Dodaj do ulubionych

Brud przed LIDLEM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 15:44
wczoraj OKOŁO 10.30 byłam w Lidlu na 3go Maja. Po wyjściu z auta - rozpacz w oczach. Takiego syfu dawno nie widziałam. Przy koszu na śmieci tuż przy wejściu w promieniu kilku metrów porozwalane śmieci. Po prawej stronie pod rzędami ustawionych wózków, w tych wózkach i wokół nich to samo. Po lewej stronie, tam, gdzie wózki stoją pod zadaszeniem - jeszcze gorzej. Dobrze, że wchodziłam po konkretną rzecz i wzięłam ją po prostu do ręki, bo normalnie ten widok zniechęciłby mnie do zakupów.
Obserwuj wątek
    • Gość: amma Re: Brud przed LIDLEM IP: *.gl.digi.pl 21.11.13, 15:48
      Pewnie przez ten remont torowiska.
      • Gość: waryniol Re: Brud przed LIDLEM IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.11.13, 15:49
        a czyja to wina? proste - nasza czyli mieszkańców
    • Gość: janusz smoliwons Re: Brud przed LIDLEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 18:23
      Co się dziwisz? przecież to niemieckie sklepy czyli syf kiła i mogiła!
      • leotti Re: Brud przed LIDLEM 24.11.13, 09:17
        Gość portalu: janusz smoliwons napisał(a):

> Co się dziwisz? przecież to niemieckie sklepy czyli syf kiła i mogiła!

to napisz gdzie w polskim sklepie jest czysciutko ze z podlogi mozna jesc?;)
        • Gość: ja Re: Brud przed LIDLEM IP: *.zabrze.vectranet.pl 24.11.13, 09:47
          czemu kierujesz zarzut do sklepu? czy on odpowiada za naszą kulturę, za to co prezentują osoby kupujące ??? tego syfu nie zrobiły pracownice tylko klienci!
          • Gość: amma Re: Brud przed LIDLEM IP: *.gl.digi.pl 24.11.13, 18:14
            może nawet jeden klient, któremu np. wpadły klucze do kosza
          • Gość: :) Re: Brud przed LIDLEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.13, 22:06
            Gratuluję logiki : jak ci ktoś za przeproszeniem nasra na wycieraczkę, to tak zostawiasz? Jakoś pozostałe sklepy potrafią zadbać o swój wizerunek.
            • Gość: ! Re: Brud przed LIDLEM IP: *.gl.digi.pl 25.11.13, 14:06
              Dalej te smieci tam leza, czy też może sklep je uprzatnal?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka