lucyy3 Re: najlepszy BALSAM do ciała! 24.07.17, 06:57 ja nie lubię kosmetyków z Avonu, wolę zwykłe natłuszczające skórę kosmetyki najlepiej takie kupowane w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmotynka Re: najlepszy BALSAM do ciała! 23.08.17, 12:30 Stosowałyście balsamy z yope? Zastanawia mnie, czy faktycznie są tak dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
lotosowa425609 Re: najlepszy BALSAM do ciała! 23.08.17, 15:57 Ja bardzo lubię ten klasyczny nivea w takim granatowym opaowaniu. Z ziaji tez są fajne balsamy i kremy ( np. masło kakaowe albo kozie mleko). Jeśli mi wyskakuje jakaś alergia, to wtedy używam emolientów . Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka_83 Re: najlepszy BALSAM do ciała! 27.10.17, 16:00 Zwykły balsam z olejem z wiesiołka Gal (apteka). Koszt w granicach 15zł, skład naturalny i świetne działania nawilżające i kojące. Można go stosować nawet w przypadku silnie podrażnionej, alergicznej skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: najlepszy BALSAM do ciała! 29.10.17, 08:15 Dziewczyny a jaki polecicie porządny balsam do suchej skóry,któy jeszcze ujędrni tą skórę.Obecnie mam Firming butter z Palmersa i osobiście jestem nawet zadowolona.Bo ładnie nawilża,szybko się wchłania,ale zapach.Dla mnie wspaniały,pachnie czekoladą,ale mąż i córka mówią,że obrzydliwy i mam tego nie używać.Zatem szukam alternatywy.Cena już obojętna.Może być z drogerii lub apteki.Byle działał. Odpowiedz Link Zgłoś
tramonia Re: najlepszy BALSAM do ciała! 05.12.17, 09:52 Nie balsam, a masło do ciała, bo wlasnie te forme najbardziej lubie :) Wiec moje ulubione maslo do ciala to zdecydowanie vegan frendly avokado. Maslo, jak maslo-konsystencja fajna, wchlania sie bardzo szybko, na tyle szybko ze nie musze stac i czekac :P dzialanie calkowicie spelnia moje oczekiwania, dobrze nawilza, skora jest mocniejsza, bardziej napieta... Nic wiecej mi nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
cecylanka Re: najlepszy BALSAM do ciała! 18.12.17, 22:12 Ja używam Isany z mocznikiem, jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_s95 Re: najlepszy BALSAM do ciała! 29.01.18, 11:08 polecam zdecydowanie balsam do ciała dr Belter biosatyna. Jest bardzo lekki, super nawilża i bardzo dobrze się wchłania, nie zostawia tłustej warstwy na skórze. Cena trochę wysoka ale jest bardzo wydajny. Do skóry suchej i wrażliwej EXTRA! Odpowiedz Link Zgłoś
tinysiskin Re: najlepszy BALSAM do ciała! 31.01.18, 11:07 Ja sama robię balsam z wosku pszczelego i masła shea. Daje najlepsze efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
sambolejro Re: najlepszy BALSAM do ciała! 08.03.18, 12:25 Ja bardzo lubię balsam firmy Mixa. Odpowiedz Link Zgłoś