Gość: melodja IP: 213.134.172.* 07.06.02, 17:30 Znacie może kosmetyki tej firmy, jak wrazenia? Interesuje mnie, szczególnie seria do cery mieszanej.Ale opinii o innych kosmetykach tej firmy, też chętnie posłucham. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: LANCASTER? IP: 5.2.1R1D* / *.w.club-internet.fr 07.06.02, 21:35 Podobno ich samoopalacz jest rewelacyjny, bo dziala antyzmarszczkowo i nawilza. Mam kolezanke, ktora bardzo mi go poleca. Ta sama kolezanka uzywa od lat kremu pod oczy, z ktorego jest bardzo zadowolona. Przyznam sie, ze sama nigdy nie wpadlam na pomysl kupienia kosmetykow tej firmy... (oczywiscie na pytanie nie odpowiedzialam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: LANCASTER? IP: *.ny325.east.verizon.net 07.06.02, 21:57 jestem w trakcie używania peelingu z seri "mlecznej" (aqua milk) i nic nadzwyczajnego, jest wydajny, z delikatnymi drobinkami, kupiłam go w promocji na dodatek w strefie bezcłowej i kosztował tylko 20zł; uważam, że jak na tą cenę to jest OK, gdyby był droższy, zdecydowanie nie warto! Odpowiedz Link Zgłoś