Dodaj do ulubionych

Obrzydliwe podkowy pod oczami...

01.02.05, 18:57
Hej dziewczyny może macie jakieś sprawdzone (mogą być nawet nie sprawdzone) sposoby na pozbycie się ohydnych podków pod oczami?? Wyglądam dzięki nim jakbym nie spała przez tydzień.. pomóżcie !!
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Obrzydliwe podkowy pod oczami... IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 01.02.05, 20:43
      Kup sobie paczkę ampułek janssen z wyciągiem z pszenicy . To sa ampułki pod
      oczy. Miałam taki sam przypadek i kupiłam 25 szt( całe opakowanie) i stosowałam
      codziennie wieczorem. Tego jest duzo w ampułce a należy zużyć całość więc
      rozprowadzałam po całej twarzy. Worki poszły precz, skóra świetnie się napieła
      i odżywiła.
      • Gość: wawa Re: Obrzydliwe podkowy pod oczami... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.05, 20:52
        A gdze kupujesz kosmetyki tej firmy?
      • Gość: jaga Re: Obrzydliwe podkowy pod oczami... IP: *.chello.pl 01.02.05, 21:14
        wlasnie agfa gdzie i ile mniej wiecej kosztuja??
        • Gość: aga Re: Obrzydliwe podkowy pod oczami... IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 01.02.05, 23:00
          Kupuję na allegro za 25 szt płace ok 180. Czasami się pojawiają mniejsze
          opakowani po 10 szt w okolicy 80 PLN. Kupiłam też raz u kosmetyczki ale
          zabuliłam za 25 szt.300- to dla mnie drogo. Sprawdzaj na all czasem sie
          pojawiają
          • Gość: aga Re: Obrzydliwe podkowy pod oczami... IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 01.02.05, 23:02
            Zapomniałam powiedzieć ,że w sklepie tego nie kupicie bo to są profesjonalne
            kosmetyki do gabinetów
      • Gość: inecita Re: Obrzydliwe podkowy pod oczami... IP: *.chello.pl 02.02.05, 09:53
        ale to na wory czy na cienie?
    • Gość: jaaa Re: Obrzydliwe podkowy pod oczami... IP: *.chello.pl 02.02.05, 09:54
      na cienie niezły jest Lierac, a na noc mozesz stosowac zel ze swietlika na
      przyklad, no i kiedy pracujesz przy kompie co jakis czas krople i zel
      swietlikowe
      • Gość: Goa Re: Obrzydliwe podkowy pod oczami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:39
        No właśnie, a może jakieś ćwiczenia na to są?
    • Gość: megg Re: Obrzydliwe podkowy pod oczami... IP: *.law.uj.edu.pl 02.02.05, 11:55
      ^
      • Gość: aga Re: Obrzydliwe podkowy pod oczami... IP: *.raster.krakow.pl 02.02.05, 11:59
        Te ampułki ogólnie poprawiają wygląd skóry pod oczami i eliminują i worki i
        cienie. Zaraz znajdę ulotkę z tych ampułek to wam powiem dokładnie.
    • Gość: megg Re: Obrzydliwe podkowy pod oczami... IP: *.law.uj.edu.pl 02.02.05, 12:50
      www.janssen-beauty.pl/koncentraty.html
      • Gość: iza Re: Obrzydliwe podkowy pod oczami... IP: *.raster.krakow.pl 02.02.05, 13:14
        no tak poczytałam i zadzwoniła tam ale oni nie prowadzą sprzedaży detalicznej.
        Tylko dla gabinetów . I nadal zonk . Nie wiecie gdzie można kupić . Bo w
        salonie to drogo.
        • Gość: ollga kolagen pod oczy IP: *.raster.krakow.pl 02.02.05, 13:46
          A okłady z kolagenu?? Spróbuj pomagają.
          • Gość: Tonia Re: kolagen pod oczy IP: *.raster.krakow.pl 02.02.05, 15:54
            Fakt kolagen jest super. Szczegolnie przed wyjsciem na imprezę warto nałożyc bo
            ładne oczk są po nim. Ale aby trzymać efekty to trzeba kilka kuracji zrobić
            albo raz w tygodniu przez 2 miesiące. Wtedy są efekty.
            • justa_79 Re: kolagen pod oczy 02.02.05, 17:11
              tak, a obie koleżanki czystym przypadkiem z tego samego IP...
              • Gość: aga Re: kolagen pod oczy IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 02.02.05, 23:02
                A ja też robiłam te płatki i uważam ,ze są rewelacyjne!
                • Gość: Mala Re: kolagen pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 08:08
                  A skąd je wziąć?? Gdzie się kupuje i i ile kosztują???? ;))
              • kosmisia Re: kolagen pod oczy 03.02.05, 11:52
                no chyba niekoniecznie justo, może to jest jakaś sieć osiedlowa czy coś takiego
                • Gość: Tonia Re: kolagen pod oczy IP: *.raster.krakow.pl 03.02.05, 12:19
                  W kraku jest kilka biurowców na jednej ulicy którzy mają tą smą sieć.Przyokazji
                  pozdrawiam koleżankę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka