3 perfumiki ,które tak srednio mi odpowiadają i chętnie wymieniłabym sie na jakies inne zapaszki.DOLCE&GABBANA Light Blue -woda toaletowa,obecnie 3/4 z 50ml. DOLCE &GABBANA Woman-Perfum(opakowanie brązowe , w ciapki lamparta;-)3/4 z opakowania 100ml. Dune Diora,woda toaletowa,również mniejwięcej 3/4 z 50ml. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka28 Lancome-Calypso IP: *.icpnet.pl 10.05.05, 18:13 Zapomnialam jeszcze o letnim zapaszku Lancome Calypso.3/4 buteleczki z 50 ml.Również chetnie zamienię na inny perfumik jeżeli byłby ktos chętny.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Lancome-Calypso 11.05.05, 09:14 Ja jestem zainteresowana.Znam zapach Light blue ale musze skoczyc do perfumerii i powachac inee DG. Napisz do mnie na priva klamczucha3@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 KREM I LAKIER 10.05.05, 19:09 KREMIK NAWILŻAJĄCY o podwójnym działaniu Clean & Clear- nawilża i pomaga zabobeiagć powstawaniu pryszczy. Niestety nie na moją cerę :( użyłam kilka razy Lakier do paznokci MANHATTAN pomarańcz ze złotymi zrobinkami!! prawie cała buteleczka! - ja uznaję tylko bezbarwne lakiery :) Jest ktoś chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
elise2 Re: KREMY Clinique i E.L.- Aktualizacja 11.05.05, 00:30 Witam:) Aktualizuję poprzedni swój post:)Pokrywam koszt przesyłki(polecony+priorytet, w Wawie możliwy odbiór osobisty) Pozdrawiam E.L. - Fruition extra(multi- action complex)z 30ml, zostało 25ml. (butelka bez dozownika, ze szpatułką)Kompleks do udoskonalania powierzchni skóry. Zawiera kompleks kwasów AHA (m.in. kwas cytrynowy) i kwasu salicylowewgo. Mimo odpowiednio niskiego pH, stężenie kwasów AHA jest bardzo niskie w granicach 1 %, tak więc jest to bardzo łagodny preparat, odpowiedni także dla osób o suchej i wrażliwej cerze. Zawiera wiele składników o działaniu nawilżającym. -(cena w perfumerii ponad 280pln)- 120pln Clinique - Repairwear intensive eye cream 15ml.- krem pod oczy (bez kartonika)- 110pln Clinique - Repairwear extra help serum - przyspiesza regenerację zniszczonej i wyczerpanej skóry, 30ml.(butelka z dozownikiem w kartoniku,cena w perfumerii 320pln) - 150pln Clinique - total turnaround visible skin renewer for oilier skins - emulsja regenerująca. Natychmiast nadaje skórze nowszy, jasniejszy, zdrowszy wygląd. Optymalizuje odnowę komórkową skóry, redukuje jej ziemisty wygląd. Skóra wygląda świeżo, linie zostają wygładzone. 50ml.(butelka z dozownikiem w kartoniku)- 110pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: KREMY Clinique i E.L.- Aktualizacja IP: *.crowley.pl 12.05.05, 07:37 Hej, A nie chcesz wymieić na coś tego" Clinique - total turnaround visible skin renewer for oilier skins"? np. na Clinique totally different moisouring lotion? Odpowiedz Link Zgłoś
elise2 Re: KREMY Clinique i E.L.- Aktualizacja 12.05.05, 09:45 Gość portalu: Meganka napisał(a): Witaj Meganko :) Szczerze mówiąc, wolałabym sprzedać(ja mam kosmetyki pielęgnacyjne Clinique`a ;) Pozdrawiam cieplutko aga > Hej, > A nie chcesz wymieić na coś tego" Clinique - total turnaround visible skin > renewer for oilier skins"? np. na Clinique totally different moisouring lotion? Odpowiedz Link Zgłoś
efelka80 Szukam edp Lolity Lempickiej w zamian za Clinique 20.05.05, 15:47 Hej, tak jak w temacie... najchętniej wymienię na perfumy Clinique happy To Be.. Perfumy użyte 2-3 razy, zapach nie odpowiada.. oryginalane, wygrane w konkursie..30ml. pisz na ewelina@p.lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Woman-Hugo Bossa,niebieska Sonie Rykiel,cienie Bou 11.05.05, 09:09 Niewielkie zuzycie,oryginaly oczywiscie! Cienie Bourjois,perlowe,kolor gorzkiej czekolady i kremowy Odpowiedz Link Zgłoś
anamag Zielona Herbata - Yves Rocher 11.05.05, 16:55 Bez bólu pozbęde się wody toaletowej ZIELONA HERBATA z Yves Rocher, zostało około 90-100ml ze 125ml, mam pudełko. W sklepie kosztuje 54 zł (chyba), sprzedam za 37zł, chętnie komus z Krakowa, zeby nie wysyłac. I jeszcze szminka (z brokatem) Miss Sporty dance craze nr120 za 5zł (kilka razy użyta) Zainteresowane proszę o kontakt na maila anamag@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 11.05.05, 17:37 Oddam Eau de Dior Relaxnte 100 ml /woda toaletowa/, mnie denerwuje sam ich widok,użyłam ich dwa razy...i o dwa za dużo /dla mnie/, chcętnie przyjmę Magnetism Escady lub Aqua Di Gio Armaniego, albo coś innego ale pasującego do mnie...:)Dzięki,vhappy@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2kk ELIZABETH ARDEN balsam- sprzedam lub wymienie 11.05.05, 23:46 sprzedam lub zamienie na cos fajnego balsam do ciala a ELizabeth Arden - Ardenbeauty , pojemnosc 250 ml., wogole nie uzywany , nieudany prezent od chlopaka ze stanow , niestety nie moj zapach zainteresowanych prosze na meila: ania1020@autograf.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka 100 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 212.160.200.* 12.05.05, 10:56 szukam podkladu lancoma photogenic ultra comfort so suchej skory kolor01 beige albatre, oczywiscie nie po cenie klepowej, moze ktos ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka szukam podkladu lancome photogenic IP: 212.160.200.* 12.05.05, 11:10 pilnie szukam podkladu lancome photogenenic, ultra comfort, sucha skora, moze ktos ma,no i nie po cenie sklepowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga woda Surreal IP: *.icpnet.pl 12.05.05, 13:27 Mam nową wodę Surreal z Avonu na wymianę. Tylko raz psiknięta dla sprawdzenia zapachu. Głównie szukam dobrych samoopalaczy. Czekam na propozycje... Odpowiedz Link Zgłoś
jumbala Normaderm Vichy nowy 12.05.05, 15:18 Calkowicie nowy krem , zafoliowany. Dostalam na prezent, a sama niedawno sobie kupilam w aptece wiec mam duzy zapas. Chetnie odstopie :) Jestem z Wawy , cena 55zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Normaderm Vichy nowy IP: *.icpnet.pl 12.05.05, 17:18 A nie chciałabyś wymienić się na wodę Surreal? Odpowiedz Link Zgłoś
jumbala Re: Normaderm Vichy nowy 12.05.05, 17:32 jesli chodzi o wymiane na zapachy to aktualnie chyba tylko envy me rozowe Gucci.... przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efelka80 Clinque Happy to Be IP: *.lodz.mm.pl 12.05.05, 17:53 Nowe, wygrane w konkursie, oryginalne. Njachętniej sprzedam, bądź wymienię na cos extra. pisz na ewelina@p.lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat26 Kenzo Flower i kompakt MF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:29 Mam pol 50ml Flower Kenzo oraz kompakt Max Factor odcien fair100 ktorego zuzylam jedna czwarta. Jestem z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziarozia Puder sypki, korektor, błyszczyk, tusz 12.05.05, 22:14 Sprzedam puder sypki YR , zżycie ok. 1/3 może mniej. Uzywany pół roku (nie codziennie). Kolor translucide . Slicznie pachnie. Nie jest mi potrzebny ponieważ mam suchą cerę i nie uzywam pudru. Może ktoś ma ochotę. Ponadto mam na zbyciu tusz dwustronny avon, użyty 5 razy, świeży, 1/2 błyszczyka sephora, kolor jaśniutki transparentny róż, prawie nowy korektor maybelline użyty 3 razy po kropelce kupiony w kwietniu, kolor light beige. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Bulgari&Lancaster-sprzedam lub wymienie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:27 sprzedam lub wymienie na cos fajnego plyn do demakijazu twarzy i oczu (bezalkoholowy) firmy Lancaster...400 ml.(nieudany prezent przywieziony z USA) uzyty tylko raz, niestety nie jest odpowiedni do mojej bardzo suchej cery..jest swietny dla normalnej tlustej i mieszanej..niestety stoi i kurzy sie na polce...w razie czego zapraszam na maila madzia2kk@gazeta.pl oraz wode perfumowana Bulgari-Blu..nowa przywieziona z USA tylko raz psikniete, pojemnosc 40 ml. czekam na propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efelka80 Re: Bulgari&Lancaster-sprzedam lub wymienie :) IP: *.lodz.mm.pl 17.05.05, 12:46 a moze interesuje cie wymiana perfum na perfumy Clinique happy to be?/ odp na ewelina@p.lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Elizabeth Arden -balsam do ciala sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:28 sprzedam lub zamienie na cos fajnego balsam do ciala a ELizabeth Arden - Ardenbeauty , pojemnosc 250 ml., wogole nie uzywany , nieudany prezent od chlopaka ze stanow , niestety nie moj zapach zainteresowanych prosze na meila: ania1020@autograf.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuziarozia SZUKAM cieni Clinque. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:31 Mało używane, w miarę świeże w kolorach pastelowych: róż , fiolet, szare. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziarozia SUPER ZESTAW 13.05.05, 18:03 Sprzedam fajny zestaw kosmetyków, które nie są mi potrzebne. 1 tusz dwustronny avon kolor czarny, użyłam go 4 razy, ale mam cienkie długie rzęsy i mi nie pasuje bo strasznie wydłuża, a nie pogrubia (kosztował 19,90), świeży otwarty 2 tyg temu 2 korektor ever fresh maybelline light beige data waż 12.2006, kupiłam na cienie pod oczy i okazał sie za jasny, użyty trzy razy, świezy otwarty miesiąc temu, zalega w kosmetyczce, bo łudziłam sie, że go wykorzystam (kosztował 21,90) 3 błyszczyk sephora super shimer zostało 1/2 z 15ml kolor pecious pink, ładny mieniący przeźroczysty 4 puder sypki luminelle YR kolor translucide ( do każdej cery)zużycie 1/3, używany przez pół roku ( nie codziennie) kosztował 30zł 5 bazę pod podkłąd lumene - użyta góra trzy razy, minimalne zużycie kosztowała 36,99 5 super żel nabłyszczający do ciała w kulce oriflame - pięknie pachnie poj 50ml, zużycie może 10ml kosztował16,90 6 szminka duo avon kolor cozy mauve ( ciemny róż wpadający w fiolet) użyta raz , kolor mi nie odpowiada, po drugiej stronie odżywka, na promocji kosztowała 28,9 Dodaje : - 15ml ( próbka w tubce nowa) kremu modelującego nogi avon - nowośc w katalogu 06 - próbki szminek YR i oriflame, avon - paski do maniciuru francuskiego 100szt - 1/3 pudełeczka kremu do paznokci i skórek avon -próbka podkładu Unifiance kol 23 LRP ( wystarczy na 3-4 razy) Za całość 60zł. To naprawdę bardzo tanio. Kontakt najlepiej na maila, bo nie zawsze mogę tu zaglądnąć beatat30@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efelka Re: Kenzo Flower i kompakt MF IP: *.lodz.mm.pl 17.05.05, 12:44 Hej, a może interesowała by cię wymiana na nowe perfumy Clinique Happy to be? odp na ewelina@p.lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anamag Zielona herbata Yves Rocher - aktualizacja 15.05.05, 18:33 Pozbędę się tej wody, bo zapach mi się znudził!! moze być wymiana na jakiś inny zapach lub sprzedaż (cena do uzgodnienia), zostało ponad 2/3 ze 125 ml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Zielona herbata Yves Rocher - aktualizacja IP: 157.25.152.* 15.05.05, 19:48 Koleżanka od Lancastera ze trzeci raz się tutaj wpisuje. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Zielona herbata Yves Rocher - aktualizacja IP: *.net / *.net 15.05.05, 22:39 kosmetyki ktore chce sprzadac wystawilam na aukcje www.allegro.pl/show_item.php?item=51600455 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miya Weleda i dr Hauschka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:14 A ja ostatnio zakupilam sobie tonik i krem odzywczy na noc z Irysa firmy Weleda i niestety okazalo sie ze uczula. Chyba natura mi nie sluzy :( Chetnie je odsprzedam komus. Krem kupilam za 43 zl, odsprzedam za 33 zl, tonik odsprzedam za 30 zl. Dodam, ze krem uzyty byl tylko jeden raz. Rowniez krem dr Hauschki z platkow rozy nie byl strzalem w dziesiatke. Dla mnie za ciezki. Tez odsprzedam, kupiony za 60 zl, odsprzedam za 50 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
elise2 Re: kremy, pudry i perfumy 16.05.05, 12:45 Witam:) Oto co mam:) E.L. - Fruition extra(multi- action complex)z 30ml, zostało 25ml. (butelka bez dozownika, ze szpatułką)Kompleks do udoskonalania powierzchni skóry. Zawiera kompleks kwasów AHA (m.in. kwas cytrynowy) i kwasu salicylowewgo. Mimo odpowiednio niskiego pH, stężenie kwasów AHA jest bardzo niskie w granicach 1 %, tak więc jest to bardzo łagodny preparat, odpowiedni także dla osób o suchej i wrażliwej cerze. Zawiera wiele składników o działaniu nawilżającym. Clinique - Repairwear extra help serum - przyspiesza regenerację zniszczonej i wyczerpanej skóry, 30ml.(butelka z dozownikiem w kartoniku) E.L - puder prasowany So ingenious, nr 400, cool praline(ciepły beż, lekko opalony) E.L - puder prasowany Aeromatte, nr W2(jasny beż) eau de Cartier (concentrate) tester(z pudełkiem) z 200ml. zostało około 185 (ubytek 3cm.)- wymienię na : Miracle, Fendi Theoreme, Lanvin Eclat, Amarige, Pure wish Odpowiedz Link Zgłoś
elise2 Re: kremy, pudry i perfumy i jeszcze 16.05.05, 13:32 i jeszcze Clinique - anti gravity pod oczy, 15ml. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Elizabeth arden -balsam do ciala sprzedam/zamienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:27 sprzedam lub zamienie na cos fajnego balsam do ciala a ELizabeth Arden - Ardenbeauty , pojemnosc 250 ml., wogole nie uzywany , nieudany prezent od chlopaka ze stanow , niestety nie moj zapach zainteresowanych prosze na meila: ania1020@autograf.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2kk Bulgari & Lancaster -sprzedam/zamienie 16.05.05, 15:31 sprzedam lub wymienie na cos fajnego plyn do demakijazu twarzy i oczu (bezalkoholowy) firmy Lancaster...400 ml.(nieudany prezent przywieziony z USA) uzyty tylko raz, niestety nie jest odpowiedni do mojej bardzo suchej cery..jest swietny dla normalnej tlustej i mieszanej..niestety stoi i kurzy sie na polce...w razie czego zapraszam na maila madzia2kk@gazeta.pl oraz wode perfumowana Bulgari-Blu..nowa przywieziona z USA tylko raz psikniete, pojemnosc 40 ml. czekam na propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś
oloom Re: Bulgari & Lancaster -sprzedam/zamienie 16.05.05, 15:56 Madziu, wysłałam maila na adres gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda LANCASTER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:59 sprzedam lub wymienie na cos fajnego plyn do demakijazu twarzy i oczu (bezalkoholowy) firmy Lancaster...400 ml.(nieudany prezent przywieziony z USA) uzyty tylko raz, niestety nie jest odpowiedni do mojej bardzo suchej cery..jest swietny dla normalnej tlustej i mieszanej..niestety stoi i kurzy sie na polce...w razie czego zapraszam na maila madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Elizabeth Arden-balsam do ciela sprzedam/zamienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:22 sprzedam lub zamienie na cos fajnego balsam do ciala a ELizabeth Arden - Ardenbeauty , pojemnosc 250 ml., wogole nie uzywany , nieudany prezent od chlopaka ze stanow , niestety nie moj zapach zainteresowanych prosze na meila: ania1020@autograf.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris bloker, la roche posay anthelios xl spf40 IP: *.chello.pl 18.05.05, 15:28 chetnie go komus odsprzedam lub zaminie. uzylam go moze 3 lub 4 razy, tylko na twarz, wiec jest praktycznie niezuzyty. mam pudelko i ulotke. kupilam go za 53 zeta. najchetniej zaminilabym na krem iwostin, nawilzajacy spf 20, ale nowy (spora roznica cenowa miedzy obydwoma). moj numer gg: 3419048 Odpowiedz Link Zgłoś
mangos Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 19.05.05, 19:56 SUN MOON STARS 30 ml zamienię na jakiś inny zapach ewent. sprzedam www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=6e88686c297ca8bb65ef26e5a1949997&cmd=details&itemid=5903 Odpowiedz Link Zgłoś
mangos Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 19.05.05, 19:58 SUN Moon Stars wymienię na inny zapach. Mam 30 ml tego zapachu. www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=6e88686c297ca8bb65ef26e5a1949997&cmd=details&itemid=5903 Odpowiedz Link Zgłoś
zuziarozia SEPHORA, YR, PRIVI, AVON, DAX. 19.05.05, 21:50 Pilnie potrzebuję pieniędzy i dlatego postanowiłam, że sprzedam kilka moich kosmetyków, bez których mogę sie obyć. Może któraś z Was byłaby zainteresowana takim małym zestawem. Kosmetyki są zadbane, w miarę świeże, max rok, wszyskie mają jeszcze długie daty ważności. Może któraś z Was mi pomoże. Bardzo polecam. zestaw zawiera: 1. śmietankę do demakijażu oczu i twarzy relipid dax - zużyta 1/3- produkt świeży, 2. cienie privi kol. 101 ecru - rozświetlające -minimalne zużycie , kupione w styczniu tego roku 3. puder sypki luminelle YR 23g kol. translucide zuzycie 1/3 używane pół roku ( niecodziennie) , 4. błyszczyk sephora kol precious pink z 15ml zostało ok 7ml - transparentny , delikatnie połyskujący, 5. szminka dwustronna avon kolor cozy mauve - użyta 1 raz celem sprawdzenia koloru , 6. konturówka do powiek fioletowa - użyta 1 raz, średnio miękka- dobrze się rozprowadza made in germany; 7. kredka rozjaśniająca do powiek avon kol. indigo girl ( perłowy niebieski) zużyte ok 1/3; Dodaje gratis: - 15ml ( miniaturka) kremu modelującego nogi avon - nowość w k 06, - kilka próbek Cena tego zestawu to 40zł - WYSYŁKA GRATIS. Zdięcie moge przesłać na maila. Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
mangos Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 20.05.05, 06:08 Mam do wymiany następujące zapachy: 1. Kenzo d'ete, ( około 20 ml) 2. Sun Moon Stars ( 30 ml) 3. Red Jeans Versace ( ok. 65 ml- jeżeli pewna osoba odmówi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Lancaster IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:30 sprzedam lub wymienie na cos fajnego plyn do demakijazu twarzy i oczu (bezalkoholowy) firmy Lancaster...400 ml.(nieudany prezent przywieziony z USA) uzyty tylko raz, niestety nie jest odpowiedni do mojej bardzo suchej cery..jest swietny dla normalnej tlustej i mieszanej..niestety stoi i kurzy sie na polce...w razie czego zapraszam na maila: ania1020@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2kk ELIZABETH ARDEN-balsam do ciala sprzedam/wymienie 20.05.05, 12:35 sprzedam lub zamienie na cos fajnego balsam do ciala a ELizabeth Arden - Ardenbeauty , pojemnosc 250 ml., wogole nie uzywany , nieudany prezent od chlopaka ze stanow , niestety nie moj zapach zainteresowanych prosze na meila: ania1020@autograf.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama.razy.cztery Re: oddam za jakiś drobiazg próbki i tubki Vichy 21.05.05, 20:14 oddam za... lub za... lub za... (niekoniecznie kosmetyki): - Vichy Dercos do włosów - mała buteleczka z aplikatorem, poj. 6 ml - Vichy Dercos - anti-pelliculaire shampooing - duża próbka 12 ml - Vichy Anthelios Creme - tubeczka 5 ml - Vichy Mag-C Gel - Creme Hydratant, 2 x 1,5 ml - 1 ksiązeczka z opisem produktów - Klorane Shampooing - duża próbka 10 ml (szampon lecznyczy dostępny tylko w aptekach) - 2 x próbka 1,5 ml La Roche - Posay, Active C XL z wodą termalną korygujący zmarszczki + książeczki informacyjne nt stosowania piszcie proszę na maila gazetowego, bo tutaj rzadko zaglądam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabraun olejek Huile Lotus Clarinsa 22.05.05, 20:25 sprzedam olejek uzyty 2 razy, nie widac ubytku w sloiczku, mam jeszcze kartonowe opakowanie, cena 150 zl lub wymienie na: - cils booster, lancome - adict, dior - l´or de torrente Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Elizabeth Arden balsam do ciala sprzedam/wymienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:58 sprzedam lub wymienie na cos fajnego balsam do ciala elizabeth arden Ardenbeauty, nowiutki 200 ml. nieuzywany, chlopak mi przywiozl z nowego jorku ale to niestety nie moj zapach :) chetnych prosze na maila madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Kupie perfumy kenzo, carolina herrera, dior IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:59 chetnie odkupie nawet uzywane carolina herrera 212 , hypnotic poison diora lub kenzo elephant:) madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrusowa Re: Kupie perfumy kenzo, carolina herrera, dior IP: *.h.pppool.de 22.05.05, 22:08 no to i ja sie dołącze - na dzien dzisiejszy pozbędę się: - nowego Davidoffa Echo - zapach nie dla mnie, - podklad Sephory z filtrami, All over the skin, bardzo dobry do cery mieszanej i tlustej - dla mnie za bardzo wysusza, nr R30 Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Davidoff, spehora, Goldwell ... 22.05.05, 22:29 no to i ja sie dołącze - na dzien dzisiejszy pozbędę się: - nowego Davidoffa Echo - zapach nie dla mnie, - podklad Sephory z filtrami, All over the skin, bardzo dobry do cery mieszanej i tlustej - dla mnie za bardzo wysusza, nr R30 - Goldwell Kerasilk, czyli jedwab w plynie do wlosow, butelka 125ml, - Goldwell Trendline move control normal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Kupie perfumy kenzo, carolina herrera, dior IP: *.premiumtechnology.pl 28.07.05, 16:29 Ja jestem zainteresowana Davidoffem na wymiane mam: 1. Estee Lauder Ideal Matte Refinishing Makeup SPF 8 zuzyty w 1/3 - jednak nie dla mnie. Zakupiony w firmowym salonie Estee Lauder. Kolor 04 Pebble Kosztowal 149 pln sprzedam za 80 2. Maseczka zluszczajaca Avon Anew (typu peel off)- 50 ml- uzyta raz - 15 pln 3. Lancome O Oui! woda toaletowa 2/3 z 75 ml Stworzona w 1997 roku radosna, tryskająca świeżością kompozycja kwiatowo - ozonowa. sprzedam za 130 pln (cena w sklepach internetowych 209 pln) 4. Lakier do paznokci Lancome bez miniacy sie na zloto wiecej niz polowa - 40 pln 7. Lancome czarna kontorowka do oczu - nowa-jeszcze zafoliowana - WYMIANA 8. Brazowo - zlota szminka nawilzajaca Avon - uzyta z 5 razy góra - 10 pln 9. Estee Lauder - dwukolorowy roż do policzkow - braz (lekko opalony) i koralowy roz - uzyty kilka razy 10. Bardzo trwały szary cien Perfect Wear Avon - uzywany kilka razy - 10 pln 11. Cienie w kamieniu Avon w odcieniu zieleni khaki dokladnie to kolor forest - uzywany kilka razy - 10 pln 12. Lakiery do paznokici Avon 5 pln kolory jasny róż (wink) 14. 1 bardzo trwale szminki Avon Perfect Wear - kolory jak na zdjeciu pomaranczowy braz i roz - 10 pln 15. Zestaw nowy - nietrafiony prezent - ja mam swoj ulubiony zestaw pedzelko i pilniczkow wiec ten chetnie sie wymienie jego wartosc wyceniam na 18 pln PISZ NA monia_b@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek_zmorek Dior Addict ( szminka ) oraz Ideal Matte EL Wroc 22.05.05, 23:10 Hej ! Mam na wymianę / sprzedaż kosmetyki : * Szminka Dior Addict, kolorek Abyss Red, mam kartonik :) Używałam ją max 5 razy :) * Ideal Matte, podkład, kolorek 04 pebbe, pozostało około 3/4 opakowania :) Jestem z Wrocławia :) Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
trinity5 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 23.05.05, 11:00 Witam, Moge sie zamienic lub odsprzedac nastepujäce kosmetyki: 1. Dior Diorific Lip Gloss (Blyszczyk) Nr. 357 Rose Euphorie. Raz uzywany (jak nowy) 2. Lakier Chanel Le Vernis Nr.61 Erotic . Raz testowany 3. Lakier Diora Vernis A Ongles Nr.594 Rose Cerisiery Nowy, nie uzywany. 4. Chanel Levres Scintillantes Glossimer (Blyszczyk) Nr.40 Raz testowany. Oczywiscie wszystkie kosmetyki sa oryginalne. Dla zinteresowanych moge przeslac na maila zdjecia. Interesuja mnie cienie Firmy Bourjois, Chanel (brazowe, beze, zlotawe, lekkie roze)lub inne kosmetyki. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.acn.waw.pl 23.05.05, 11:32 hej trinity! nie napisalas jakie kolory, wiec prosze o zdjecie: u_agnieszka@yahoo.es Odpowiedz Link Zgłoś
trinity5 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 23.05.05, 14:22 Jeszcze cos : Automatyczna kredka do brwi ale moze byc tez uzywana do oczu, Estee Lauder Automatic Pencil for Brows Kolor Soft Brows ( lagody braz ) Kredka jest dwa razy uzywana. Do kredki dolanczam w tym samym kolorze dodatkowy wklad (nowy, nie uzywany) Dwa cienie Chanel Nr. 17 Jet i 18 Bolide cienie sä w kolorze blazowo-brudny roz. Oba cienie to testery. Malo uzywane. Chetnie posle zdjecia :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trinity5 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 23.05.05, 12:35 Sprzedam lub zamienie... Zapomnialam dodac jeszcze: Roz z Clarinsa Le Bluh Douceur Multi Eclat Nr.04 (Rouge Safran Rust Red).Roz jest w bialo zlotym pudelku, pudelko jest zastosowane do ponownego uzycia (wymienia sie tylko wklady). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA BALSAM DO CIALA E.ARDEN SPRZEDAM/WYMIENIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:05 sprzedam lub wymienie na cos fajnego balsam do ciala elizabeth arden Ardenbeauty, nowiutki 200 ml. nieuzywany, chlopak mi przywiozl z nowego jorku ale to niestety nie moj zapach :) chetnych prosze na maila ania1020@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA KUPIE KENZO, CAROLINA HERRERA LUB DIOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:07 chetnie odkupie nawet uzywane LUB RESZTKI carolina herrera 212 , hypnotic poison diora lub kenzo elephant:) madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2kk LANCASTER/SPRZEDAM /ZAMNIENIE 23.05.05, 23:19 sprzedam lub wymienie na cos fajnego plyn do demakijazu twarzy i oczu (bezalkoholowy) firmy Lancaster...400 ml.(nieudany prezent przywieziony z USA) uzyty tylko raz, niestety nie jest odpowiedni do mojej bardzo suchej cery..jest swietny dla normalnej tlustej i mieszanej..niestety stoi i kurzy sie na polce...w razie czego zapraszam na maila: ania1020@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
trinity5 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 24.05.05, 08:23 Witam, mam do sprzedania Perfum 100ml Baby Doll od Yves Saint Laurent. Perfum jest oczywiscie oryginalny i oryginalnie zapakowany, jescze w foli. Cena 195 ZL. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 08:49 Madzia, daj sobie spokój z tym Lancasterem. Juz z 6 raz się ogłaszasz, nikt go nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś