Gość: Inka_25 IP: *.szwajcarska.pl 05.02.05, 17:08 GDZIE JEST MÓJ WĄTEK? ZGŁOSZĘ TO DO ADMINÓW TEGO FORUM, ŻE SMEE JEST NIEOBIEKTYWNA I KASUJE WĄTKI WEDŁUG SWEGO WIDZIMISIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inka_25 Re: GDZIE JEST MÓJ WĄTEK??? IP: *.szwajcarska.pl 05.02.05, 17:11 PRZYTACZAM TU REGULAMIN FORUM: Co to jest Ośla Ławka? Ośla Ławka to forum, do którego przenosimy wątki łamiące Regulamin. Można je tam znaleźć przez trzy dni, po czym przestają być widoczne dla użytkowników. Nie można się tu dopisywać do wątków. Link do Oślej Ławki znajduje się na Forum o Forum. Które wątki kasujecie, a które przesuwacie do Oślej Ławki? Kasujemy jedynie wątki łamiące prawo (na przykład zawierające groźby karalne lub ujawniające cudze dane osobowe) lub tzw. spam (np. wątki powtarzające się, reklamowe). W przypadku rażących naruszeń Netykiety, administracja forum może usunąć wszystkie posty sprawcy z okresu, w którym naruszanie wystąpiło. MÓJ WĄTEK NIE ZŁAMAŁ REGULAMINU A TYM BARDZIE PRAWA A SMME GO USUNĘŁA BO TAK JEJ SIĘ PODOBAŁO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: GDZIE JEST MÓJ WĄTEK??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:16 O czym był ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_25 Re: GDZIE JEST MÓJ WĄTEK??? IP: *.szwajcarska.pl 05.02.05, 17:19 Wątek był o modelkach, że są ładne i szczupłe a jego tytuł brzmiał "POPATRZCIE :)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_25 Re: GDZIE JEST MÓJ WĄTEK??? IP: *.szwajcarska.pl 05.02.05, 17:18 I STAWIA MNIE NA RÓWNI Z JAKIMIŚ IDIOTAMI, KTÓRZY ROBILI TU TYLKO BAŁAGAN BO JAKIE WĄTKI ZNAJDUJĄ SIĘ W OŚLEJ ŁAWCE TO SAMI SOBIE POPATRZCIE. CO TY SOBIE WYOBRAŻASZ SMEE? JAKOŚ DO KASOWANIA WĄTKÓW TYCH DURNI SIĘ TAK NIE SPIESZYŁAŚ A MÓJ NORMALNY WĄTEK, NORMALNA DYSKUSJA, MOŻE TROCHĘ ŻYWSZA NIŻ INNE A TU TAKA CENZURA??? CO TY SMEE? JAKAŚ ZAKOMPLEKSIONA JESTEŚ, ŻE TEN WĄTEK CI SIĘ NIE PODOBAŁ? Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: GDZIE JEST MÓJ WĄTEK??? 05.02.05, 17:27 Nie denerwuj sie Inko. Jezeli admin uzna Twoj watek za OK, to zostanie on przywrocony. W mojej ocenie podjudzal on do klotni i taka tez wywlolal. Jesli tak nie bylo, na pewno pojawi sie on na forum i bedzie kontynuowany. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dordulka Re: GDZIE JEST MÓJ WĄTEK??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:31 Tak, smee. Wyszlo szydlo z worka. Jestes zakompleksiona, zazdroscisz i pewnie tez plujesz jadem ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś