Gość: Anka IP: *.246.jawnet.pl 23.02.05, 18:29 Szukam na necie zdjęć Dody I Majdana z nowego CKMu. Znalazł ktoś ? Podobno są super. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ilaria Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 18:35 Rotfl :))) Opis ze strony CKMu: "Najinteligentniejsza Polka wszech czasów i najlepszy polski bramkarz odsłaniają w niezwykłej sesji zdjęciowej najintymniejsze sekrety swego niezwykłego związku" Granice absurdu zostały przekroczone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:02 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:04 Kto wypowie sie na temat Dody ? zapraszam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26204 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: setorika Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.05, 17:49 Oj tak, głupia, pusta i infantylna Doda, której ambicja jest bywanie w rubrykach towarzyskich i uło Majdan, mięsniak i fizol, a najlepszy bramkarz to JUREK DUDEK! O i tyle! Kto nie wierzy niech poszuka sobie odcinek "Rozmów w Toku" z Dodą w necie. Ja widziałam przez przypadek ja wtedy pierwszy raz, w ogóle nie wiedziałam kto to jest i zrobiłam specjalnie rajd wywiadowczy w sieci bo nie mogłam pojąć, że Ewa Drzyzga zaprosiła takieo przygłupa do programu. Ale program odpowiada na moje pytanie.Zaraz za Doda plasuje się Pan Oliwa, który zapomniał polskiego bo przecież gra w NHL, you know... oh yeah!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:00 nie moge zlezc tego odcinka..gdzie on jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzior Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.05, 12:31 www.ckm.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: sesja Dody w nowym CKMie 24.02.05, 15:35 Widziałam te zdjęcia w CKMie i są beznadziejne... Było bardzo dużo o wiele lepszych sesji, tej parze chyba lepiej wychodzi bzykanie w kiblu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:40 Ale ona ma naprawde sztucznie ten biust zrobiony, az odpycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo ojej... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.02.05, 15:48 Ten jej biust to jakiś koszmarny sen chirurga...Aż boli!;{ No musiałam to powiedzieć...;P Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: ojej... 24.02.05, 15:59 Silikony tej laski Salety to dzieło sztuki w porównaniu z odstajacymi tworami Dodiszcza :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: ojej... IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.02.05, 16:57 bo saletowa ma zrobione taki jak powinno-znaczy sie zeby jak najmniej bylo widac [mimo ze zawsze w jakis sposob to widac],nie ma za duzych. a dodiszon poszla na calosc i wsadzila dwie ogromne kule.moim zdaniem zrobila sobie krzywde bo w jej przypadku nic nie budzi watpliwosci ze ma ordynarne silikony. nie dosc ze najpierw wszyscy zobaczyli ze ma plaska klate a za chwile w cudowny sposob jej sie powiekszyly o 3 numery:))to jeszcze partactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: ojej... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 17:00 sorry ale co maja wspolnego zdjecia dody na golasa z forum uroda? bo nie wiem... moze trzeba bylo ten watek zalozyc na jakims forum dla facetow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: ojej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:03 a ja myslalam ze ona ma naturalne piersi..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehehehe Re: ojej... IP: 82.160.110.* 25.02.05, 01:24 buahahahahahahahahahaha :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira wlasnie wlasnie IP: *.tele2.pl 27.02.05, 15:03 > sorry ale co maja wspolnego zdjecia dody na golasa z forum uroda? bo nie wiem.. co ma wspolnego rabczewska z f. URODA ?? Odpowiedz Link Zgłoś
daria00 Re: sesja Dody w nowym CKMie 24.02.05, 18:53 Dajcie spokoj z Dodą!! ciągle tylko o niej gadacie, nie macie tego dosć!!?? pozdawiam ONA JEST PUSTA JAK CEGŁA CHCIELIBYŚCIE BYĆ TAKIM JAK ONA?? MAM NADZIEJE ZE NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sara81 Re: sesja Dody w nowym CKMie 24.02.05, 19:44 po co wrzeszczysz na wszystkich?pokrzycz do autorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.client.comcast.net 24.02.05, 19:59 Typowa zdzira i jej pimp. Nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 24.02.05, 21:46 A ja wczoraj Dodę z jej chłopem widzialam u mnie na osiedlu w miesnym jak kupowała mieso, powiem wam tyle na żywca plastikowa panienka w rózowej skórzanej kurteczce i z tłustymi włosami, podobnie jak jej chłop z 3 włosami na krzyż zwiniętymi w kitkę, tragedia, kogo media promują.. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: sesja Dody w nowym CKMie 24.02.05, 22:20 Dziewczyna po prostu wie jakie są zasady marketingu: nie ważne co mówią, byle mówili.:D Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_little_girl Re: sesja Dody w nowym CKMie 24.02.05, 22:25 www.virgin.net.pl/index.php?akcja=galeria_plan Odpowiedz Link Zgłoś
sara81 Re: sesja Dody w nowym CKMie 24.02.05, 22:57 buhaha.marketing.tyle ma o tym pojecia co nic.idzie po najprostszej linii oporu- silikon[fatalny btw],wyzywajace szmaty i pol kilo makeupu.jak na polskie podworko to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: sesja Dody w nowym CKMie 24.02.05, 23:04 Na amerykańskie też (Britney S., Christina A.). No a Mandaryna sprzedała już kilkanaście tysięcy płyt. Widać to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: sesja Dody w nowym CKMie 24.02.05, 23:02 Proponuję do nastepnego teledysku: img05.allegro.pl/photos/oryginal/42/4218/421846/42184609 Albo skoro jest tak bardzo zakochana w Radziu: img15.allegro.pl/photos/oryginal/42/4288/428858/42885884 Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: sesja Dody w nowym CKMie 24.02.05, 23:10 A tak całkiem serio, tą bym sobie kupiła: img15.allegro.pl/photos/oryginal/43/4327/432727/43272749 img05.allegro.pl/photos/oryginal/42/4288/428859/42885964 img01.allegro.pl/photos/oryginal/43/4302/430294/43029480 Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas to sobie, kup, ale nie informuj nas o tym... 25.02.05, 08:20 bo tutaj naprawdę nikogo to nie obchodzi. Wybitnie monotematyczna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy [...] 25.02.05, 21:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: sesja Dody w nowym CKMie 25.02.05, 06:29 doda ma bardzo łądne piersi...ale czy miała takie złe przez powiększeniem?? juz nie pamiętam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 08:06 Nie rozumiem tej histerii wokół piersi. Faceci są naprawdę mało wybredni w tym punkcie, no chyba, że codziennie im się wmawia "mam za małe, nierówne, obwisłe, takie i siakie" - wtedy robią się czujni. Kobiety już dawno zapomniały o podstawowej funkcji piersi. Niech taka Doda spróbuje nakarmić dziecko silikonem. Moim zdaniem korekta biustu w tym wieku to robienie sobie krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 08:23 no wlasnie a tak na marginesie jak to pózniej jest z karmieniem ? normalnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livett Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 08:35 Z tego co wiem to kobieta po operacji plastycznej biustu traci możliwość karmienia Maluszka piersią. Sylikon to sylikon. Odpowiedz Link Zgłoś
sara81 Re: sesja Dody w nowym CKMie-DO LIVETT 25.02.05, 09:54 sluchaj nie rozsiewaj plot jak nie wiesz.najgorzej to jak takie ciemnogrodzkie baby sie dorwa do netu.oczywiscie ze mozna karmic normalnie i nie ma z tym zadnego problemu.wiem dobrze bo mam w rodzinie lekarza tej specjalnosci. a jak koniecznie chcesz dyskredytowac silikonowy biust bo sama masz obwisly to rob to przynajmniej madrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 08:37 No własnie-mam pytanie: jak to jest z karmieniem silikonowymi piersami?Czy ta funkcja z góry została wycofana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 08:39 Masakra! I ...ja bym to nazwała...egoizm! No,ale jesli czyimś marzeniem jest rzesza gimnazjalistów podniecających się na jej widok to...Ok;) Każdy ma prawo dazyć do realizacji marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: sesja Dody w nowym CKMie 25.02.05, 09:30 Akurat nie używałabym tego argumentu, że nie powiększać sobie piersi, bo później karmić rzekomo nie można (słyszałam, że można, ale kłóćić się nie będę, nie jestem pewna). Nie można podporządkowywać całego życia kobiety temu, że być może będzie kiedyś matką. Co do Dody, no cóż... Już kiedyś mówiłam, że przy Dodzie nawet Pamela Anderson to Lady Pamela Anderson. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 09:54 Przy tego typu operacjach piersi istnieje duże ryzyko uszkodzenia struktury kanalików mlekowych, powikłań typu zbliznowacenie tkanki otaczającej implant itd. Nie jestem chirurgiem plastycznym i dokładnie nie znam statystyk. Wiem tyle, że wiele "silikonowych kobiet" traci bezpowrotnie zdolność karmienia piersią. Kompleksy młodych kobiet są najczęściej przerysowane i dlatego uważam, że trzeba się dobrze zastanowić, zanim padnie decyzja o zabiegu. Nie wiem czy ktoś maił dostęp do starych numerów playboya gdzie Pam Anderson miała śliczne, jędrne B? Jeżeli kobieta koniecznie musi mieć operację to niech zdecyduje się na nią gdy faktycnzie będzie jej potrzebowała, gdy piersi stracą jędrność po ciąży i karmieniu albo faktycznie ich rozmiar utrudnia normalne funkcjonowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sara81 Re: sesja Dody w nowym CKMie 25.02.05, 09:57 boszsz...nastepna.dobrze powiedzialas-nie jestes lekarzem to po co zabierasz glos?porad laryngologicznych tez przez net udzielasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:14 Jestem lekarzem ale moją specjalnością nie jest chirurgia plastyczna więc nie znam STATYSTYK (% operacji o skutkach niekorzystnych dla zdrowia pacjenta). Jeżeli masz kłopoty ze słuchem skieruję Cię do odpowiedniej poradni. Zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:18 Brawo Lilka.Widać niektóre kobiety same mają ukryty kompleks małego biustu i zaciekle bronią silikonów. Odpowiedz Link Zgłoś
sara81 [...] 25.02.05, 22:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sara81 Re: sesja Dody w nowym CKMie 25.02.05, 22:44 sluchaj czy jestes lekarzem to tego tutaj nie zweryfikuje.na pewno nie jestes lek. chir.plastykiem wiec sie nie udzielaj.zajmij sie wypisywaniem syropkow w osiedlowej przychodni. a skierowanie wypisz na siebie-do neurologa bo cos nadpobudliwa za bardzo jestes jak na lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: sesja Dody w nowym CKMie 25.02.05, 11:00 sara, a Ty jaką masz specjalność? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sara81 Re: sesja Dody w nowym CKMie 25.02.05, 22:41 ja nie musze miec zadnej lekarskiej moja ty dowcipna paniusiu.mam za to w rodzinie lekarza-chirurga plastyka.jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livett Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:58 No cóż dowcipna Paniusiu:), to czy masz lekarza chirurgii plastycznej w rodzinie to raczej też trudno zweryfikowac przez internet. A po operacji raczej karmić się nie da. W zależności oczywiście od tego jak dużo sylikonu sobie chcesz włozyć do piersi. Jeżeli zostaną uszkodzone kanaliki mlekowe (co raczej jest nieuniknione przy tak rozległej operacji) to niestety karmić się nie da. Też wiem coś o tym i się nie przemądrzaj - a może nikt Cię o tym wcześniej nie uprzedził i próbujesz wyładować tutaj swoją złość - przykry przypadek. Ja tam sylikonów nie bronię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kokieteryjna Doda wyglada jak prostytutka.. 26.02.05, 23:06 Pamela na zdjeciach ma przynajmniej urok i sex appeal. Doda jest pospolita, podworkowa, tandetna. Pokazalam jej zdjecia paru kolegom z zagranicy i dodalam, ze to prostytutka z Warszawy, ma 30 lat i jak beda chcieli to moga sie z nia spotkac. Stwierdzili, ze jest ok ale jak tylko przyleca do Wawy, wybiora sobie jakas mniej wulgarna i mlodsza panienke. Ale sam fakt, ze uwierzyli iz taka Doda to tania warszawska dziwka swiadczy chyba zle o jej imageu. Moze jestem okropna ale kolegom ktorzy przyleca do stolicy mam pomoc w znalezeniu hotelu, rezerwacjach itp.. W umileniu czasu tez im pomoge a co tam :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_26 Re: Doda wyglada jak prostytutka.. IP: *.szwajcarska.pl 27.02.05, 12:31 kokieteryjna a Ty jak wyglądasz? Pewnie też jak prostytutka a może nawet gorzej skoro będziesz umilać czas swoim kolegom. "Pamela na zdjeciach ma przynajmniej urok i sex appeal." Ale brednia! Pamela Anderson ma taki sam urok (silikonowy) i sex appeal jak Doda. Ktoś tu fajnie określił - plastic fantastic a ja dodam kobiety cyborgi. I nie mam nic przeciwko silikonom ale naturalnie wyglądajacych a nie jak dwie napomponowane piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: sesja Dody w nowym CKMie 26.02.05, 00:55 karmic nie mozna tylko po...zmniejszaniu piersi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Doda w "Pani" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:44 doda jest tez w najnowszym numerze "Pani". ... :( A szkoda bo to moje ulubione czasopismo i trzymało poziom a tu zachwycaja sie taką plastikową laleczką... :( Smutne.... Jakos to kłoci sie z ogolnym trendem czasopisma.... ech.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia512 Re: Doda w "Pani" 02.03.05, 11:19 Brawa dla stylistów i makijażystów "Pani",trzeba naprawdę mieć wybitne umiejętności żeby z tandetnej Dody zrobić osobę,na którą da się patrzeć:-)Choć nie sądzę,aby Dodę było stać na wyciągnięcie jakiejkolwiek nauki z tej sesji,nie wspominając już o zachowaniuy tego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: sesja Dody w nowym CKMie 25.02.05, 21:58 Miałam tu coś napisać, ale mi się nie chce i idę stad. Nie będę dyskutowac z jakimiś natrętnymi, sfrustrowanymi krytykantkami, które się wymądrzają, jakby pozjadały wszystkie rozumy. Uciekam stad czym prędzej, do jest tu strasznie drętwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bigmeska Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: 83.168.104.* 26.02.05, 11:48 Widzialm te zdjęcia -żadna rewelka. Silikon to ma taki ze aż oczy bolą, a co do Radzia majdana to już najleszy czas ma dawno za sobą!!Idelanie do siebie pasują. PLastic fantastic i podstarzały, łysiejący loverboy zenujaco próbujacy ukryc ze niestety wlosy ma juz wątpłej jakości..... Takiego to bym kijem niedotknęła. BLEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili202 Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.ls.net.pl 27.02.05, 15:09 ja jedyne do czego bym sie miala czepiac Dody to jej wulgaryzm i glupota bo chyba nie powiecie ze jest brzydka moze tandetna ale zaloze sie ze niejedna dziewczyna w duchu by chciala tak wygladac tylko sie boi do tego przyznac przed sama soba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.02.05, 15:33 eek po operacji piersi moga wystapic rozne komplikacje, lacznie z przerwaniem kanalikow, sama widzialam na oczy kobiete ktorej cos zostalo uszkodzone i cieklo jej mleko caly czas, fajnie co? a niby dlaczego ktoras tam z dziewczyn ma sie nie wypowiadac, tylko dlatego ze nie jest chirurgiem plastycznym? niby ktora z nas tu jest? to jest forum dla wszystkich, kazdy moze sie wypowiedziec, jest to forum uroda i tyle a nie chirurgia platyczna, o makijazach wypowiada sie wiele osob co nie znaczy ze wszystkie sa wizazystkami :) sugerowanie komus "nie wypowiadaj sie bo nie jestes tym czy tamym" przez osobe ktora sama nie jest tym czyms jest smieszne. co do atrakcyjnosci dody, coz, zalezy co kto lubi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzior Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.05, 15:37 www.pani.pl/ nie powiecie chyba ze tu zle wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzior Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.05, 15:38 www.pani.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livett Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:04 Moim zdaniem rysy twarzy ma całkiem ciekawe, figura niczego sobie, tylko te sylikonowe piersi troszkę za sztucznie wyglądają , no ale to jej wybór i jej sprawa. Przyznam również , że jej styl jaki przezentuje jest faktycznie bardzo kontrowersyjny. Ale wydaje mi się, że właśnie o to w tym wszystkim chodzi. Gdyby miała inny styl ubierania, bycia być może nigdy o niej byśmy nie usłyszeli:) Na tym polega ten cały show business - czyli aby zaistnieć trzeba jakoś zwrócić na siebie uwagę - i nie ważne w jaki sposób.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: sesja Dody w nowym CKMie 28.02.05, 14:03 właśnie dziś widziałam Dodę na okładce Pani, naprawdę jestem zaskoczona, no proszę, to nawet z dresiary można zrobić elegancką kobietę ;) tylko ciekawe, czy i osobowość da się tak nagiąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: sesja Dody w nowym CKMie 28.02.05, 12:24 Gość portalu: lili202 napisał(a): > > chyba nie powiecie ze jest brzydka moze tandetna ale zaloze sie ze niejedna > dziewczyna w duchu by chciala tak wygladac tylko sie boi do tego przyznac Chyba żartujesz????? Doda ma pustą, bezmyślną twarz o banalnych rysach, któżby chciał "w duchu tak wygladać"?????? Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: sesja Dody w nowym CKMie 28.02.05, 14:40 no dokladnie-przeczytalam przed chwila ta wypowiedz i myslalam ze spadne z krzesla. przeciez ona jest brzydka!tu juz nie chodzi o silikony,ale twarz ma fatalna- tepy wyraz ,waskie usta,male oczka-czego tu zazdroscic?????figura tez nierewelacyjna-niska,nogi umiesnione nawet naturalnym biustem sie nie moze pochwalic. jak juz komus czegos zzazdroscic to niech to ma sens-rozumiem ze ktos chcialby miec cialo Elle McPerhson albo twarz Lindy Evangelisty ale tej panienki? toz to krolowa kiczu,zlego smaku i tandety.i sorry ale to nie jest zaden marketingowy trik bo zeby sie tak prymitywnie"lansowac"nie trzeba byc specem od promowania-tak wyglada tysiace panien na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili202 Re: sesja Dody w nowym CKMie IP: *.ls.net.pl 08.03.05, 20:18 wiesz dla Ciebie jest brzydka a dla mnie jest ladna pomijam styl osobowosc itd biore pod uwage tylko twarz przeciez taka buzia sie wielu facetom podoba ale pewnie z zazdrosci o to ze maja akurat taki gust ktory jest inny niz Twoj nie przyznasz mi racji ale nie musisz ja i tak wiem ze chcialabym miec taka twarz jak ona moze nei jest jakas wyrozniajaca sie ale na pewno milo by mi bylo widziec takie odbicie w lustrze choc w sumie i tak nei narzekam Odpowiedz Link Zgłoś