IP: 212.160.236.* 05.06.02, 13:20
Chcę się Wam pochwalić, że kupiłam właśnie wodę termalną Iwostin i uważam, że
jest suuuuuuuuperancka! W niczym nie ustępuje Vichy, a o wiele fajniej się
rozpyla (no i oczywiście - cena!). Dostałam też przy tej okazji próbkę kremu
nawilżającego (dosyć sporą) i uważam, że też jest extra!!! Polecam serię!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mar Re: IWOSTIN IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 13:46
      Właśnie widziałam te kosmetyki. Woda jest chyba z Iwonicza Zdroju. A jaka cena
      w stosunku do objętości?
    • Gość: a5._ Re: IWOSTIN IP: 195.94.205.* 05.06.02, 13:54
      czy mogłabyś napisać, gdzie nabyłaś te produkty. Ja obskoczyłam wszystkie
      apteki z centrum W-wy i widziałam tylko wielkie oczy Pań , jak pytałam o wodę?
      Jeśli gdzieś w W-wie to proszę daj info.
      • Gość: Saga Re: IWOSTIN IP: *.bratniak.krakow.pl / 192.168.10.* 05.06.02, 13:57
        Zajrzyj na stronę www.iwostin.pl tam są adresy aptek w których sprzedawane są
        produkty tej firmy.
        A przy okazji wielkie dzięki dla dziewczyn z tego forum, bo to dzięki Wam
        znalazłam link do tej strony :-)
      • Gość: kato Re: IWOSTIN IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 17:55
        Ile kosztują te kosmetyki?
      • Gość: agulha Re: IWOSTIN IP: *.toya.net.pl 06.06.02, 21:06
        Witaj. Ostatnio w czasie deszczu utknęłam w aptece i z nudów obejrzałam sobie
        wystawione kosmetyki, jestem prawie pewna, że była ta iwonicka seria, chociaż
        głowy nie dam. Czy była woda, nie wiem. To taka mała nowa apteka na Bielanach,
        niedaleko Wrzeciona, adres ma zapewne Przy Agorze 13 albo 11 albo 15 - jest w
        nowych budynkach przy kościele, naprzeciwko filii Pekao SA (a ta filia ma adres
        Przy Agorze 13A). Pzdr!
    • Gość: agul Re: IWOSTIN IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 05.06.02, 13:58
      A ile ta woda kosztuje? Faktycznie jest tania i dobra? Bo ja się jednak
      przyzwyczaiłam do Vichy.. i tak sobie myślę, że może by zmienić.To jest do
      nabycia tylko w aptekach czy w drogeriach też?
      • Gość: a5._ Re: IWOSTIN IP: 195.94.205.* 05.06.02, 14:02
        Byłam w aptekach, które były na wymienione na liście strony Iwostin i niestety
        nie było tam produktów tej firmy. W jednej aptece widziałam tylko ich kremy.
    • Gość: RENA Re: IWOSTIN IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 14:02
      Właśnie dostałam emaila od producenta Iwostinu wraz z cenami :
      Produkt Pojemność Cena
      Krem tłusty 75 ml (tuba) 17,80 zł

Krem tłusty 150 ml (słoik) 26,77 zł

Krem nawilżający 75 ml (tuba) 17,80 zł

Krem nawilżający 150 ml (słoik) 26,77 zł

Emulsja nawilżająca do ciała 200ml 19,92 zł

Kostka toaletowa 100 g 15,94 zł

Woda termalna 200 ml 17,87 zł

Czekam teraz na próbki wraz z adresami aptek, gdzie mogę kupić te kosmetyki
      (mieszkam we Wrocławiu). Pozdrawiam!

• Gość: LadyBlue Re: IWOSTIN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 10:50
        Reno jak coś sie dowiesz to napis zkoniecznie na forum :) bo na stronie nie ma
        ani jednej wymienionej apteki z wrocławia :(
        • Gość: RENA Re: IWOSTIN - a wlasciwie to do LadyBlue IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 11:28
          Oczywiście, że się dam znać, jak tylko cos sie dowiem. Ja również mam prośbę do
          Ciebie - zaciekawiły mnie Twoje poszukiwania dobrego fryzjera w farbowaniu,
          moglabys poda mi adres tego saloniku gdzie byłaś? Z góry dziękuję :-)
          • Gość: LadyBlue do Reny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 14:19
            namiary na zakłąd w którym robiłam kolorki podałam w moim wątku :) pozdrawiam
    • Gość: just. Re: IWOSTIN IP: 212.160.236.* 05.06.02, 14:34
      Muszę Wam powiedzieć, że jak sprawdziłam adresy aptek z Iwostinem w swoim
      mieście, to panie w tych aptekach też robiły wielkie oczy. I w końcu w jednej
      powiedziałam tej pani, że jej apteka jest wymieniona na stronie Iwostinu. I
      wtedy miła pani powiedziała, że owszem był przedstawiciel i zostawił próbki i
      ulotki, ale bardzo chętnie zadzwoni do producenta i na następny dzień mi
      sprowadzi produkt. I tak zrobiła. Trwało to dosłownie 1 dzień!!!
      • Gość: a5._ Re: IWOSTIN IP: 195.94.205.* 05.06.02, 14:46
        no każdy stara się o klienta jak może, takie czasy...., ale dzięki za info.
        • Gość: a5._ Re: IWOSTIN - moje oczy!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 22:57
          Jestem już posiadaczką wody termalnej z Iwostinu. Z przykrością stwierdzam, że
          po zaaplikowaniu na twarz (w przypadku innych wód zawsze skrapiałam bużkę mając
          otwarte oczy) straasznie zaczęły szczypać mnie oczy. Dodam ,że nie są jakieś
          wyjątkowo wrażliwe i nigdy nic takiego mi się nie przydarzyło. Chyba jednak
          muszę wrócić do Avene.
          • Gość: just. Re: IWOSTIN - moje oczy!!! IP: 212.160.236.* 07.06.02, 13:13
            Kurczę, ja zawsze pryskam z zamkniętymi oczami i było ok, ale dziś spróbuję
            zrobić eksperyment. Zobaczymy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka