Dodaj do ulubionych

rzesy !!! :)

IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 27.02.05, 19:22
wymarzyly mi sie czarne, geste rzesy, takie mniej wiecej jak ma j.lo albo
kobiety z teledyskow z lat 70. nie wiem tylko co robic, aby takie miec, bo
wydaje mi sie ze zwyklym tuszem nie osiagne zamierzonego efektu? czy powinnam
kupic sobie sztuczne? nie chce jednak wygladac jak lalka, chce zeby byl to
efekt naturalny i mozliwie niedrogi. mozecie cos polecic ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ........ Re: rzesy !!! :) IP: *.cafekontakt.pl 28.02.05, 11:50
      • Gość: Gogusia Re: rzesy !!! :) IP: *.nat.ino.tvknet.pl 22.05.05, 17:43
        moze henna u kosmetyczki :D 10 zł. super efekt... czarniutkie rzesy i taki
        dobry mocny efekt jest chyba hmmm na jakis miesiac moze wiecej :] czasami henna
        jest tansza 6 zl 8 roznie zalezy gdzie :]
        • Gość: nika Re: rzesy !!! :) IP: *.is.net.pl 22.05.05, 18:11
          ale to chyba chodzilo o geste a nie tylko czarniutkie.. a jak ktos ma krotkie i
          rzadkie to po hennie nie uzyska wymarzonego efektu
    • emu27 Re: rzesy !!! :) 22.05.05, 19:14
      Zrób sbie przyklejane kępki rzęs, ale krótkie. Bedzie efekt zagęszczenia ale
      nierównowmiernie, więc nie jak u lalki. Takie kepki dokleja się u kosmetyczki,
      trzymają się do 2 tygodni.
      • Gość: Zyga Re: rzesy !!! :) IP: 193.151.48.* 22.05.05, 20:49
        kupo sobie jakis podwojny tuz -taki z biala baza-ja mam bardzo marne rzeski a
        po np double extension loreala sa super-niestety to wydatek rzedu 50 zeta!!!ale
        z gosh i maybelline sa po jakies 30zl.
        • Gość: kasia Re: rzesy !!! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:20
          ja mam długie rzęsy, ale kupiłam sobie sztuczne w kępkach, przyklejam je w
          kącikach (zewnętrznych):), potem mocno maluję 2000 callories i efekt jest taki,
          że wszyscy się nimi zachwycają, a ja mam "kocie oko":)
          • Gość: gala Re: rzesy !!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:57
            A gdzie i jakie kupujesz te sztuczne rzęsy w kępkach? Czy ich przyklejanie jest
            łatwe?
            • Gość: japko Re: rzesy !!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:17
              a jak jest mniej wiecej cena przyklejenia takich rzes u kosmetyczki? i jak to
              sie pozniej zdejmuje?
            • apple13 KĘPKI RZĘS 05.08.05, 08:40
              Gdzie mogę kupić te kępki rzęs?? Na razie widziałam tylko ArtDeco ale są
              potwornie drogie! Chyba jest jakiś tańszy odpowiednik???
              • Gość: nioma Re: KĘPKI RZĘS IP: 62.233.201.* 05.08.05, 08:54
                ogladalam kiedys program o j.lo i jej makijazystka opowiadala
                ze lopez uzywa rzes robionych z wlosia lisa.
                specjalnie dla niej na zamowienie, pewnie dlatego wygladaja tak
                ladnie
                • Gość: Asia Re: KĘPKI RZĘS IP: *.tvp.pl 05.08.05, 10:14
                  Kupiłam sztuczne rzęsy - kepki, długo nie używałam i wysechł mi klej. Czy można
                  do dokupic oddzielnie - jeśłi tak to gdzie go szukać w W-wie.
                  • Gość: Zielona Re: KĘPKI RZĘS IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.05, 11:18
                    a gdzie w Warszawie znajde kosmetyczke,ktora takie kępki przyklei?Znacie jakąś
                    dobrą i możecie polecic?Najlepiej na Ursynowie:-)))Ile to kosztuje?Czy moje sie
                    nie zniszczą?No i czy można jeśli noszę szkła kontaktowe?Czy je sie maluje,czy
                    juz nie trzeba?A jak pomaluje to jak będę zmywać to nie odpadną.
                    • kleopatryx Re: KĘPKI RZĘS 05.08.05, 14:08
                      Kępski są przyklejane do twoich naturalnych rzęs klejem, więc kilka sztuk
                      niestety stracisz...:( Z drugiej strony zyskasz na tym, że nie będzie potrzeby
                      malowania się. Jest trudno zmyć oko, kiedy kępki sa przyklejone.Mogą szybciej
                      odpaść, normalnie trzymają sie około 2 tygodni. Kosztuje to w sumie około 60 zł
                      (po 4 kepki na każde oko) we wrocku.
                      Ja odradzam. Kilka lat temu coś mi odbiło i przykleiłam sobie kępki. Bardzo
                      trudno jest przyzwyczaić się do braku możliwości podtknięcia oka, podrapania...
                      A potem, kiedy odpadą wydaje się, że jest się o 10 lat starszym,taka mała
                      depresyjka, wiesz? :)
                      Polecam ci odżywkę talika liposils, wzmocnij rzecy a potem je pofarbuj.
                  • black_magic_women Re: KĘPKI RZĘS 05.08.05, 12:57
                    klej ma na pewno ART DECO i KRYOLAN/na Pieknej?/tam tez powinny byc sztuczne
                    rzesy itp
                    • medzi1 Re: KĘPKI RZĘS 06.08.05, 12:38
                      Gdzie w Krakowie jest kosmetyczka która przykleja sztuczne rzęsy???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka