IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:09
Witam!
W tym watku nie chodzi mi o stwierdzenie czy lepszy maly biust, sredni czy
tez duzy.
Chodzi mi o to, jaki rozmiar jest wg Was maly a jaki duzy.
To tak na zachete podaje przyklady:
80A
70D
75C
Co sadzicie?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 18lipiec Re: BIUSTY 28.02.05, 08:51
      Gość portalu: madrugada napisał(a):

> Witam!
      > W tym watku nie chodzi mi o stwierdzenie czy lepszy maly biust, sredni czy
      > tez duzy.

Nie wiem jaki jest lepszy. To zalezy od całej budowy ciała. Uważam że drobne
      kobiety lepiej wygladają z małym biustem a te większe z większym.

> Chodzi mi o to, jaki rozmiar jest wg Was maly a jaki duzy.
      > To tak na zachete podaje przyklady:
      > 80A - MALUTKI
      > 70D- DUŻY
      > 75C- ŚREDNI
      > Co sadzicie?
      > pozdrawiam
      • Gość: honorata Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 09:43
        no tak ja mam 75d i zaraz wszystkie stwierdzicie ze masakra, ze za duzy ze
        obwisly bedzie i ze po dziecku do pasa opadnie itp. uwazam ze jest bardzo sexy
        choc nie moge zawsze zalozyc tego co mi sie opdoba a raczej to w czym bedzie
        sie obrze prezentowalale generalnie kolezankizazdroszcza a chlopacy
        komplementuja co nie ma dla mnie znajmnijeszego znaczenia ale zawsze to mile. a
        ze uprawiam sporty to jest jedrny i taki pozostanie a jak bedzie obwisly to
        sobie go podniose a co:))
        • carmelaxxx Re: BIUSTY 28.02.05, 09:46
          ja mam 75d, jestem sredniej budowy ciala, urodzilam dziecko, wykarmilam piersia
          i biust nienajgorszy, obawialam sie ze bedzie o wiele gorzej.
          • Gość: inga Re: BIUSTY IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.05, 10:21
            ja mam 80-C,ale byl czas kiedy mialam D,jak bralam anty.Biust mi urosl o 1
            numer!Teraz juz nie biore i znowu mam C.Jestem szczupla,czuje sie w sumie
            lepiej teraz ale moj facet wciaz patrzy na zdjecia z wakacji(jak mialam D)i
            wciaz sie zachwyca.Mowi ze D to najpiekniejszy rozmiar jaki moze byc.
    • Gość: kola Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:18
      A ja mam 75 b, wykarmiłam dziecko nie dbam specjalnie o niego a jest piękny bo
      mały i jędrny. Mogę spokojnie latem hasać bez biustonosza na co nie mogą
      specjalnie pozwolić sobie właścicielki większych rozmiarów. Mój facet niestety
      woli te zdecydowanie większe
    • Gość: mała Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:44
      a ja mam 75B choc czasem A sa na mnie dobre...czyli ogolnie mniej niż wiecej
      tego biustu. Mój facet tylko się śmieje jak z zazdrościa patrze na większe
      biusty i mówi ze inny biust do mnie nie pasuje. I co ciekawe zaczynam mu
      wierzyć..
    • Gość: kejt Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:24
      co za problem.
      ja mam 75 F i jaki to jest biust Twoim zdaniem, bo dla mnie te co podalas sa
      male :D
      tak wiec punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
    • Gość: anuśka Re: BIUSTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:32
      Uważam że biust jej bardzo głebokim tematem...są przecież rozmaite opinie na
      ten temat.Ja jednak mam rozmiar 85 B
      • Gość: scarlet26 Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:04
        Ja mam 70D (tak naprawdę raczej 65) 100% naturalny przy 45 kg. Jakoś nie
        narzekam ;) Dodam że mam dwójkę dzieci.
        Pozdrawiam
        Scarlet26
    • Gość: KIki Re: BIUSTY IP: *.ists.pl / *.ists.pl 28.02.05, 18:33
      Ja mam rozmiar 75 a, ale uwazam ze nie wyglada on na mnie miniaturowo z tego
      wzgledu ze jestem raczej drobna. Sadze tez ze nie sposob ocenic biustu tak po
      rozmiarze ten maly ten duzy.Nawet rozmiar 75a to moze byc prawie brak biustu lub
      niewielki jedrny biust....tak samo np miseczka b, np 75 b- dla mnie idealem jest
      pelne b, juz male b mi sie tak nie podoba, to tak odnosnie tego ze zastanawialam
      sie nad operacja, no ja sama mam jesczze mniej...nio coz.Poza tym b. wiele
      zalezy od budowy dziewczynu, obwodu bioder, wzrostu, wagi...pozdro
    • Gość: anka Re: BIUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:50
      Ja sądzę tak:

www.mp3s.pl/biusty/
      • scarlet26 Re: BIUSTY 01.03.05, 11:44
        Według tego linku mój biust ma rozmiar duże "B", a wiem na pewno że mam małe "D"
        Chyba to nie był najleprzy przykład ;)
        Pozdrawiam serdecznie
        Scarlet26
        • Gość: lola Re: BIUSTY IP: *.acn.waw.pl 01.03.05, 13:09
          mam 75c ale w czasie okresu nawet podniejzdza pod 75 d...mam normalna figure i
          biust wyglada spoko:)jest bardzo jedrny i bardzo dobrze wyglada:)wszystkie
          kumpele chca miec taki i ciagle jecza ze mi zazdroszcza:)..faceci zawsze
          komplementuja a moj facet jest zachwycony:)przyznam ze sama uwazam ze jest
          fajniutki:)jest moim atutrem !pozdrawiam:)
    • Gość: Mili Re: BIUSTY IP: *.ists.pl / *.ists.pl 01.03.05, 13:21
      Tez uwazam ze link Ani jest wogole baniowaty, tzn. Aniu nie odbierz tego zle a
      le to nie sa wlasciwe rozmiary.Jest ogromna roznica na tych zdjecia miedzy a i
      b, wiekszosc mlodych dziewczyn ma co s pomiedzy.....Tamto b to wg mnie c, a
      rzekome c to napewno wiecej....jesczce nalezy zwrocic uwage na to ze np 70b to
      niewielki biuscik przy 80b....
    • Gość: kini Re: BIUSTY IP: *.ists.pl / *.ists.pl 01.03.05, 21:49
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka