Dodaj do ulubionych

GDZIE JEST MÓJ WĄTEK???

IP: *.szwajcarska.pl 05.02.05, 17:08
GDZIE JEST MÓJ WĄTEK? ZGŁOSZĘ TO DO ADMINÓW TEGO FORUM, ŻE SMEE JEST
NIEOBIEKTYWNA I KASUJE WĄTKI WEDŁUG SWEGO WIDZIMISIE.
Obserwuj wątek
    • Gość: Inka_25 Re: GDZIE JEST MÓJ WĄTEK??? IP: *.szwajcarska.pl 05.02.05, 17:11
      PRZYTACZAM TU REGULAMIN FORUM:

Co to jest Ośla Ławka?
      Ośla Ławka to forum, do którego przenosimy wątki łamiące Regulamin. Można je
      tam znaleźć przez trzy dni, po czym przestają być widoczne dla użytkowników.
      Nie można się tu dopisywać do wątków. Link do Oślej Ławki znajduje się na Forum
      o Forum.

Które wątki kasujecie, a które przesuwacie do Oślej Ławki?
      Kasujemy jedynie wątki łamiące prawo (na przykład zawierające groźby karalne
      lub ujawniające cudze dane osobowe) lub tzw. spam (np. wątki powtarzające się,
      reklamowe). W przypadku rażących naruszeń Netykiety, administracja forum może
      usunąć wszystkie posty sprawcy z okresu, w którym naruszanie wystąpiło.

MÓJ WĄTEK NIE ZŁAMAŁ REGULAMINU A TYM BARDZIE PRAWA A SMME GO USUNĘŁA BO TAK
      JEJ SIĘ PODOBAŁO.
      • Gość: Ina Re: GDZIE JEST MÓJ WĄTEK??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:16
        O czym był ten wątek?
        • Gość: Inka_25 Re: GDZIE JEST MÓJ WĄTEK??? IP: *.szwajcarska.pl 05.02.05, 17:19
          Wątek był o modelkach, że są ładne i szczupłe a jego tytuł
          brzmiał "POPATRZCIE :)"
      • Gość: Inka_25 Re: GDZIE JEST MÓJ WĄTEK??? IP: *.szwajcarska.pl 05.02.05, 17:18
        I STAWIA MNIE NA RÓWNI Z JAKIMIŚ IDIOTAMI, KTÓRZY ROBILI TU TYLKO BAŁAGAN BO
        JAKIE WĄTKI ZNAJDUJĄ SIĘ W OŚLEJ ŁAWCE TO SAMI SOBIE POPATRZCIE. CO TY SOBIE
        WYOBRAŻASZ SMEE? JAKOŚ DO KASOWANIA WĄTKÓW TYCH DURNI SIĘ TAK NIE SPIESZYŁAŚ A
        MÓJ NORMALNY WĄTEK, NORMALNA DYSKUSJA, MOŻE TROCHĘ ŻYWSZA NIŻ INNE A TU TAKA
        CENZURA??? CO TY SMEE? JAKAŚ ZAKOMPLEKSIONA JESTEŚ, ŻE TEN WĄTEK CI SIĘ NIE
        PODOBAŁ?
        • smee Re: GDZIE JEST MÓJ WĄTEK??? 05.02.05, 17:27
          Nie denerwuj sie Inko. Jezeli admin uzna Twoj watek za OK, to zostanie on
          przywrocony. W mojej ocenie podjudzal on do klotni i taka tez wywlolal. Jesli
          tak nie bylo, na pewno pojawi sie on na forum i bedzie kontynuowany. Pozdrawiam.
        • Gość: dordulka Re: GDZIE JEST MÓJ WĄTEK??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:31
          Tak, smee. Wyszlo szydlo z worka. Jestes zakompleksiona, zazdroscisz i pewnie tez plujesz jadem ;-)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka