Gość: aga IP: *.chello.pl 25.02.05, 10:15 jaki balsam antycellulit polecacie? ważne jest dla mnie żeby też nieźle nawilżał bo mam bardzo sucha skórę. Balsamu takiego używam gdy mam czas, czyli rzadko, ale może będzie jakiś maleńki efekt... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: balsam antycellulit IP: *.icpnet.pl 25.02.05, 10:52 ja uzywam zelu emulsji do ciała z firmy Miraculum i jestem bardzo zadowolona. Skóra staje sie gładsza i bardziej nawilzona. Wiecej informacji znajdziesz tutaj www.kobieta.byc.pl/articles.php?did=6&id=254&pg_p3=2. Polecam ten zel i emulsje w jednym wcale nie jest droga a i starcza nadługo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baluska Re: balsam antycellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:16 Ja stosowałam serię pomarańczową Erisa i nawet mój chłopak zauważył efekty. Ale jednak regularnie: żel pod prysznic, peeling (te akurat można chyba stosować jakiekolwiek), żel do smarowania rano i serum (krem?) wieczorkiem. Codziennie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArija Re: balsam antycellulit IP: *.chello.pl 25.02.05, 12:23 sa lepsze metody, a jakie to uzywajac opcji wyszukaj sie dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś