anndelumester 31.05.02, 10:13 mam zamiar nabyć ...ale jaki ??? co jest ok a co na pewno nie ?? help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katrina Re: puder sypki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 10:45 Weź pod uwage, że co dla jednej ok, dla Ciebie moze nie być ok! Ja polecam Lucidity EL, ale niech diabli wezma to pudełko! Niewygodne. Przestawiłam się na wersje prasowaną, nakładam pędzlem i efekt ten sam, a szybciej, praktyczniej, bez bałaganu i można z tym gdzieś jechać. Podobno dobry jest sypki Luminelle YR, ale nie używałam. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: puder sypki 01.06.02, 14:56 Najlepszy "klasyczny" puder sypki, jakiego uzywalam, to byl transparentny puder Clarinsa. Drobniutki jak mgielka, mily puszek, dobre pudelko i fantastyczny efekt wykanczajacy makijaz - matowal, nie bedac widocznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikcia Re: puder sypki IP: *.pl 02.06.02, 13:35 Dłuuuuugi czas miałam Luminelle YR i bardzo był dobry (i wydajny), tylko niestety wycofali mój odcień. Teraz mam Clinique i jest REWELACYJNY- może ciut bardziej kryje niż YR, ale też i dłużej i lepiej matuje- polecam gorąco (plus za pędzelek!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossa Re: puder sypki IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 02.06.02, 13:58 Kupiłam sobie puder sypki Clinique w czasie zeszłorocznych wakacji (w wolnocłówce a Andorze- 60zł, tam to mają dobrze!), ale nie byłam z niego zadowolona, według mnie był taki "nijaki", ani dobrze nie wykańczał, ani nie matowił. Za bardzo dobry uważam puder sypki Isadory- najlepszy z tych "tańszych". Ale naj-najlepszy jest dla mnie puder w pryźmie Givenchy nr 3 Ivory. Cztery kolory beżu, które miesza się pędzlem- kolor i efekt rewelacja. Dodam, że on wygląda jak puder prasowany, a ma wszystkie właściwości pudru sypkiego (leśli chodzi o delikatność, stopień krycia, przylegania, niezatykanie porów itd.), jako chyba jedyny na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: puder sypki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 11:54 Podpisuje sie pod opinią o Clarinsie. Raz że naprawdę długo go miałam (ponad 1,5 roku) bo opakowanie ma wielkie, faktycznie jest drobny i dobrze matuje. Obecnie uzywam Chanel Poudre Universeille tez jest dobry, ale trochę rozświetla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: puder sypki IP: 80.48.253.* 04.06.02, 08:54 Ja kupiłam pude Clarinsa po rekomendacji Mar (jeszcze na sekretach kobiet) i jestem bardzo zadowolona. Ma naprawdę korzystną proporcję pojemności do ceny i jest bardzo, bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś