IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:23
Hej, czy słyszałyście o kosmetykach firmy OLAY? co myslicie o ich jakosci?
Parę dni temu złapała mnie pani w sklepie, zrobiła mi komputerowe badanie
cery i poleciła krem z tej firmy...
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzaba Re: Olay? IP: *.softlab.gda.pl 03.02.05, 14:32
      Mam emulsję Total Care do cery mieszanej na dzień. Używam od listopada. Ma
      filtry, nawilża, nie czyję jej na twarzy, podkład dobrze się rozprowadza. Więc
      na razie jestem zachwycona.
      • Gość: Ana Re: Olay? IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:38
        Dzięki, mnie pani poleciła Complete Care Spf15 - moze to właśnie to samo?
        pozdrawiam :-)
    • Gość: Inka_25 Re: Olay? IP: *.szwajcarska.pl 03.02.05, 14:41
      Mam krem na dzień i na noc dla cery normalnej/suchej, chusteczki do demakijażu
      i emulsje do demakijażu oczu i kremy są bardzo dobre a chusteczki rewelacyjne!
      Ale ta emulsja czasem mnie szczypie w oczy, piecze strasznie a nie powinno tak
      być w przypadku kosmetyków właśnie do demakijażu oczu. Też miałam badanie skóry
      OLAY i konsultantka powiedziała mi, że jak będę używać tych kosmetyków to cera
      mi się poprawi, choc i tak mam bardzo dobrą ale ja im nie popuszczę i za jakiś
      czas zrobię to badanie jeszcze raz i się przekonam na własnej skórze czy te
      kosmetyki naprawdę działają :) A po za tym na forum było już wiele wątków o
      OLAY więc poszukaj i dowiesz się więcej.
      • a.kopiko1 Re: Olay? 03.02.05, 16:40
        Ponowne badanie skóry jest wskazane, żeby zobaczyć czy naprawdę widać efekty. Ja
        robiłam sobie przed używaniem i przed pracą z tą firmą badanie skóry i miałam
        tam trochę niedoskonałości. Po 2 miesiącach zrobiłam sobie ponownie badanie i
        wyniki bardzo mi się poprawiły :) Teraz wiem, że te kosmetyki naprawdę działają
        i nie muszę kłamać klinentkom tylko mówię prawdę.
        • Gość: Inka_25 Re: Olay? IP: *.szwajcarska.pl 03.02.05, 17:12
          A co masz innego powiedzieć? Że nie ma poprawy? Zobaczymy jak ja powtórzę
          badanie, ja konsultantką OLAY nie jestem :)
    • a.kopiko1 Re: Olay? 03.02.05, 16:37
      Witaj, to prawdopodobnie ja Cię zaczepiłam :) W Warszawie z Sadybie Best Mall??
      A jak nie to któraś z moich koleżanek :)
      • hopik Re: Olay? 03.02.05, 18:14
        ja jestem za! juz nie wiem ile razy to pisalam. emulsje swietne, wchlaniaja sie
        fantastycznie, chusteczki - marzenie, szkoda tylko ze tak pieruńsko drogie - 30
        szt. kosztuje ok 36 zl, jak dla mnie to za duzo, ale i tak kupuje, wiec to o
        czyms swiadczy. przecinam sobie na pol i mam na 2 mies zamiast na 1.
        mam tez zel pod oczy i tez go chwalę.
        • a.kopiko1 Re: Olay? 03.02.05, 19:49
          Gdy ktoś u mnie kupije chusteczki, to zawsze mówię im, żeby cięli na pół. Zgodzę
          się z Tobą, są strasznie drogie, ale warte swojej ceny. Możliwe, że troszkę
          zejdą z ceny, ale to jeszcze nic pewnego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka