Dodaj do ulubionych

sauna w Krakowie

IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 17.02.05, 17:04
czy zna ktos dobra saune w Krakowie-mila obsluga,dobre wyposazenie,higiena
itp? oprocz tych w parku wodnym bo chcialabym chodzic tylko do sauny a tam
trzeba kupic karnet na basen
Obserwuj wątek
    • Gość: candi Re: sauna w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:30
      w Euro Fitness Clubie przy al.Słowackiego, wejście do Herbewa, przy Nowym
      Kleparzu. nie pamiętam tylko ceny,ale jest sauna i można chodzić tylko do sauny.
      • Gość: Kasik Re: sauna w Krakowie IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 17.02.05, 21:18
        dzieki;-)
        • Gość: bi-bi Re: sauna w Krakowie IP: 62.111.139.* 18.02.05, 23:22
          Dziewczyny a jakie sa u nas w krakowie koszty korzystania z sauny?I placi sie
          od ilosci osob,ktore wchodza czy od ilosci minut jakie sie w tej saunie spedza?
          Dzieki z gory za odpowiedzi:)
    • anamag Re: sauna w Krakowie 17.02.05, 21:17
      Polecam na Przybyszewskiego, masz do dyspozycji 2 sauny (suchą i parową),
      jakuzzi, beczkę z lodowatą wodą, prysznice, leżaki do wypoczynku... Bardzo to
      sensownie pomyslane.
      • Gość: Kasik Re: sauna w Krakowie IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 17.02.05, 21:18
        a znasz nr telefonu albo dokladny adres tego miejsca?
        • anamag Re: sauna w Krakowie 17.02.05, 21:22
          Przybyszewskiego 6, tel. 638-07-20 można tam sobie zarezerwować cały kompleks i
          przyjść ze znajomymi
          • Gość: Kasik Re: sauna w Krakowie IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 18.02.05, 14:06
            wielkie dzieki!
    • Gość: Anika Re: sauna w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:24
      A ja polecam zamiast tradycyjnych saun - sauny kosmetyczne czyli kapsuły.
      Przede wszystkim nie ma się problemu z oddychaniem:) Do funkcji sauny można
      dodać program aromaterapeutyczny, podczerwień, masaż wibracyjny.. co akurat
      komu pasuje:) Kapsuła może być na leżąco (NeoQui) albo na siedząco (CosmoTao) -
      polecam:) Można też połączyć z innymi zabiegami, np. z maska algową.
      Cena od 1zł za minutę.
      W Krakowie z najnowszych modeli tych kapsuł można skorzystać w TLK-MED, ul.
      Cystersów 16, tel. 294 20 30.
      Pozdrawiam:)
      • Gość: bi-bi Re: sauna w Krakowie IP: 62.111.139.* 20.02.05, 00:11
        a na jak dlugo mozna do takiej kapsuly isc?
        • Gość: Anika Re: sauna w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:28
          Jak komu pasuje, mi się wydaje że na mniej niż 15min nie ma sensu bo się ciało
          nie zdąży rozgrzać, optymalnie to chyba 20-30 minut, ale podkreślam to moje
          osobiste subiektywne odczucia, być może dla kogoś innego kosmetyczka zaleci
          krócej lub jeszcze dłużej...
          • mistrz855 Re: sauna w Krakowie 26.06.13, 13:20
            Ogólnie rzecz biorąc nigdy nie byłem fanem saun, ale Infra Sauna jest czymś po prostu fantastycznym. Jest wysoka temperatura, ale jest też powietrze, którym można oddychać. Do tego muzyka i dowolne, barwne oświetlenie - coś cudownego! Polecam :)
            • meganka30 Re: sauna w Krakowie 26.09.13, 13:07
              Ja chodzę do jumrio w Krk, kocham Infrared, działa na mnie relaksująco i oczyszająco :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka