Dodaj do ulubionych

ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:21
Mnie zbiera się na wymioty id brzoskwiniowego kremu do twarzy Avonu. Nie
wiem...innym się podoba, ale ja przy nim wysiadam...
Jak z wami?
Obserwuj wątek
    • Gość: hopik Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:25
      był taki moment ze duzo kobiet uzywalo takiego bardzo swiezego zapachu issey
      miyake, nie wiem jak sie nazywal, ale dla mnie był KOSZMARNY!! był chyba w
      blekitnej strzelistej butelce. jak mi sie zdarzylo isc lub siedziec za taka to
      mi sie slabo robilo. nie cierpię tez aqua di gio, choc sama kiedys zuzylam
      butelkę.
      • Gość: inga Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 13:27
        AVON today,tomorrow,always(ten w kwadratowej butelce)fffuuuujjjjj
        • justa_79 Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 13:38
          mnie ostatnio zemdliło Tomorrow.
    • Gość: annnnka Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:30
      avon-passion dance,fuuuuuuuuuuuuu
    • Gość: annnka Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:35
      zapomnialam o zapachu mleka!!!ogolnie nabial-ser biały,straszny dla mnie
      zapach...
      • Gość: ania Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 212.244.242.* 08.02.05, 13:42
        chanel nr5.....nie rozumiem tego całego HALO wokół tego zapachu...
        • Gość: inga Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 13:47
          o tak Chanel No5.zapach dla babci.bllleeee
        • crazy_little_girl Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 13.02.05, 00:58
          Boże, Wy też to czujecie ? Chanel są tak mocne, że kilka sekund i łeb mi pęka.
          Kiedyś z litości dla własnych zmysłów wyrzuciłam próbkę, którą miała mama i
          całe perfumy babci(ah te biedne współtowarzyszki modlitw w kościele - standard,
          jezeli chodzi o skupisko okropnych zapachów).
      • Gość: ewcia Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.05, 13:48
        Mnie tez mdli na myśl o mleku.....Mój były facet ma taką ksywkę, oszukał żonę
        (o której nie wiedziałam) i mnie, feeeeee. Pozdrawiam E.
    • Gość: mała Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:58
      Vanila Fields czy jakoś tak - bardziej przesłodzonego zapachu nie ma.
      • n.malgosia Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 09.02.05, 11:21
        Nienawidze w kazdym wydaniu prfum,ktore zawieraja pizmo!
        Jszcze jak sobie pomysle skad to sie otrzymuje...I troche
        mniej ale nie lubie Chanel No 5.No i zapach surowego kurczaka...
      • Gość: Ania Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 10:36
        Też nienawidzę tego zapachu, FUJ !!!!!
    • Gość: madzia Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 14:00
      zapach drozdzy.brrrrr...
    • Gość: erika Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.05, 14:02
      dużo zapachów AVON'u "today"-fuu , nie lubie Davidoffa 'cool water',

i też nie znoszęzapachu brzoskwiniowego...bleh

;)
      • martkaok Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 14:07
        zgadzam się z tym kremem brzoskwiniowym i chanel 5 , dodam jeszcze oriflame
        moon - bleeeee, i niestety z męskich zapachów farenheit - mój były szef
        spryskiwał się nim zbyt obficie i uraz pozostał..
    • Gość: beata Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:05
      ja nie cierpie zapachu perfum "Tresor" niewiem chyba Diora,ogólnie lubie
      słodkie zapachy ale jak sie tym kiedys psikłam to nawet po umyciu reka jeszcze
      smierdziała,az mnie mdliło ...pzdr.
      • Gość: Lenka Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.chello.pl 08.02.05, 14:07
        Chanel nr 5,Blonde Versace(kiedyś miałam próbkę tego śmiercidła),Today Avon.
      • Gość: * Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:07
        A ja nie cierpie Eden-u. Blee
        • Gość: lodzianka Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 194.106.210.* 08.02.05, 15:00
          Davidoff - cool water, nie znoszę
          • Gość: hopik Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:24
            oooo, ja tez nie przepadam za cool water. za to np. l'eau par kenzo i laure
            uwielbam. jak ta swiezosc jest zbyt przenikliwa to mnie odrzuca, taka
            swidrujaca w nosie:-)
      • Gość: hopik Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:26
        tresor jest lancoma. fakt, bardzo trwaly, ale w tym przypadku dla mnie to atut:-
        )
        • Gość: lea Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 08.02.05, 15:38
          ultrafiolet chyba Pacco Rabane. Straszny.
          • Gość: anja Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 212.160.156.* 08.02.05, 15:44
            ja nie cierpie z damskich : samsary, opium i innych podobnie duszących....
            a z męskich przedewszystkim faranheita.
    • Gość: Ivre Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 08.02.05, 15:45
      Perfumy sygnowane przez J.Lo Rany, ale paskudztwo :/
    • Gość: Ivre Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 08.02.05, 15:46
      Perfumy sygnowane przez J.Lo Okropne paskudztwo :/
    • stephanie_s Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 15:47
      dolce&gabana light blue czy jakos tak w kazdym razie chodzi mi oten słodko-
      swierzy cukierkowy zapach,zapach drozdzy,chanel nr5...etc
    • marra.vln Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 15:52
      prawie wiekszosc z Avonu!!!obrzydlistwo!!!
      • vitalia Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 15:57
        Coś okropnego musi być w tych wymienionych wyżej zapachach..Nie cierpię
        większości z nich..A najbardziej tych co zalatują świeżym ogórkiem..
        • Gość: Klara Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.4web.pl 08.02.05, 16:33
          Nie do zniesienia:

Soraya Lifting Program, krem nawilżający na dzień----------> Zapach wody
          kolońskiej przez cały dzień.

Avon, krem do rąk glicerynowy;ppppp

Angel (tfu)

• Gość: beata Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:18
      a ja najbardziej niecierpie tych które walą "stara babą":)
      • Gość: Natala Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 82.160.110.* 08.02.05, 17:09
        Ja też :-/
    • roxi_hart Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 17:45
      Kenzo Jungle-udusic sie mozna!
    • dolilo Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 18:06
      omijam z daleka wszystkie rozane i duszace, wieczorowe.
    • Gość: hey.babe Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.pl / 217.153.73.* 08.02.05, 18:41
      na razie przypominam sobie cukier waniliowiowy i Cool Water Davidoff.
    • kanapkazserem Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 18:48
      Pour Femme - Lacoste . Kilka razy zebrało mi sie na wymioty :(
      • Gość: kaja Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:52
        Zapach linii kosmetyków do ciała Avon Skin so soft- okropnie kwiatowy, niedobrze mi się robi po nim.
        • Gość: agni skin so soft! IP: *.chello.pl 13.02.05, 09:48
          paskudztwo, ale poniewaz ta seria dobrze pielęgnuje, nauczylam sie ten zapach
          choc z trudem, tolerowac... co mi nie przeszkadza nazywac go "smierdzącą serią"
          i tak zamawiac...krem do rak ze smierdzącej serii...balsam ze smierdzącej
          serii...moja biedna przyjaciolka-konsultantka kiedys sie przez to przejęzyczyła
          przed klientką!
          miałam nadzieję, ze jak tę serie przepakują, to zapach sie zmieni...ale jezeli
          nawet sie zmienil, to niewiele i niewyczuwalnie...
          • Gość: agni Re: skin so soft! IP: *.chello.pl 18.02.05, 22:14
            przepakowane śmierdzi chyba jeszcze gorzej...to juz nawet nie moge sobie nosa
            znieczulic na rzecz tego ze dobrze to skórę nawilża...bleee
    • Gość: agni Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.chello.pl 08.02.05, 20:53
      lilie - jako kwiaty i w pachnidłach tez. musze niestety wychodzic z kwiaciarni
      jak jest tam za dużo lilii w wazonach i ich zapach przeważa...
      olejek goździkowy...kojarzy mi sie z dentystą...
      z perfum - ciężko znosze wink i rare gold avonu, organzę, klasyczną sabatini -
      tę pierwszą, sunflowers arden, tygrysa kenzo, flowers by kenzo, chanel nr 5
      oczywiscie też...
      aha i zapach kwiatu pomarańczy mnie drażni koszmarnie
      anyżek...kolendra...tzn to ostatnie bardziej mnie drażni w jedzeniu - jak bylam
      mala i byly kłopoty ze wszystkim, moja mama "uszlachetniała" byle jaka herbate
      kolendrą własnie...musiałam to pić...bleee
      • Gość: Zaira /Free mój typ IP: *.tele2.pl 12.02.05, 14:37
        a ja lubie lilije przez mickiewicza, ale juz pisalam o tym :)
        nie znosze deep red hugo bossa
        • Gość: Zaira kwiat pomarańczy takze, szczegolnie ten avonu n/t IP: *.tele2.pl 12.02.05, 14:44
          • Gość: agni jeszcze z sephory byl okrropny!! IP: *.chello.pl 13.02.05, 09:44
            w takich malutkich sprayach...powąchałam i odskoczyłam na kilometr! a moja
            przyjaciółka go wykupiła w ilosciach hurtowych i ma zakaz zbliżania sie do mnie
            jak go użyje...
            w związku z tym odpadaja też typowe "męskie kolońskie" zapachy...czuję ten
            kwiat pomarańczy i czuję...moj kiedys taka wodę dostał...stoi nieużywana, bo
            warczę i rzucam przedmiotami;-)
    • Gość: Ana Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:10
      Ja identycznie reaguję na ten brzoskwiniowy krem Avonu, kojarzy mi się z
      syropem, którego w dzieciństwie nie znosiłam ;-) Byłą tez czas, że wiele osob
      pachnilao Vanilia Fields, oj, źle to znosiłam...
    • aspidisca Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 22:09
      Percieve Avonu i wiele innych z tej firmy
      Też nie rozumiem zapachu Chanel 5
      A jak byłam w ciąży, to wymiotowałam przez 5 miesięcy jak poczułam zapach
      proszku do zmywarki Calgonit. koszmar! prawie nie wchodziłam wtedy do kuchni.
      • Gość: Monica Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.wlb.vectranet.pl 08.02.05, 22:32
        Avon Avon i jeszczw raz Avon! A zwłaszcza Far away. Koszmar! Z resztą one
        wszystkie maja podobną nute zapachową.
        • Gość: Olivka Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.motor.taninet.pl 08.02.05, 22:34
          Avon i Far away po prostu Koszmar przez duze K!!! Zreszta reszta zapachow Avonu
          tez. Nie lubie rowniez Dior Dune.
          • Gość: bi-bi Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 62.111.139.* 10.02.05, 19:32
            POTU!! I zaduchu w tramwajach i autobusach :)
            Ale to juz nie zapachy,ale smrody!No w kazdym razie..to wlasnie ich nie-na-wi-
            dze!
            BLE!
    • Gość: Edytka Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.lublin.mm.pl 08.02.05, 23:14
      zgadzam sie w 100% odnośnie kremu brzoskwiniowego avonu fu fu i jeszcze raz fu!
      a nade wszystko chanel 5, kiedy pierszy raz byłam we francji, kilkanaście lat
      temu-weszlam do perfumerii, az mnie zatkało(w Polsce szaro brzydko wiadomo)i
      siegnełam po to co najbardziej znane chanel, nigdy nie zapomne swego
      rozczarowania!tyle szumu wokół tego???????okrutne śmierdzidło.
    • naina Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 23:33
      Black Cashmere-Donna Karan(?)-zapch starej baby w ciezkim futrze
      Wszystkie "wodniste" zapachy
      Podroby na mililitry-syntetyczne smierdzidla
      Woda toaletowa o zapachu zielonej herbaty-dziala na mnie drazniaco
    • Gość: basiaplewik Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:11
      1.seria zwiększająca objętość włosów z avonu- dla mnie smród niesamwoity
      2.michael- michael kors
    • Gość: aga Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:24
      Nie lubię, nie cierpię wszystkich wód taoletowych AVONU, sa okropne, duszące i
      robi mi sie niedobrze od tych zapachów. A także niektórych innych kosmetyków
      np. Skin So soft, czy wspominany juz na forum zapach lini kosmetyków pachnącej
      mandarynką.
    • Gość: mila Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.icpnet.pl 09.02.05, 11:29
      ultraviolet pacco rabane - obrzydlistwo, które na dodatek xle mi się kojarzy
      Nienawidzę zapachu surowego mięsa, w szczególności wątroby. Fuj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka