kopciuszek82 16.02.05, 17:17 wiem ze to sprawa indiwidualna ale szukam jaki szykownych i nienachalnych,trwalych zapachow.Uwielbiam MIRACLE ale chcialabym cos nowego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gośka Re: perfumy do slubu IP: 82.160.110.* 16.02.05, 18:33 Bardzo ładne jest Poeme Lancoma ale są to dośc słodkie perfumy ale bardzo sliczne i trwałe.Uwielbiam je:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: perfumy do slubu IP: 217.149.244.* 16.02.05, 19:05 Szczerze mówiąc to uważam że Poeme trochę są za mocne,polecam raczej delikatne,subtelne jak sama pisałaś żeby nie były nachalne.Ja uwielbiam Dolce Vita Diora ale nie proponuję Ci bo dla mnie to piękny zapach ale raczej mocny.Może Ralph Lauren-Romance czy 5th Avenue Elizabeth Arden oba są subtelne.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: perfumy do slubu 16.02.05, 19:12 Jelsi lubisz Miracle, to suzkalabym wsrod innnych delikatnych i eleganckich kwiatowych zapachow. Moze cos romantycznie rozanego, np. rozano-piwoniowa Stella czy ktorys z zapachow czysto rozanych - Very Irresistible Givenchy lub Paris YSL? Albo Pleasures Estee Lauder, delikatny, ale b. trwaly, kwiatowy zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: perfumy do slubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:17 Noa -Wydaje mi sie że na ślub , będzie doskonale pasował - jest delikatny ,ale pięknie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: perfumy do slubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 23:26 Pleasures Estee Lauder - tych tez uzyłam do slubu....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka takie pytania mnie zabijają .... 17.02.05, 14:09 jakie chcesz - tylko błagam nie pytraj o szampon w dniu ślubu , czy o mydło...bo zjadę pod stół Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: takie pytania mnie zabijają .... 18.02.05, 01:23 Dla wielu osob perfumy to wazny element slubnego (na)stroju, twoja uszczypliwosc jest zdecydowanie nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaba Re: perfumy do slubu 17.02.05, 14:43 Ja też chciałam na ślub czymś innym sie popsikać, ale zrezygnowałam, bo stwierdziłam, że nie pachniałabym "po mojemu" (zwykle b.długo uzywam tego samego zapachu). W każdym razie radziłabym Ci psikać się przez jakiś czas wczeniej, żeby nie okazało się, że zapach Cię drażni na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
maugorzata Re: perfumy do slubu 17.02.05, 17:46 A może beautiful estee lauder? W reklamie była nawet panna młoda... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: perfumy do slubu 17.02.05, 19:11 sprawdź na forum perfumiarskim, tam na pewno fachowo Ci doradzą ;) mnie pomogli znakomicie :D co prawda nie w kwestii ślubu, ale zawsze.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: perfumy do slubu 17.02.05, 21:08 ja też nie mogłam się zdecydowac które wybrać,a przesladowały mnie wówczas dwa zapachy "Noa" Cacharela i "Green tea" E.Arden. Nabyłam oba zapachy ale w dniu ślubu uzywałam tylko zielonej herbaty, ślub byłw sierpniu i jakoś ten zapach najbardziej mi odpowiadał na ten dzień:) Natomaist z "Noa" nie rozstawałam się później przez jakieś dwa lata, ale to już inna historia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: perfumy do slubu IP: *.lec.dk 18.02.05, 06:46 Ja na TEN DZIEN wybralam zapach Christobal Balenciaga - zmyslowy, ale nie ciezki, cieply, niezwykle kobiecy i "romantyczny". Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś