Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:51 swedzi mnie całe ciało i porobiły mi sie bable na ramieniu. co to moze byc?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agatka Re: swedzi mnie całe ciało IP: *.radioeska.pl 04.02.05, 07:07 byc moze uczulil Cie ktorys z kosmetykow ja na przyklad nie moge uzywac perfumowanych balsamow, kremow czy zelow pod prysznic .... korzystam z dobrodziejstw kosmetykow dla dzieci i firmy zaiaja, bo mnie nie uczulaja :) proponuje jednak odwiedzic dermatologa pozdrawiam ati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieska Re: swedzi mnie całe ciało IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.05, 09:16 a moze juz czas na kapiel :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: swedzi mnie całe ciało IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.02.05, 10:20 uczulenie i pokrzywka idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
agataa_p Re: swedzi mnie całe ciało 06.02.05, 17:58 mnie tez swedzi, najbardziej to plecy. napoczatku myslalam ze moze mam wysuszona skore, wiec kupilam balsam nawilzajacy i nic :( nie mam czasu isc do lekarza ale jak to nie ustapi to pujde. Odpowiedz Link Zgłoś