Gość: mea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:21 Mnie zbiera się na wymioty id brzoskwiniowego kremu do twarzy Avonu. Nie wiem...innym się podoba, ale ja przy nim wysiadam... Jak z wami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hopik Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:25 był taki moment ze duzo kobiet uzywalo takiego bardzo swiezego zapachu issey miyake, nie wiem jak sie nazywal, ale dla mnie był KOSZMARNY!! był chyba w blekitnej strzelistej butelce. jak mi sie zdarzylo isc lub siedziec za taka to mi sie slabo robilo. nie cierpię tez aqua di gio, choc sama kiedys zuzylam butelkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 13:27 AVON today,tomorrow,always(ten w kwadratowej butelce)fffuuuujjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 13:38 mnie ostatnio zemdliło Tomorrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annnnka Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:30 avon-passion dance,fuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annnka Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:35 zapomnialam o zapachu mleka!!!ogolnie nabial-ser biały,straszny dla mnie zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 212.244.242.* 08.02.05, 13:42 chanel nr5.....nie rozumiem tego całego HALO wokół tego zapachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 13:47 o tak Chanel No5.zapach dla babci.bllleeee Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_little_girl Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 13.02.05, 00:58 Boże, Wy też to czujecie ? Chanel są tak mocne, że kilka sekund i łeb mi pęka. Kiedyś z litości dla własnych zmysłów wyrzuciłam próbkę, którą miała mama i całe perfumy babci(ah te biedne współtowarzyszki modlitw w kościele - standard, jezeli chodzi o skupisko okropnych zapachów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.05, 13:48 Mnie tez mdli na myśl o mleku.....Mój były facet ma taką ksywkę, oszukał żonę (o której nie wiedziałam) i mnie, feeeeee. Pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:58 Vanila Fields czy jakoś tak - bardziej przesłodzonego zapachu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
n.malgosia Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 09.02.05, 11:21 Nienawidze w kazdym wydaniu prfum,ktore zawieraja pizmo! Jszcze jak sobie pomysle skad to sie otrzymuje...I troche mniej ale nie lubie Chanel No 5.No i zapach surowego kurczaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 10:36 Też nienawidzę tego zapachu, FUJ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 14:00 zapach drozdzy.brrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erika Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.05, 14:02 dużo zapachów AVON'u "today"-fuu , nie lubie Davidoffa 'cool water', i też nie znoszęzapachu brzoskwiniowego...bleh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martkaok Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 14:07 zgadzam się z tym kremem brzoskwiniowym i chanel 5 , dodam jeszcze oriflame moon - bleeeee, i niestety z męskich zapachów farenheit - mój były szef spryskiwał się nim zbyt obficie i uraz pozostał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:05 ja nie cierpie zapachu perfum "Tresor" niewiem chyba Diora,ogólnie lubie słodkie zapachy ale jak sie tym kiedys psikłam to nawet po umyciu reka jeszcze smierdziała,az mnie mdliło ...pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.chello.pl 08.02.05, 14:07 Chanel nr 5,Blonde Versace(kiedyś miałam próbkę tego śmiercidła),Today Avon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:07 A ja nie cierpie Eden-u. Blee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianka Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 194.106.210.* 08.02.05, 15:00 Davidoff - cool water, nie znoszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:24 oooo, ja tez nie przepadam za cool water. za to np. l'eau par kenzo i laure uwielbam. jak ta swiezosc jest zbyt przenikliwa to mnie odrzuca, taka swidrujaca w nosie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:26 tresor jest lancoma. fakt, bardzo trwaly, ale w tym przypadku dla mnie to atut:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 08.02.05, 15:38 ultrafiolet chyba Pacco Rabane. Straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 212.160.156.* 08.02.05, 15:44 ja nie cierpie z damskich : samsary, opium i innych podobnie duszących.... a z męskich przedewszystkim faranheita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 08.02.05, 15:45 Perfumy sygnowane przez J.Lo Rany, ale paskudztwo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 08.02.05, 15:46 Perfumy sygnowane przez J.Lo Okropne paskudztwo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 15:47 dolce&gabana light blue czy jakos tak w kazdym razie chodzi mi oten słodko- swierzy cukierkowy zapach,zapach drozdzy,chanel nr5...etc Odpowiedz Link Zgłoś
marra.vln Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 15:52 prawie wiekszosc z Avonu!!!obrzydlistwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 15:57 Coś okropnego musi być w tych wymienionych wyżej zapachach..Nie cierpię większości z nich..A najbardziej tych co zalatują świeżym ogórkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.4web.pl 08.02.05, 16:33 Nie do zniesienia: Soraya Lifting Program, krem nawilżający na dzień----------> Zapach wody kolońskiej przez cały dzień. Avon, krem do rąk glicerynowy;ppppp Angel (tfu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:18 a ja najbardziej niecierpie tych które walą "stara babą":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 82.160.110.* 08.02.05, 17:09 Ja też :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 17:45 Kenzo Jungle-udusic sie mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
dolilo Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 18:06 omijam z daleka wszystkie rozane i duszace, wieczorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey.babe Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.pl / 217.153.73.* 08.02.05, 18:41 na razie przypominam sobie cukier waniliowiowy i Cool Water Davidoff. Odpowiedz Link Zgłoś
kanapkazserem Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 18:48 Pour Femme - Lacoste . Kilka razy zebrało mi sie na wymioty :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:52 Zapach linii kosmetyków do ciała Avon Skin so soft- okropnie kwiatowy, niedobrze mi się robi po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni skin so soft! IP: *.chello.pl 13.02.05, 09:48 paskudztwo, ale poniewaz ta seria dobrze pielęgnuje, nauczylam sie ten zapach choc z trudem, tolerowac... co mi nie przeszkadza nazywac go "smierdzącą serią" i tak zamawiac...krem do rak ze smierdzącej serii...balsam ze smierdzącej serii...moja biedna przyjaciolka-konsultantka kiedys sie przez to przejęzyczyła przed klientką! miałam nadzieję, ze jak tę serie przepakują, to zapach sie zmieni...ale jezeli nawet sie zmienil, to niewiele i niewyczuwalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: skin so soft! IP: *.chello.pl 18.02.05, 22:14 przepakowane śmierdzi chyba jeszcze gorzej...to juz nawet nie moge sobie nosa znieczulic na rzecz tego ze dobrze to skórę nawilża...bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.chello.pl 08.02.05, 20:53 lilie - jako kwiaty i w pachnidłach tez. musze niestety wychodzic z kwiaciarni jak jest tam za dużo lilii w wazonach i ich zapach przeważa... olejek goździkowy...kojarzy mi sie z dentystą... z perfum - ciężko znosze wink i rare gold avonu, organzę, klasyczną sabatini - tę pierwszą, sunflowers arden, tygrysa kenzo, flowers by kenzo, chanel nr 5 oczywiscie też... aha i zapach kwiatu pomarańczy mnie drażni koszmarnie anyżek...kolendra...tzn to ostatnie bardziej mnie drażni w jedzeniu - jak bylam mala i byly kłopoty ze wszystkim, moja mama "uszlachetniała" byle jaka herbate kolendrą własnie...musiałam to pić...bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira /Free mój typ IP: *.tele2.pl 12.02.05, 14:37 a ja lubie lilije przez mickiewicza, ale juz pisalam o tym :) nie znosze deep red hugo bossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira kwiat pomarańczy takze, szczegolnie ten avonu n/t IP: *.tele2.pl 12.02.05, 14:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni jeszcze z sephory byl okrropny!! IP: *.chello.pl 13.02.05, 09:44 w takich malutkich sprayach...powąchałam i odskoczyłam na kilometr! a moja przyjaciółka go wykupiła w ilosciach hurtowych i ma zakaz zbliżania sie do mnie jak go użyje... w związku z tym odpadaja też typowe "męskie kolońskie" zapachy...czuję ten kwiat pomarańczy i czuję...moj kiedys taka wodę dostał...stoi nieużywana, bo warczę i rzucam przedmiotami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:10 Ja identycznie reaguję na ten brzoskwiniowy krem Avonu, kojarzy mi się z syropem, którego w dzieciństwie nie znosiłam ;-) Byłą tez czas, że wiele osob pachnilao Vanilia Fields, oj, źle to znosiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
aspidisca Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 22:09 Percieve Avonu i wiele innych z tej firmy Też nie rozumiem zapachu Chanel 5 A jak byłam w ciąży, to wymiotowałam przez 5 miesięcy jak poczułam zapach proszku do zmywarki Calgonit. koszmar! prawie nie wchodziłam wtedy do kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.wlb.vectranet.pl 08.02.05, 22:32 Avon Avon i jeszczw raz Avon! A zwłaszcza Far away. Koszmar! Z resztą one wszystkie maja podobną nute zapachową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivka Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.motor.taninet.pl 08.02.05, 22:34 Avon i Far away po prostu Koszmar przez duze K!!! Zreszta reszta zapachow Avonu tez. Nie lubie rowniez Dior Dune. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi-bi Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: 62.111.139.* 10.02.05, 19:32 POTU!! I zaduchu w tramwajach i autobusach :) Ale to juz nie zapachy,ale smrody!No w kazdym razie..to wlasnie ich nie-na-wi- dze! BLE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edytka Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.lublin.mm.pl 08.02.05, 23:14 zgadzam sie w 100% odnośnie kremu brzoskwiniowego avonu fu fu i jeszcze raz fu! a nade wszystko chanel 5, kiedy pierszy raz byłam we francji, kilkanaście lat temu-weszlam do perfumerii, az mnie zatkało(w Polsce szaro brzydko wiadomo)i siegnełam po to co najbardziej znane chanel, nigdy nie zapomne swego rozczarowania!tyle szumu wokół tego???????okrutne śmierdzidło. Odpowiedz Link Zgłoś
naina Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 08.02.05, 23:33 Black Cashmere-Donna Karan(?)-zapch starej baby w ciezkim futrze Wszystkie "wodniste" zapachy Podroby na mililitry-syntetyczne smierdzidla Woda toaletowa o zapachu zielonej herbaty-dziala na mnie drazniaco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiaplewik Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:11 1.seria zwiększająca objętość włosów z avonu- dla mnie smród niesamwoity 2.michael- michael kors Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:24 Nie lubię, nie cierpię wszystkich wód taoletowych AVONU, sa okropne, duszące i robi mi sie niedobrze od tych zapachów. A także niektórych innych kosmetyków np. Skin So soft, czy wspominany juz na forum zapach lini kosmetyków pachnącej mandarynką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.icpnet.pl 09.02.05, 11:29 ultraviolet pacco rabane - obrzydlistwo, które na dodatek xle mi się kojarzy Nienawidzę zapachu surowego mięsa, w szczególności wątroby. Fuj Odpowiedz Link Zgłoś