Dodaj do ulubionych

PYTANIE O WAX-POMÓŻCIE PROSZE

IP: 81.219.113.* 20.02.05, 18:03
Witam , jak stosujecie te odzywke?
chodzi mi o podgrzewanie, bo pisze na ulotce ze wlasnie wtedy zaczyna ona
dopiero dzialac...Ostatnio wmasowalam te cudo we wlosy, zawinelam recznikeim
i podgrzewalam suszarka ,ale to niesetety niewiele dalo, bo cieply byl
recznik a wlosy niebardzo..:)jak wy sobie z tym radzicie?
z gory dziekuje:*
Obserwuj wątek
    • Gość: beata Re: PYTANIE O WAX-POMÓŻCIE PROSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:07
      ja kłade najpierw recznik na ciepły kaloryfer i potem owijam nim włosy :)
    • greta.greta Re: PYTANIE O WAX-POMÓŻCIE PROSZE 20.02.05, 18:09
      Próbowałam ostatnio wax w saunie - jest to według mnie jeden z lepszych
      sposobów. Rewelacja! Spróbujcie same.
      Jak stosuje wax w domu to po prostu na włosy nakładam plastikowy czepek i potem
      owijam głowę nagrzanym (na kaloryferze) ręcznikiem - i tak sobie chodzę z
      turbanem na głowie.
      Pozdrawiam
      • greta.greta Re: PYTANIE O WAX-POMÓŻCIE PROSZE 20.02.05, 18:13
        Aha, zapomniałam dodać, że w saunie nie potrzeba ręcznikiem owijać włosów - ale
        jak ktoś chce to prosze bardzo :)
    • kragmel Re: PYTANIE O WAX-POMÓŻCIE PROSZE 20.02.05, 18:12
      ja owijam folią, na to ręcznik, a sama siedzę w gorącej kąpieli (bo lubię)
      jest też patent: wax na włosy + folia + wełniana czapka ;)
      • Gość: ania Re: PYTANIE O WAX-POMÓŻCIE PROSZE IP: *.echostar.pl 20.02.05, 18:39
        Ja wlasnie tak robie. Nakladam Wax, potem wijam folia i na to ciepla zimowa
        czapka. Chodz takk 30 min a efekt rewelacja. Teraz robie tak z kazda maseczka.
        Polecam.
    • lucy215 Re: PYTANIE O WAX-POMÓŻCIE PROSZE 20.02.05, 20:43
      mnie wystarczą 2 ręczniki na grzejniku, jak jeden wystygnie to wkładam
      nastepny ;) ostatnio kupiłam Wax do farbowanych, i wiecie jakiego doznałam
      szoku ?? to ma kolor abslolutnego gluta (za przeproszeniem) poprzednio miałam
      dla włosów blond, i miały taki ładny kremowy odcien a tu taka niespodzianka ;)
      • Gość: kasia Re: PYTANIE O WAX-POMÓŻCIE PROSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:54
        A gdzie kupujecie tę odżywkę i za ile?
        Czy rzeczywiście jest taka rewelacyjna?
        pozdrawiam
        • Gość: :) Re: PYTANIE O WAX-POMÓŻCIE PROSZE IP: 81.219.113.* 20.02.05, 21:44
          owszem naprawde rewelacyjna -wloski miekkie i blyszczace, kupisz w aptece , 240
          g 17zł.
    • magda-fl Re: PYTANIE O WAX-POMÓŻCIE PROSZE 21.02.05, 09:43
      Różnie sobie radzę z podgrzewaniem Waxa, ale zwykle i tak daje to oczekiwany skutek. W zależności od moich chęci i czasu albo po nałożeniu Waxa nakładam na głowę folię (taką zwykłą torebkę ze sklepu;)) i siedzę sobie pod prysznicem albo nakładam jeszcze na to ręcznik i wychodzę, a potem od czasu do czasu podgrzewam łepetynę suszarką albo i nie. Czasem też ręcznik wcześniej grzeje się na grzejniku ale też niekoniecznie. Szczerze mówiąc bez folii też się obejdzie, bo sama zaczęłam włączać ją do programu ;) niedawno, a generalnie używam tak Waxa od jakichś 4-5 lat, z mniejszymi lub większymi przerwami, ale działać działa jak trzeba :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka