Gość: tia IP: *.c151.petrotel.pl 15.02.05, 19:11 Dużo przeczytałam na temat tego specyfiku i pozyztywnych i negatywnych opinii. Jest tani więc chcę go kupić i wypróbować na własnej skórze. Gdzie można go kupić, w sklepie, w aptece? Pomóźcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.kopiko1 Re: DERMACOL 15.02.05, 19:14 też się o to ostatnio pytałam - podobno jest w podziemiach dworca centralnego. A aptekach go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
valkiria1 Re: DERMACOL 19.02.05, 18:57 ja kupiłam w sklepiku z kosmetykami typu "wszystkie marki u nas". mają fajne rzeczy np. henne refectocils i inne trudno dostępne. kosztował mnie rok temu dychę, ubytek nieznaczny, jeszcze ma rok gwarancji ale leżakuje... niestety, zatyka mi pory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa75 Re: DERMACOL 20.02.05, 13:00 hej dziewczyny gdzie mieszkacie bo jeśli w Warszawie to wam powiem gdzie mozna go dostać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: DERMACOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 14:35 w warszawie. powiedz koniecznie gdzie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa75 Re: DERMACOL 20.02.05, 22:30 Hej tu vanassa75. Można go kupić w Wawie: 1 bazarek przy Hali Banacha w dwóch budkach po prawej stronie. Ja tam kupiłam i tam pani doradza i można zobaczyć odcienie i rozetrzeć na dłoni [a nie na paskach próbnych bo na nich to jest zupełnie inny odcień niż w rzeczywistości]. tam były wszystkie odcienie. 2 przejście podziemne Dworca Centralnego naprzeciw byłego sklepu adidasa .Tam też można zobaczyć odcienie , ale nie było tam dwóch ciemniejszych odcieni. 3 podobno też w podziemiu Dworca centralnego przy wyjściu na ul. Złotą ale tam nie byłam. 4 przy Placu Szembeka [ ale nie na bazarku] tylko przy przystanku tranwajowym Dom Handlowy Aga. Ale tam to raczej jak ktoś już wie jaki odcień ma kupić / bo tam są tylko paski próbne , a one się różnią tak jak już pisałam. Jeśli Masz jakieś pytania do mnie to pisz . pozdrawiam vanessa75. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: DERMACOL IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 20.02.05, 13:05 Kupiłam w A'propos w Krakowie (ale w innym krakowskim A'proposie nie mają), także możesz zapytac u siebie, jesli masz ta drogerię. Albo net... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newsstand Re: DERMACOL IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.02.05, 01:24 warszawa, ul. zelazna 74 Odpowiedz Link Zgłoś