Dodaj do ulubionych

ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE

• Gość: inga Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.05, 12:07
      to przykre ale zapach mojej tesciowej:(
    • Gość: ol Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:45
      Organza i Black Cashmere
    • lagrima Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 09.02.05, 12:50
      Chanel 5, Today Avonu, poza tym zapach gorącego mleka i cynamonu!
      • Gość: hipolita Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.chello.pl 09.02.05, 14:06
        dezodorant nivea w sprayu. blee
    • kociak19 Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 09.02.05, 14:08
      zapach balsamu Avonu miód z mlekiem.
      A z takich "nieurodowych" - "zapach" piłowanych paznokci, gabinetu
      dentystycznego i borowanych zębów.
      • kimmay Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 09.02.05, 14:58
        A ja lubie SkinSoSoft :-)

Nie lubie za to:
        mleka
        miesa
        dune (diora)
        angel'a
        chanelki 5 tez nie :-) (kto to kupuje?!)
        nie przepadam za czarnymi porzeczkami (specyficzny aromat)
        • Gość: inga Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.05, 15:09
          oczywiscie zapach szpitala.brrr...
    • lucy215 Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 09.02.05, 15:52
      nienawidzę zapachu potu, szczególnie w autobusie czy tramwaju w lecie...fe!
      a z bardziej cywilizowanych zapachów to Black Cashmere (chyba tak to się
      pisze;). dla mnie po prostu śmierdzi.
      • katija1 Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 09.02.05, 16:03
        wszelkie wanilki..a w taksowkach to nagminne..az mdli od tych choinek
        zapachowych.
        poza tym natychmiast mnie mdli od Farenheita męskiego (ughhh), chanel, angel,
        dune..w ogole mocna zapachy.
        nie lubie zapachu kadzidelek (indyjskie sklepy), szpitala (jak kazdy) i zapachu
        smażonyego mięsa, smalcu itd...
    • Gość: inga Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.05, 16:24
      jeszcze watrobka(bleee,az jak pomysle to mi sie .....chce)
      smazona cebula fuj
    • Gość: Aga Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.236.234.119.Dial1.NewYork1.Level3.net 09.02.05, 16:59
      Mam bardzo wrazliwy nos co sie tyczy do zapachow ciezkich
      orientalnych,aromatycznych czy tez mocno kwiatowych perfum....
      najgorsze co moze byc...to...
      -YvesS Laurent "Opium"...bleeeee
      -Kenzo "Jungle"
      nie wiem co jest ale nie znosze zapachow CKlein..."Eternity" jak i "One"...mam
      zawroty glowy kiedy czuje te perfumy...okropienstwo..
      -Donna Karen "Cashmere"
      Mozna by tak wymieniac i wymieniac...
      Co sie tyczy jedzonka...rybki...nie moge zniesc zapachu swiezych ryb...
    • 1szylider Yoop, cos tak tandetnego jak ruskie duchi../nt 09.02.05, 17:02

• renia30 Angel 09.02.05, 19:07
      • Gość: ilka Re: Angel IP: *.242.81.adsl.skynet.be 09.02.05, 19:12
        O tak!! Angel na mnie dziala jak srodek wymiotny. Musialam ostatnio wyjsc z
        autobusu bo obok mnie kobieta wylala na siebie chyba pol butelki.
        • Gość: Iga Re: Angel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:57
          Tak, Angel jest PASKUDNY~!!!
          i jeszcze black caschmere
          i coś jeszcze paskudniejszego niż angel CLINIQUE HAPPY (myślałam ze naprawde
          umre jak sie tym popsikałam, cot o ma być zgniłe figi?)
          zapach Biodermine
          Zapach dezod. w sztyfcie Nivea
          Bvlgari Omina
          Avon ten od ślubu (na najpiekniejszy dzień) dream cośtam>?? PASKUD
          zapach TRUSKAWKOWEJ PIANKI DO FLUORYZACJI ZĘBÓW...nawet nie moge o tym myśleć///
          i syropy owocowe na kaszelek...
          i BIOPAROX!!! JEZZZUUU
          nie no kończę bo się wykończe...wracają straszne wspomnienia:D:D:D
    • keepersmaid Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 09.02.05, 23:54
      Champagne przemianowany na Yvresse - YSL. Najgorsze na swiecie perfumy i TRWALE
      jak jasny gwint...
    • madzia773 Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 12.02.05, 16:00
      1. Chanel nr 5
      2. "Cinema" YSL
      • Gość: avika Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 17:47
        Odrzuca mnie najbardziej na krem "Poranny blask"Avonu i balsamy z serii
        Naturals tez Avonu. Po tym i kilku innych zakupach-nigdy więcej tej firmy!Mam
        te produkty-jako przestroga dla mnie,bo i tak ich nie uzywam.
    • Gość: kenza Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 19:32
      Dla mnie okropne jest Opium, Chanel 5 oraz YSL- nie wiem dokladnie jak sie
      nazywa ale jest z taka złotą koncówka na gorze butelki i jest okropne. Nie
      przepadam tez za Tresor i za Dune, Belle do Minuit- Nina Ricci
    • meriamon Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 12.02.05, 21:25
      Zatem czas na mnie;)
      -zapachu starych babć-zawsze mam na nie szczescie w busie:/poza tym nikogo
      granica wieku nie zwalnia z obowiązku dbania o siebie...o pocie nie wspomne...
      -Davidoff = Cool Water = ble
      -Chanel = 5 = ble
      -C.K. = Obsession = mdli mnie
      -AVON = Perceive = ble
      -AVON = Dream Life - też mdli
      -Elizabeth Taylor = White Diamonds = :<
      -YR = Shafali = ...
      -Lancome = Poeme i Tresor = mdło jak...
      -Dior = Poison = fuj
      -N.Campbell = Naomagic = ...
      A z innej beczki to nienawidze smrodu papierosowego...dymu...przepitego
      człeka...
      Zapachu wątróbki...
      Zapachu ugotowanych jaj... :P
      I psa na deszcz... :/

• Gość: bleee Jedzenie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.05, 01:25
      Losd obdarzył mnie okrutnie wyjątkowo wrażliwym powonieniem. To okropne, ale
      najbardziej odrzuca mnie od zapachu jedzenia.
      Na pierwszym miejscu postawię... kiełbase. Kiełbasa nawet zwykla po prostu
      bleee. Jako taka sama w sobie jest smaczna, ale zapach nie do zniesienia. Nie
      chodze z tego względu na ogniska, po tym jak kiedyś puściłam pawia na jednym.
      Wlasnie od tego zapachu, który az kłuje w nozdrza. A nie daj Boże jak ktos przy
      mnie je swojską kielbaskę bardzo obficie przyprawiona i intensywnie pachnąca....
      Jajka na twardo- cos niesamowitego. Zapach Mc donalda.. po prostu jak
      przechodze obok to zbiera mi się.. Kotlet mielony co za smród!!!! Po prostu ten
      zapach mnie dobija. Jeszcze ciepły ujdzie, ale zimny i zajeżdżający na całe
      mieszkanie... paw gwaratowany. Cebula, ryba (horror), ryba wędzona (np szprot),
      alkohole szczególnie wódka, wedliny (więc różne szyneczki, salami). Dużo duzo,
      prawie 40 % artykułów spożywczych powoduje u mnie jakies niemiłe uczucie
      smrodku. Ale ma to też swoje pozytywne strony, bowiem intensywnie moge
      rozkoszowac sie moimi ukochanymi zapachami np kawa, czekolada itp...
      O dziwo nie odrzuca mnie od kosmetyków. Pewnie, ze nie każdy pachnie super. Ale
      lubię np perfumy (jakos żaden nie utkwil mi sczegolnie negatywnie w pamięci).
      Żele i balasmy ujda. Lubie zapach mandarynek, generalnie wszyzstkie delikatne.
      Czasem tez mocniejsze i wyraziste, np uwielbiam wanilie, cynamon, kocham płyny
      Avonu. Zapytacei czemu jedzenie? Nie wiem ,anorektyczką nie jestem. Nie wiem co
      ze mną nie tak i wierzcie to utrudnia zycie, kiedy ktos w moim otoczeniu je
      zakazany produkt.
    • smee Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 13.02.05, 01:34
      Jednyny zapach "perfumowy", ktory mnie doslownie powala (w negatywnym sensie)
      to Christopher Columbus (zapach meski - zreszta nawet nie wiem, czy jest tez
      damski, ale raczej nie)... To jakis koszmar, nie do wytrzymania dla mnie :/
      • Gość: ja Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 06:14
        - dune diora
        - chanel 5
        - passion dance
        - niektóre avony
        - cify i domestosy, te cytrynowe zwłaszcza
        - zapach gorącej smoły łeeeeeeeeeeeeeee :(((
        - płowanych paznokci
        - gotowanego mięsa
        - mleko ciepłe
    • Gość: niki Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.02.05, 09:50
      -zapach serii aloevera Oriflame,perfumy Gabriela sabatini,zapach gotowanego
      mleka,w szczegolnosci kozuch(wymioty murowane)
      • Gość: myf Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.wnc.katowice.pl 13.02.05, 10:00
        majonezu <rzygi>
        • charade Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 13.02.05, 11:58
          Nie mogę znieść smrodu potu i zastałego brudu, który króluje w środkach
          komunikacji miejskiej. Do tego należy jeszcze dodać nieświeży oddech, oddech
          palacza świeżo po wypaleniu papierosa i jeszcze popity kawą (paw typu wieloryb).

Zapach syntetycznej cytryny w tych fervexach, coldrexach do rozpuszczania w
          saszetkach.

Smród serów.

Majonezu.
    • Gość: moniczka Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.devs.futuro.pl 13.02.05, 12:11
      Ja nie nawidzę issey miyake i KENZO jungle - jak woda z flakonu, w którym
      kwiaty stały trochę zbyt długo. Gabriela Sabatini (te seledynowe)- jak
      formalina (płyn do konserwacji zwłok).
    • Gość: kk Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.server.ntli.net 13.02.05, 12:21
      NAJGORSZY JEST MĘSKI JOOP TAKI W RÓŻOWO- FIOLETOWEJ BUTELCE A Z JEDZENIA TO MC
      DONALD
      • vanillaice Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 18.02.05, 20:35
        Volare i Believe - Oriflame
        Chanel nr 5
        Poison Diora
        Zapach smażonej cebuli - fuj,fuj,fuj!
        Zapach zmywacza do paznokci
        Farby olejnej
        Gabinetu dentystycznego
        Smażonych jajek.
    • Gość: jasna_79 Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:12
      krew
      świeża ryba
      chanel5
      tzw. balsam z mirrą do rąk Oriflame - ło matko!!!
      stare futrzane spocone baby w tramwaju - o dowolnej porze roku
      stare futrzane baby w kościele - jak wyżej

natomiast Davidoff Cool Water, francuskie sery i Avonowe słodkości uwielbiam
      wąchać :)
    • kragmel Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 18.02.05, 22:42
      hehe a ja kocham black cashmere, bardzo lubię wątróbkę i nie przeszkadza mi jej
      zapach. smażona cebulka, smażony czosnek, gotowane mleko - bardzo smakowite
      wonie. lubię też davidoff cool water, od zawsze. podoba mi się jak pachnie
      biodermine. i nie przeszkadza mi zapach szpitala.

nie lubię woni starego potu, dymu papierosowego i angela. ale najbardziej nie
      znoszę oddechu palacza. to jest broń biologiczna i tyle. ;)
      • Gość: Kachna Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:35
        Ogólnie nienawidzę wszelkich wyziewów kuchennych, gotowania nienawidzę! Choć
        muszę gotować dla rodziny, jest to dla mnie tortura! Podczas smażenia naleś
        ników , mięsa czy czegokolwiek właczam pochłaniacz zapachów nad kuchenką na
        maksa, otwieram na oścież dwa okna. Po ugotowaniu obiadu, czuję się wykończona
        jakbym wróciła z roboty w kamieniołomach! Cała śmierdzę!!! Często po obiedzie
        idę umyć włosy! Do gotowania przebieram się cała w najgorsze ciuchy, aby
        pózniej nie czuć tych smrodów. Za jedzeniem też nie przepadam . Ale
        przynajmniej pomimo upływu lat nie mam najmniejszych problemów z wagą:)
        Nie znoszę też zapachu:
        - płynu do mycia naczyń Ludwik
        - kremów do pielęgnacji stóp Avonu / obrzydliwy, "aptekarski" smród!
        - serii Dream Life Avonu / kojarzy mi się z z PRL-em i "Być może"/
        - serii Planet Spa South Pacific Avonu fuuuj!
    • Gość: malaga1234 Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.escom.net.pl 19.02.05, 16:58
      Amarige Givenchy.Coś potwornego!Ordynarny, nieelegancki zapach.Fuj.
    • Gość: wiruska Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 19.02.05, 18:56
      baby doll, eternity, omnia, Light Blue. Skręca mnie od tych zapachów, nie moge
      wytrzymać towarzystwa osób tak pachnących.

Do tego zapachy z nutą brzoskwiniową i waniliową - obojętnie czy kremy czy
      perfumy.
    • Gość: hess Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 00:36
      perfumy typu "babunia". bleeeee.....
      • Gość: tralala Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.02.05, 00:52
        zgadzam sie oprocz wymienionych wyzej dodam jeszcze addict diora, nie moge co
        za syf.
        no i rekordy bije black cashmere nie wiem ale wali jakims trupem.. straszne, ci
        co nie znaja proponuje powachac, co za dziwny zapach.

chanel nie robi na mnie wrazenie wogole, mam chance, pachnie ok ale nie kupie
        ponownie.

zapachy inne i bardzo przykre to np: pot, smrod nie mytych cial, nie pranych
        ubran - nic tylko uciekac z autobusow hehe - i zakopconych klubow i pubow. feee
    • gosiua Re: ZAPACH, KTÓREGO NIENAWIDZICIE 20.02.05, 23:18
      Chanel 5 !!! Ohyda!! A swoją drogą, to miło dowiedzieć się, że jest więcej osób
      podzielających taką opinię o najbardziej znanych perfumach świata... :-)
      Było tez takie okropieństwo pt. "Poison" Diora. Obrzydlistwo. Podobny był do
      Poison rodzimy polski wytwór o nazwie Currara, którą to trucizną też swego
      czasu zalatywała co druga elegantka.Brrrr!!! Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu,
      zmodyfikowana wersja Poison, nie pamietam nazwy, ale juz nie w fioletowej, a w
      zielonej buteleczce, okazała się zapachem całkiem przyjemnym. Podobnie było z
      Vanilla Fields - śmierduch przeokropny, ale Vanilla Fields Must - na tyle mi
      się podobało, że używałam dobrowolnie i bez żadnego przymusu :-).
      gosiua

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka