basbusaa 24.02.05, 13:36 www.spasalon.pl/kobiety/holistyczna_pielegnacja_ciala/zabiegi_czekoladowe.html Czy może któraś z was korzystała?? Warto?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basbusaa Re: Masaż czekoladowy 25.02.05, 10:51 Nikt nie serwuje sobie takich przyjemności?? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ila Re: Masaż czekoladowy IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:38 co prawda podana przez ciebie strona nie otworzyła mi się ale nieważne, więc nie wiem czy całkiem o tym ci opowiem, otóż byłam kilka razy na "zabiegu czekoladowym" bo u mnie w gabinecie tak się to nazywało. Jest to bardzo przyjemny zabieg na ciało (całe) trwa ok.1,5 godz. skóra jest po nim bardzo jędrna i nawilżona, oraz bardzo bardzo gładka, oprócz tego ładnie pielęgnuje opaleniznę (jeżeli ktoś już ją ma), oprócz doznań skórnych bardzo poprawia humor i ogólnie samopoczucie (polecam zestresowanym) bo pięknie pachnie - no chyba że ktoś nie lubi zapachu czekolady. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Masaż czekoladowy 28.02.05, 09:30 Faktycznie stronka się chwilowo nie otwiera. Dziękuję za odpowiedz i chyba skorzystam z tej przyjemności. Opiszę jak było. Odpowiedz Link Zgłoś