17.02.05, 16:30
Czy znacie jakiś naprawde skuteczny sposób pozbycia się trądziku???? Bo ja
prubowałam już naprawde wielu rzeczy i nic nie chce zadziałać. Nie wysypuj
mnie bardzo ale zawsze w najmniej odpowiednim momęcie;-(
Obserwuj wątek
    • malgosia60011 Re: trądzik 17.02.05, 16:31
      MAM TRADZIK OD 9 LAT.NIC MI NIE POMAGALO AZ DO MOMENTU JAK POSZLAM DO DOBREGO
      DERMATOLOGA.POZDRAWIAM
      • Gość: Aniamako Re: trądzik IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.05, 23:21
        Małgosiu możesz podac namiar na tego dermatologa?
        • Gość: gabi Re: trądzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:57
          ja tez zawsze mialam problem z cera. mam 27 lat i w koncu udalo mi sie zrobic z
          tym porzadek. poszlam do dobrego dermatologa. przepisal mi bardzo dobre masci
          odpowiednie akurat dla mojej cery.dlatego to nieprawda ze tego nie da sie
          wyleczyc. trzeba duzo cierpliwosci ale przede wszystkim trzeba dobrac
          odpowiednie leki dla sowjej skory.
          pozdrowionka:
          • malgosia60011 do Aniamako 18.02.05, 15:14
            to jest alergolog-dermatolog.jest to niestety jedyny lekarz w calym toruniu a
            wiec kolejki sa prze ogromne.ale przyjmuje prywatnie.uczniowie placa 50 zl ale
            sadze ze warto wydac kazda kase na ta doktorke bo jest naprawde dobra i
            reputacje ma ze ho ho.nazywa sie barbara nowak i przyjmuje na ul. rakowicza.ale
            jesli pojdziesz do niej na kase chorych to musisz miec skierowanie a na
            prywatna wisyte nie musisz miec zadnych skierowan ani badan.pozdrawiam
            • Gość: Aniamako Re: do Aniamako IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.05, 16:23
              Dzięki za odpowiedź.Ja jestem z Warszawy więc chyba nie będę jechała do
              Lublina. Spróbuje sobie Optimum Omegę może coś pomoże? Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka