Gość: Kasik IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 17.02.05, 17:04 czy zna ktos dobra saune w Krakowie-mila obsluga,dobre wyposazenie,higiena itp? oprocz tych w parku wodnym bo chcialabym chodzic tylko do sauny a tam trzeba kupic karnet na basen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: candi Re: sauna w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:30 w Euro Fitness Clubie przy al.Słowackiego, wejście do Herbewa, przy Nowym Kleparzu. nie pamiętam tylko ceny,ale jest sauna i można chodzić tylko do sauny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: sauna w Krakowie IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 17.02.05, 21:18 dzieki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi-bi Re: sauna w Krakowie IP: 62.111.139.* 18.02.05, 23:22 Dziewczyny a jakie sa u nas w krakowie koszty korzystania z sauny?I placi sie od ilosci osob,ktore wchodza czy od ilosci minut jakie sie w tej saunie spedza? Dzieki z gory za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
anamag Re: sauna w Krakowie 17.02.05, 21:17 Polecam na Przybyszewskiego, masz do dyspozycji 2 sauny (suchą i parową), jakuzzi, beczkę z lodowatą wodą, prysznice, leżaki do wypoczynku... Bardzo to sensownie pomyslane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: sauna w Krakowie IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 17.02.05, 21:18 a znasz nr telefonu albo dokladny adres tego miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
anamag Re: sauna w Krakowie 17.02.05, 21:22 Przybyszewskiego 6, tel. 638-07-20 można tam sobie zarezerwować cały kompleks i przyjść ze znajomymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: sauna w Krakowie IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 18.02.05, 14:06 wielkie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: sauna w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:24 A ja polecam zamiast tradycyjnych saun - sauny kosmetyczne czyli kapsuły. Przede wszystkim nie ma się problemu z oddychaniem:) Do funkcji sauny można dodać program aromaterapeutyczny, podczerwień, masaż wibracyjny.. co akurat komu pasuje:) Kapsuła może być na leżąco (NeoQui) albo na siedząco (CosmoTao) - polecam:) Można też połączyć z innymi zabiegami, np. z maska algową. Cena od 1zł za minutę. W Krakowie z najnowszych modeli tych kapsuł można skorzystać w TLK-MED, ul. Cystersów 16, tel. 294 20 30. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi-bi Re: sauna w Krakowie IP: 62.111.139.* 20.02.05, 00:11 a na jak dlugo mozna do takiej kapsuly isc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: sauna w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:28 Jak komu pasuje, mi się wydaje że na mniej niż 15min nie ma sensu bo się ciało nie zdąży rozgrzać, optymalnie to chyba 20-30 minut, ale podkreślam to moje osobiste subiektywne odczucia, być może dla kogoś innego kosmetyczka zaleci krócej lub jeszcze dłużej... Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz855 Re: sauna w Krakowie 26.06.13, 13:20 Ogólnie rzecz biorąc nigdy nie byłem fanem saun, ale Infra Sauna jest czymś po prostu fantastycznym. Jest wysoka temperatura, ale jest też powietrze, którym można oddychać. Do tego muzyka i dowolne, barwne oświetlenie - coś cudownego! Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
meganka30 Re: sauna w Krakowie 26.09.13, 13:07 Ja chodzę do jumrio w Krk, kocham Infrared, działa na mnie relaksująco i oczyszająco :) Odpowiedz Link Zgłoś