Gość: ww IP: *.crowley.pl 25.02.05, 22:44 mam pytanie do wielbicielek Clarins, Gelee Auto-Bronzante Express. czy opakowanie tego kosmetyku zmienilo sie,a jesli tak to jak dawno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: do fanek samoopalacza clarins 25.02.05, 23:07 ja mam w takiej brazowej tubce - kupilam na jesieni za granica. Z tego co pamietam na wizazu bylo inne opakowanie (zolte?) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetducky Re: do fanek samoopalacza clarins 25.02.05, 23:46 Ja tez kupilam za granica ten samoopalacz ( w listopadzie ub.r.). Opakowanie sie zmienilo, nie ma juz zoltej tubki, tubka jest koloru brazowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: do fanek samoopalacza clarins IP: *.crowley.pl 26.02.05, 10:20 No i mam powazne obawy gdyz kupiłam ten w wersji zółtej na allegro czy wiec pewne ze kosmetyk jest przeterminowany?Od jak dawna sa te nowe opakowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: do fanek samoopalacza clarins IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:00 Ja kupowałam ten w żółtej tubce latem ubiegłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: do fanek samoopalacza clarins IP: *.crowley.pl 26.02.05, 21:51 Dziewczyny mam jeszcze pytanie czy ten samoopalacz jest wydajny?? Na jak długo stracza Wam tubka? Odpowiedz Link Zgłoś