Dodaj do ulubionych

zaskorniki

15.02.05, 10:38
Dziewczyny, lecze tradzik u dermatologa- kiedys Isotrexin, teraz detromecyna
2xdziennie + Differin na noc. Fakt, cera sie poprawila, pryszczy nie ma,
buzka gladsza, ale nie umiem zwalczyc zaskornikow na nosie. Czy znacie jakis
cud- kosmetyk, albo inna sprawdzona metode? dodam, ze mam cere b wrazliwa,
nie lubi prawie wszystkiego. dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: doris Re: zaskorniki IP: *.chello.pl 15.02.05, 10:54
      mam ten sam problem. wyleczylam pryszcze a zostaly mi zaskorniki. pomaga tylko
      czyszczenie!
      • wszystko.zajete Re: zaskorniki 15.02.05, 11:07
        Tak, ale zel do twarzy i leki nie wystarczaja. peeling tylko enzymatyczny, a to
        w moim przypadku za malo, by z nimi wygrac. maseczki oczyszczajace pomagaja na
        troche, a do salonu kosmetycznego mam sie nie zblizac ( zakaz mojego
        dermatologa), bom nadwrazliwa... Oj, ciezkie te zycie;( pozdrawiam!
        • Gość: doris Re: zaskorniki IP: *.chello.pl 15.02.05, 11:11
          mowilam wlasnie o czyszczeniu u kosmetyczki. moze twoj dermatolog przesadza.
          jest teraz tyle metod czyszczenia twarzy a dorbra kosmetyczka krzywdy nie zrobi.
          moja zawsze przed oglada tawraz robi mini wywiad a propos uczulen i reakcji
          skory na rozne kosmtyki a pozniej dobiera odpowiednie preparaty. ja chodze
          akurat na czyszczenie mechaniczne, co do ktorego zdania sa bardzo podzielone,
          ale jest jeszcze wiele innych metod. jak mieszkasz w wawie to moge polecic ci
          moj zaklad i moja pania iwonke :-)
          • wszystko.zajete Re: zaskorniki 15.02.05, 11:17
            Dziekuje, ale nie. musze znalezc kogos dobrego w Krakowie:)
            • szalona_kredka Re: zaskorniki 07.04.05, 00:09
              oj wlasnie ja mam podobny problem + zakaz chodzenia do kosmetyczki...
              a watek odswiezam bo jutro lece po differin i chcialam cos poczytac.
          • Gość: nana Re: zaskorniki- do Dory IP: *.u.mcnet.pl 18.02.05, 16:10
            Dora, daj namiary do tej pani, please
            • Gość: doris Re: zaskorniki- do Dory IP: *.chello.pl 18.02.05, 23:22
              jest to zaklad joanna, przy ulicy kasprowicza. najlepsza jest pani iwonka. tel:
              835 09 26. jak zadzwonisz to powiedz, ze chcialabys jakies czyszczenie, lub inny
              zabieg, ale nie wiesz co dokladnie i ze chcialabys umowic sie na rozmowe z pania
              iwonka.
              pozdrawiam
    • Gość: kiddo Re: zaskorniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:47
      a np. effaclar k by nie pomógł na te zaskórniki?
      • Gość: anja Re: zaskorniki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.05, 09:39
        Ja pozbylam sie zaskornikow dzieki Glyco A (krem z kwasami) W koncu mam czysty
        bialy nosek bez tych paskudnych czarnych kropek.....
        • catherrine2 Re: zaskorniki 07.04.05, 10:09
          Anja - a po ile ten preparat i gdzie go mozna najłatwiej kupić ? Naprawdę
          działa ?
          • klamczucha3 Re: zaskorniki 07.04.05, 10:11
            No wlasnie,gdzie i za ile?
            Ja tez jestem zainteresowana.
            • Gość: go Re: zaskorniki IP: *.elpos.net / *.elpos.net 07.04.05, 12:28
              mozna go kupic w aptece, kosztuje 30zl z groszami
        • Gość: aga78 Re: zaskorniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 13:57
          a jak działa ten krem? Ja tez mam dużo czarnych kropek na nosie i nie wiem jak
          się ich pozbyć :( Kiedys używałam plasterków na nos z Nivea i było OK. Potem
          dałam se spokój.
          • Gość: aga78 Re: zaskorniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 13:59
            i jeszcze jedno pytanie:
            jak często się tego używa i po jakim czasie widac efekt? ile trwa kuracja?
            • polojama Re: zaskorniki 07.04.05, 20:03
              O Glyco A:
              www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=6e65208c190e36d4bbc62236366dc369&cmd=details&itemid=4204
              Na zaskórniki bardzo dobrze działa kwas ssalicylowy:
              www.aquavitae.com.pl/catalog/product_info.php?manufacturers_id=34&products_id=1413
              www.aquavitae.com.pl/catalog/product_info.php?manufacturers_id=34&products_id=1409
        • Gość: Vaia Re: zaskorniki IP: *.crowley.pl 07.04.05, 20:25
          Byłam w aptece i pani powiedziała mi że to jest krem dla skóry starzejącej się
          czyli z dużą ilością zmarszczek ale nic nie wiedziała czy to działa na
          zaskórniki. Dlatego wstrzymałam się z zamiarem zakupu, odstraszyła mnie też
          cena (43zł) no ale w sumie to dla pozbycia sie tego "świństwa" jestem skłonna
          do wielu poświęceń
          • Gość: anja Re: zaskorniki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.05, 09:52
            Tak ten krem zluszcza naskorek przez co pozbywamy sie czarnych kropek a na
            dokladke jeszcz eladnie napina skore Skora staje sie gladka , jedrna no i bez
            czarnych kropek. Na poczatku uzywania tego kremu moze napstapic pogorszenie
            stanu skory ale to jest normalne bo skora zaczyna sie oczyszczac. Na poczatek
            proponuje stosowac tylko na noc i na to dobry krem nawilzajacy a na dzien jakis
            bloker (krem z b.wysokim filtrem)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka