Gość: kociak19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 14:06 Polećcie mi jakiś dobry antyperspirant, proszę. Nic na mnie nie działa. Chciałabym, żeby nie kosztował krocie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.kopiko1 Re: antyperspirant 07.02.05, 14:12 Antidral, jest rewelacyjny! Używam go od kilku miesięcy i naprawdę czuję różnicę. Kosztuje ok.14zł Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: antyperspirant 07.02.05, 14:14 Antidral?? nie słyszałam o czymś takim. Jest do kupienia normalnie w drogerii?? np. w Rossmanie?? Czy w aptece?? Odpowiedz Link Zgłoś
kanapkazserem Re: antyperspirant 07.02.05, 14:17 Antidral kupisz w aptece. Ale nie dla kazdego jest taki rewelacyjny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: antyperspirant IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 14:21 Popieram - antidral. Najpierw używałam go co drugi dzień, potem co czwarty a gdzieś po pół roku raz na tydzień. Opakowanie mam od roku i chyba nigdy się nie skończy, co mnie cieszy. Jest bardzo wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: antyperspirant 07.02.05, 14:25 no to jeszcze jedno pytanko - w jakiej on jest "formie"?? (krem, żel) I czy "wysycha" szybko?? czy trzeba "wachlować" rękoma tak jak przy żelowych, żeby wysechł?? Zostwia ślady na ubraniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia60011 Re: antyperspirant 07.02.05, 14:49 polecam fa w kulce i secret.ale (wiadomo) przed kazdym uzyciem antypespirantu musisz sie umyc.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: antyperspirant 07.02.05, 14:51 eeeeeeeee taaaaaaaaaaaaammm?????????????? ???? naprawdę trzeba się umyć?????????? dobrze, że mi powiedziałaś... ;p ;p ;p (bez przesady - wiem o tym) Oba wypróbowałam i na mnie nie działają. Ostatnio używam takiego z Avonu w kremie (z tych w tubce), ale to tez nie to co bym chciała. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: antyperspirant IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 17:54 antidralu urzywasz na noc a rano sie myjesz normalnie. A poatym to jest w kulce:) Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: antyperspirant 07.02.05, 17:55 i na dzień już nie go nie stosuję????? Odpowiedz Link Zgłoś
miss.didi Re: antyperspirant 07.02.05, 18:13 juz nie ma potrzeby. on dziala przez pare dni - wogole sie nie pocisz. Odpowiedz Link Zgłoś
puchatkowa Re: antyperspirant 07.02.05, 21:49 poważnie na noc się go używa? i nie zatyka porów?? Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: antyperspirant 07.02.05, 22:16 ja polecam antyprespirant AA, bardzo skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
martwili Re: antyperspirant 08.02.05, 18:29 Antidral najlepiej przez 1 tydzien stosowac co noc. WAZNE!!! przez tydzien nie wolno golic pach!!! bo urzesz z pieczenia, i tak piecze i sedzi, jeslui masz wrazliwa skore, to nie stosuj. w ogole najlepiej zawsze przed uzyciem nie golic pach. Ja teraz stosuje co dwa dni. Rano, po uzyciu w nocy, gole pachy, ale nastepnego dnia(kiedy znowu musze strosowac, juz nie). Jest naprawde super. Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: antyperspirant 08.02.05, 19:54 nie golić pach????????????? :-(((((((((((((( przecież ja umrę - już teraz pod wieczór mnie włoski kłują (golę codziennie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karissa Re: antyperspirant IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:28 Antidral jest ok, ale... na mnie działał tylko z początku, a później przestał :/ teraz mam taki malutki z Rexony 24H Intensive i jest nawet fajny, chociaż czasem trzeba "poprawiać" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
puchatkowa Re: antyperspirant 09.02.05, 13:48 a vichy24 też działa jakoś tak, że nie można się golić?czy nie podrażnia?znacie go, jakieś opinie o nim macie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: antyperspirant 09.02.05, 13:53 to właśnie na tym forum dziewczyny polecały Antidral.Kupiłam, spróbowałam i teraz ja też mogę powiedzieć, że jest świetny a przede wszystkim niezastapiony.Dlatego polecam gorąco:))) -- Forum:Warto Rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: antyperspirant 09.02.05, 14:00 i goliłaś pachy czy nie?? i takie jeszcze pytanko: czy jak stosujesz go na noc, to rano używasz jeszcze jakiegoś antyperspirantu?? czy to już niepotrzebne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimka Re: antyperspirant IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 09.02.05, 14:31 Ja rano używam ''zwykłego'' dezodorantu w kremie mysle,że 2 antyperspiranty to już by była lekka przesada:)pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: antyperspirant IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 15:43 Ja też używam rano dezodorantu, choć to nie jest konieczne, ale tak lubię. Tylko są to delikatne bezalkoholowe dezodoranty. Gdy kiedyś użyłam dodatkowo (stosowałam już wtedy antidral) inny antyperspirant to dostałam wysypkę. Poza tym skóra pod pachami była niemiłosiernie wysuszona. Poza tym dostosuj do siebie częstotliwość stosowania - niektórzy piszą, że stosowali codziennie. Ja niestety nie mogłam bo miałam uczulenie,ale co drugi dzien zdawał egzamin.Teraz to stosuje raz na tydzien bo czesciej nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lagrima Re: antyperspirant 09.02.05, 16:17 Właśnie, nie stosujcie antidralu na skórę po depilacji, albo mokrą. Kiedyś się zapomniałam i myślałam, że umrę w szkole:/ Piekło niewyobrażalnie. Ale ogólnie antidral jest rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumbala Re: antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 16:29 A ja polecam Purete de nymphea z Yves Rocher. Dla mnie bomba) lepszego nie znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: antyperspirant 09.02.05, 17:22 powiem szczerze, że nie ma szans użyć Antidrala zaraz po golenie na podrażnioną skórę, bo można oszaleć-tak szczypie:) ale jak np kąpię się wieczorem to uzywam Antidral rano jak wstanę i jest ok.I nic już więcej pod paszki nie trzeba:))) -- Forum:Warto Rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś