Gość: bebe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:59 co lepsze? zawsze używałam kredki ale moze to juz przeżytek;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: eyeliner czy kredka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:08 hmmm ...ja tez uzywam kredki, jestem blondynka i wydaje mi sie ze eyeliner byłby dla mnie za mocny, a kredke zawsze moge lekko rozmazac, ale mysle ze brunetkom eyeliner pasuje, pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: eyeliner czy kredka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 21:59 jestem brunetką Uzywam kredki ale wlasnie szybko jakos schodzi i sie rozmazuje. Lubie miec wyraźną kreske. Czy kreska zrobiona eyelinerem nie rozmazuje sie i trzyma sie dłużej? a na dolnej powiece tez mozna malowac? Odpowiedz Link Zgłoś
puchatkowa Re: eyeliner czy kredka? 19.02.05, 22:19 eyeliner jest trwalszy to fakt.trzyma sie dluzej niz kredka, ale to wlasnie mi w nim przeszkadza.zawsze mam problem aby go dokladnie zmyc.poza tym podraznia moje oczy wiec wole klasyczna kredke.rozmazuje ja i jest perfect:) Odpowiedz Link Zgłoś
elisa_day eyelinerek :) 19.02.05, 23:40 nie rozmazuje sie, kreska jest intensywna i dlugo sie trzyma. moj Maybelline - az go zmyje :). jest calkiem inna niz kreska kredka zrobiona, i to mi sie podoba. bardziej nasladuje i podkresla rzesy, ich linie. a malowanie dolnej powieki to wyzsza szkola :). ja dopiero niedawno raz sprobowalam. rzesy przeszkadzaja namalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: eyelinerek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:05 nie wychodzi mi to malowanie eyelinerem cos:/ nie umiem zrobic ladnej kreski i rzesy mi przeszkadzają. Mam przymknąc oko? qrcze doradzcie jak to zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: eyelinerek :) IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 20.02.05, 18:22 Ja wole eyeliner. Na poczatku tez nie moglam sie nauczyc i nie wychodzilo mi to malowanie, ale pozniej sie nauczysz ;) glowa do gory praktyka czyni mistrza! Ja nauczylam sie dopiero jak kupilam taki eyeliner jak dlugipis... z pierre rene nie za drogi (bo jakies 15zl) a bardzo dobry, nie rozmauzje sie, dlugo sie trzyma i przede wszystkim w wygodnym opakowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: eyeliner czy kredka? IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 20.02.05, 19:24 Ja miałąm rózne etapy tfurczości :). Najpierw kredka. Póżniej eyselinek ( mam fajny z isa dory ) ale po jakims czasie podpatrzyłąm u wizazystó i juz od dłuzszego czasu maluje tylko cieniami na mokro. Wychodzi super , jest wiecej mozliwosci niz eyelinerem . Dobrze sie sprawdzaja na mokro cienie inglota. Do tego trzeba miec takie okagły cieniutki pedzielek grubosci 1 mm i krople wody Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: eyeliner czy kredka? 20.02.05, 20:07 Zdecudowanie eye-liner. Wyraźny akcent dla wyrazistych kobiet! Oczywiście kreska musi byc perfekcyjnia i dopasowana do oka zarówno kształtem, jak i kolorem. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: eyeliner czy kredka? 20.02.05, 20:39 zalezy jaki efekt chce sie uzyskać, bez sensu trochę porównywanie bo kreska eyelinerem/kredką/cieniem wygląda całkiem inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: eyeliner czy kredka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:44 chce miec wyraźną kreske, po zrobieniu kreski kredką nigdy jej nie rozmazuje bo u nmie to źle wygląda. Pomalowałam oko najpierw kredką a poźniej troche eyelinerem jakos to wyglądało nawet:) chociaz pewnie tak sie nie powinno robić;) Maluje sie tylko ta końcówką pędzelka czy całym? Odpowiedz Link Zgłoś