valkiria1 20.02.05, 09:46 Ile kosztuje w sklepie? i jakie daje efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PPP Re: LANCOME CILS BOOSTER IP: *.necik.pl / *.necik.pl 20.02.05, 11:59 Podejrzewam, ze dobrze ponad 100 zl i daje takie same efekty jak smarowanie olejkiem rycynowym (za 4,50 zl w kazdej aptece), albo i gorsze :)). Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: LANCOME CILS BOOSTER 20.02.05, 18:32 Kosztuje coś około 100 zł, nie jestem tego pewna, bo swoją kupiłam w zestawie z Flextencils'em. To solidna baza, rzeczywiście intensyfikuje efekt mascary i zwiększaj jej żywotność, a jednocześnie nie usztywnia rzęs, nie daje efektó "pajęczych nóżek". Bardzo ją lubię, acz nie mam porównania z innymi, bo ten kosmatyk trafił do mojej kosmatyczki niejako przypadkowo - wcześniej baz nie używałam. A co do postu PPP, to ciekawa jestem, jak by wyglądały rzęsy pomalowane tuszem na podkładzie z olejku rycynowego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Re: LANCOME CILS BOOSTER IP: *.necik.pl / *.necik.pl 21.02.05, 07:44 Nie mam pojecia, nie probowalam :)). Ten Booster to podobno ma odzywka tez byc, jak twierdzi producent (witamina E, protection, conditioning, etc.) i pod tym wzgledem o.rycynowy na pewno okaze sie skuteczniejszy. Ale jak ktos potrzebuje li tylko bazy pod tusz za stowke, to prosze bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś