Gość: szaka IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.05, 22:39 hej.mam pytanie.czy majac juz pofarbowane wlosy,mozna je rozjasnic do maksymalnego blondu? spotykam sie z roznymi opiniami na ten temat i sama juz nie wiem.nawet fryzjerki mowia roznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olkaaa Re: wlosy IP: *.chello.pl 03.02.05, 22:44 ja bym ci odradzała jako fryzjerka można zejsc do blondu ale radze stopniowo i nie sama robiac balejaż za jakieś pół roczku możesz otrzymać ładny blondzik ale nie od razu po jednej wizycie bialutka nie będziesz niestety szkoda włosków bo sie zniszczą i będą jak watka .dlatego troszkę cierpliwości i bęziesz miała ładne włoski.a jaki masz teraz kolorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaka Re: wlosy IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.02.05, 11:46 hmm,coz powiedzialabym ze to jest ciemny blond ze zlotym polyskiem,chociaz fryzjerka mowila ze bedzie popielaty blond... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olkaaaa Re: wlosy IP: *.chello.pl 04.02.05, 12:17 jak masz jasne powinny wyjść blond racja myslałam że masz ciemne ale też najlepiej balejażem .a jak masz odrosty to najpierw na odrosty farbe i kontroluj czy będzie trzeba je przeciągać ale pamiętaj tylko 5 minutek albo nawet 4 nie więcej aby sie nie zniszczyły Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: wlosy 04.02.05, 11:52 Ja tak zrobiłam, miałam nieładny ciemny i żółtawy odcień blondu, fryzjerka nałożyła mi na to bardzo gęste i cienkie pasemka, efekt wyszedł bardzo fajny, włosy jaśniutkie, bielutkie :) ze złotymi refleksami. Fakt zniszczyło mi to nieco włosy, mino że ja z natury mam mocne i grube, ale miesiąc regularnego nakładania Waxa i znowu są śliczne i błyszczące. Odpowiedz Link Zgłoś