Dodaj do ulubionych

beauty creator - soraya

05.02.05, 13:54
ostatnio kupilam maseczke z serii "beauty creator - kuracja wodna" i jestem
zachwycona. mialam duze problemy z wysuszona przez zimne powietrze skora,
dodatkowo podrazniona przez szybko dzialajacy zel do mycia skory johnson
&johnson. i pomoglo. stosuje kazdego dnia na noc - nie trzeba jej zmywac
(chyba ze ktos nalozy jej zbyt duzo). skora jest jedwabista, delikatna, do
tego maseczka ma piekny zapach... moje odkrycie 2005 roku! (jak dotad)
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: beauty creator - soraya IP: *.elk.mm.pl 05.02.05, 14:07
      Znakomity jest też żel do mycia twarzy i kremy,na dzień i na noc.Bardzo jestem
      zadowolona z tych zakupów,znakomicie nadają się do mojej suchej skóry, no i są
      niedrogie a dobre.
      • Gość: tralala Re: beauty creator - soraya IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 19:53
        a ja mialam zel do mycia twarzy i jakos mi nie pasuje, wysusza mi cere, zapach
        tez nie w moim typie.
        nie lubie produktow sorayi, probowalam sie przekonac kilka razy ale niestety za
        kazdym razem, jestem rozczarowana.
      • Gość: justy Re: beauty creator - soraya IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 05.02.05, 20:33
        Ze z serii "beauty creator - kuracja wodna" jest tragiczny. drażni, okropnie
        wyszusza, szczypie w oczy. koszmar.
        • kalooo Re: beauty creator - soraya 05.02.05, 20:37
          A mi ten żel pasuje .Reszty nie próbowałam jeszcze.
          • Gość: justy Re: beauty creator - soraya IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 05.02.05, 20:40
            farciara :)
            ja niestety wyrzuciałm pieniądze
            • kalooo Re: beauty creator - soraya 05.02.05, 20:47
              ;) Ale tylko żel na razie-nie wiem jak z resztą produktów..;) Ale faktem
              jest,że jest dość mocno<aromatyzowany> i nie każda cera to zniesie.;)

ps,justy-błagam napisz mi czy jeszcze sa gdzieś te zestawy Effaclerem K i
              miniaturkami LRP??PLIIIZZZ Mistrzu daj znać!;D
              • Gość: justy Re: beauty creator - soraya IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 05.02.05, 20:51
                jest szansa- jeszcze w poniedziałek sama miałam taki zestaw (ostatni).
                szukałabym w jakichś mniej uczęszczanych aptekach poza centrum (teraz na topie
                są inne zestawy: active c, hydraphazy, toleriane, rosaliaki z drugim
                pełnowymiarowym produktem gratis: h2o, toniki, mleczka, zel toleriane)
                • kalooo Re: beauty creator - soraya 05.02.05, 20:57
                  o,to super!!Dzięki wielkie!;*
                  Bo właśnie nie wiedziałam czy to jeszcze obowiązuje i czy kierować się do
                  jakiegoś Superpharm czy raczej do małych aptek.Dzięki raz jeszcze!;*
                  • kalooo Justy-jeszcze tylko 1 pytanko...;) 05.02.05, 21:01
                    Ile mniej więcej kosztuje Flush Biodermy?Ten krem z filtrami i czy jest on bez
                    problemu dostepny?Bo tam na stronie Biodermy jest napisane,że nie wszędzie jest
                    pełna oferta w Polsce...
                    • Gość: justy Re: Justy-jeszcze tylko 1 pytanko...;) IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 05.02.05, 21:04
                      Bioderma Photoderm Flush spf 50 (tonujący) jest dostępny w Polsce, na takich
                      samych zasadach, jak wiekszość kosmetyków tej firmy
                      cena ok.50zł
                      • kalooo Re: Justy-jeszcze tylko 1 pytanko...;) 05.02.05, 21:05
                        o,no to świetnie!Dzięki justy,jesteś wspaniała!;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka