Dodaj do ulubionych

Nowe lakiery AVON

09.06.02, 19:59
Są niezłe, na razie nie ściera się i nie odpryskuje, a z innymi na ogół po 3
dniach (nie oszczędzając rąk) już jest sajgon. Polecam True red - jest naprawdę
ładny, Romance - delikatnie opalizujące lila oraz Spellbound - taki ni to złty
ni to srebrny - bardzo ładnie wygląda na paznokciach.
Obserwuj wątek
    • kasiulek Re: Nowe lakiery AVON 09.06.02, 20:42
      Miriam, ten Spellbound nadawalby sie na paznokcie u stop?
      • miriam_73 Re: Nowe lakiery AVON 10.06.02, 09:24
        Zdecydowanie tak. Myślę że fajnie będzie wyglądać także przy opalonej skórze.
        • Gość: gAndzia Re: Nowe lakiery AVON IP: *.se.com.pl 10.06.02, 11:52
          a czy ten brokat bardzo widac, bo z opisu wynika, że ten kolor jest z
          brokatem? "spellbound" to nota bene perfumy Estee Lauder, które kiedys
          uwielbiałam (pachną przyprawami:)
          ja sobie zamówiłam ten lakier w necie, ale kolor ten najjasniejszy, perłowy
          biały, przesyłka powinna dotrzec gdzieś za tydzień:)
          • Gość: miriam_7 Re: Nowe lakiery AVON IP: 62.29.137.* 10.06.02, 13:51
            Nie- wygląda na bardzo gładki i przede wszystkim nie ma faktury brokatu tzn.
            lakier jest gładki w dotyku i nie "szoruje". Odnień jest ładny - coś pomiędzy
            złotem a srebrem - wygląda bardzo ładnie zarówno ze złota jak i srebrna
            biżuterią.
            • Gość: gAndzia Re: Nowe lakiery AVON IP: *.se.com.pl 10.06.02, 14:11
              dzieki, pewnie sobie nastepnym razem zamówię, o ile lakier i na mnie bedzie
              taki trwały:)
              i w ogóle, dziewczyny, piszcie o fajnych kolorkach tych lakierów, bo ja
              zamawiam w necie, wiec trudno mi sie zorientować, bo ekran przekłamuje:)
              • Gość: silie Re: Nowe lakiery AVON-zapytanie IP: *.jmk.lodz.pl 10.06.02, 15:25
                Faktycznie kolorki sa nie do pogardzenia, zwłaszcza wspomniany Spellbound,
                nieco ciemniejszy Mystic, Femme, Dynamo, ale: zwykły perłowy lakier Avonu
                schnie bez końca, jeszcze po drugiej nocy "w nim" przespanej porobiły mi się
                kreski po odcisku włosów...i nie jest to moja jednostronna opinia, bo kilka z
                Was pisało, że robi sie wam tak samo...
                Pytam więc, czy te schną lepiej, tzn, szybciej i czy nie są tak "miękkie" jak
                te stare.
                Kolorki mnie kuszą, ale szkoda kasy, jeżeli maja wogóle nie wysychać...
                pzdr gorące, s.
                (własnie przegralismy 4:0, bez komentarza)
                • Gość: Asia Re: Nowe lakiery AVON-zapytanie IP: 194.204.129.* 10.06.02, 20:12
                  w piatek dostalam zamowiony lakie odcien Mulberry,schnie bardzo szybko,nie moge
                  odniesc sie do poprzedniej wersji tych lakierow bo ich nie mialam ale ten musze
                  przyznac ze ladnie sie rozprowadza i szybko schnie...troszeczke sie tylko
                  zawiodlam bo odcien Mulberry i w katalogu i na palecie przyniesionej mi przez
                  konsultantke wydawal sie bardziej jagodowy a tu jest ja wiem cos bardziej z
                  czerwieni ale takiej stonowanej,nie wscieklej...do tej pory nie malowalam
                  pazurkow takimi kolorami ale chyba pora zaczac,ogolnie kolor tez jest bardzo
                  ladny tylko ja nie jestem do takich przyzwyczajona:)))
                • miriam_73 Re: Nowe lakiery AVON-zapytanie 11.06.02, 09:48
                  Schną bardzo szybko - wczoraj położyłam sobie na zmianę po Spellbound taki
                  opalizujący lila Romance i wystarczyło mi 20 min. z malowaniem i suszeniem,
                  żeby mozna było bezpiecznie majstrować łapami. A lakier nietknięty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka