Dodaj do ulubionych

krzywy NOS operacja plastyczna

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 20:35
mam krzywy nos wlasciwie to jest nawet spora roznica bo tak z cenymetr sie
dchyla w lewa strone, co widac bardzo gdy jestem zmeczona i mysle o operacji
plastycznej? czy ktoras z was miala taka??
Obserwuj wątek
    • Gość: Nadia Re: krzywy NOS operacja plastyczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 21:05
      ja:-)
      • Gość: marabella Re: krzywy NOS operacja plastyczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 21:46
        i jak? napisz cos:))
    • Gość: ? Re: krzywy NOS operacja plastyczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 11:23
      • Gość: Nadia Re: krzywy NOS operacja plastyczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 11:48
        Ok, tylko co chcesz wiedziec? Operacja byla wykonana 1,5 roku temu i polegala
        na zmniejszeniu i skroceniu nosa. Po operacji mialam nalozony opatrunek, z
        ktorym meczylam sie 10 dni. Po zdjeciu opatrunku mialam lekko napuchniete
        policzki i nos. Nic mnie nie bolalo, nie skorzystalam z proszkow, ktore
        przepisal mi lekarz. Zaplacilam 5,5 tys w Warszawie.
        • Gość: miralbella Re: krzywy NOS operacja plastyczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 11:53
          ech ja niechce zmienjszac ani skracac chce zeby byl prosty:) a mozesznapiac
          jaki lekarz cie operowal?
          • Gość: Nadia Re: krzywy NOS operacja plastyczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 11:58
            Niestety nie pamietam, bo lezalam w narkozie:-) Oczywiscie podczas skonsultacji
            opowiadal jak to bedzie robil,ale daruje sobie szzcegoly, tym bardziej, ze sa
            rozne metody operacji nosa (w zaleznosci od defektu). Radze Ci umow sie na
            konsultacje a wszystko bedziesz wiedziec.
            • Gość: mirabella Re: krzywy NOS operacja plastyczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 12:34
              no wlasnei chce sie umowic tylko nie wiem do jakiego lekarza
              • Gość: monia Re: krzywy NOS operacja plastyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 14:24
                Mirabello,szukałam kiedyś informacji na ten temat i pewna dziewczyna pisała o
                operacji nosa.Polecała pewnego chirurga z poznania,nazywa sie Artur
                Gromadziński wszystkiego sie dowiesz na stronie www.medi-art.pl tam jest
                wszystko opisane no może nie tak dokładnie jak byś chciała ale warto tam
                zajrzeć.Ja tez mam krzywy nos i bardzo chciałabym go wyprostować więc jak sie
                dowiesz czegoś więcej to daj znać pozdrawiam pa pa
                • Gość: bronka Re: krzywy NOS operacja plastyczna IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.05, 15:56
                  ja też mam krzywy nos i bardzo chcę go wyprostować boję sie tylko czy aby
                  oprócz wyprostowania nie zmieni sie jego kształt.
                  bronka
                  • bez_mapy Re: krzywy NOS operacja plastyczna 22.02.05, 15:59
                    Mój nos jest prosty, ale mam wielką ochotę sprawić, by był taki jak sobie
                    wymarzyłam i też się chyba skuszę...
                    • Gość: bronka Re:NOS Czesi z klanu IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.05, 17:46
                      oglądam własnie Klan i co widzę Czesia z ma nowy nos o niebo ładniejszy niż
                      poprzednio .
                      bronka
                      • bez_mapy Re:NOS Czesi z klanu 22.02.05, 17:56
                        No, lepiej wygląda. Bardziej subtelnie.
                        • Gość: monia Re:NOS Czesi z klanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:11
                          Tylko wiecie co wszystko fajnie ale przeraza mnie ta cena czemu to musi tyle
                          kosztować? Przez to my zwykli ludzie nie mamy szans żeby poczuć sie lepiej.
                          • Gość: nikita Re:NOS Czesi z klanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:32
                            Ja mialam operacje nosa delikatne upiekszenie i prostowanie przegrody.
                            Przegroda jest naprostowana ale czubek nosa wciaz delikatnie ucieka. Ale jestem
                            bardzo zadowolona. Jednak to bardzo ciezka operacja, 2 dni po operacji
                            wymiotowalam krwia to normalny skutek narkozy, sucho i gorzko na ustach,
                            kolejne dwa dni mowienie sprawialo mi trudnosc prawie ciagle spalam ale zawsze
                            ktos nade mna czuwal by wszystko bylo ok. Oczy mialam tak sine ze mozna
                            powiedziec ze czarne twarz napuchnieta.Ale Wszystko powoli sie zagoilo. Teraz
                            jestem bardzo zadowolona ale nigdy wiecej takich atrakcji. Musialam miec ta
                            operacje ze wzgledu na wypadek jaki mialam. ps. najgorsze bylo jak wyciagali
                            opatrunek z nosa 3 dni po operacji a pozniej na koniec szwy tez brrrr. A i
                            lepiej zeby Cie nikt nie ogladal bo moga nie zrozumiec i sie wystraszyc
                            Ciebie.
                            • Gość: Ania Re:NOS Czesi z klanu IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 23.02.05, 16:49
                              Hej
                              Aby nie wystraszyc chetnych ja opowiem jak było u mnie : całkowita korekta
                              nosa , nie tylko chgrzasta ale i kość. Pod pełną narkozą. A potem zero bólu ,
                              nic zueelnie. Nie bralam nawet tabletek które dawali - ketonal. Przez 2 doby w
                              nosie byly takie waciki - i przez to był całkowicie zatkany. Niemięł uczucie
                              ale jak przy silnym katarze i tyle. Po narkozie obudziłam sie bez bólu , bez
                              wymiotów , po porstu jak " na kacu " i tyle , do wieczora mi przeszło. W
                              klinice byłam 2 doby. Wyciaganie tamponów z nosa tez bez bólu. miałam
                              opatrunek gipsowy przez 10 dni. Oczywiscie po operacji miałam opuchniete oczy i
                              siniaki w kącikach oczu przy nosie - przez kilka dni wygladaąłm jak chinka
                              alebo jak bokser po walce - oczy jak szparki ale bez bólu.
                              Ja robiłamw Pozaniu u dr. Bileckiego -ma bardzo dobre opinie. W wawie jednym z
                              najlepszych jest dr. Sankowski
                              A tysiace opinii o operacja plastycznych jes na forum dyskusyjnym :
                              users.nethit.pl/forum/forum/cialo
    • Gość: doris Re: krzywy NOS operacja plastyczna IP: *.chello.pl 23.02.05, 18:41
      ja bym sobie nigdy nie zrobila operacji plastyczneja pieknoscia nie jestem. moim
      sposobme jest usmiech na ustach. nos krzywy w prawo czy w lewo nie ma znaczenia.
      • Gość: mirabella Re: krzywy NOS operacja plastyczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 22:18
        to nie rob nikt cie nie zmusza
        • Gość: Nadia Re: krzywy NOS operacja plastyczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 23:27
          Ja bylam u doktora Sankowskiego, polecam.
    • Gość: nosek Re: krzywy NOS operacja plastyczna IP: *.orangeschool.pl / *.orangeschool.pl 24.02.05, 09:13
      ja też miałam, operację plastyczną noca w Warszawie, zapłaciłam 2 tysiące, bo
      robiłam tylko sam czubek, a za cały noc trzeba zapłacić 4000zł. Bardzo polecam
      moja panią doktor, jest sprawdzona i każdemu ja polęcę - nawet KAYAH u niej
      robiła operacje noska. JAkby ktoś chciał, to mogę podać namiary. Operacje
      miałam rok temu i jestem bardzo zadowolona. CZuję sie o niebo lepiej.
      • alexf1 Re: krzywy NOS operacja plastyczna 24.02.05, 09:44
        na czym polegała operacja czubka nosa? Pytam bo mój nos ma malutki garbek i to
        mi az tak nie przeszkadza, natomiast czubek jest skierowany w w dół i to
        przeszkadza! Zastanawiam się czy nie można tak zoperować nosa, zeby tylko
        podnieść czubek,albo skórę na nosie bez ingerencji wewnątrz nosa? Nie wyobrażam
        sobie zatkanego nosa przez 2 dni!
      • Gość: mirabella Re: krzywy NOS operacja plastyczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.05, 17:00
        podaj namiary prosze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka