Dodaj do ulubionych

fatalny XXL Maybelline

IP: *.chello.pl 06.03.05, 18:02
skusilam sie reklama, zamiast zostac przy swoim ulubionym i wyprobowanym
L'Orealu.
tysz XXL kompletnie mnie zawiodl, przede wszystkim zle sie rozprowadza, jesli
wczesniej pomaluje sie rzesy tym bialym, to zasycha i zwykly tusz rozprowadza
sie milion razy gorzej,
zero jakiegolwiek efektu pogrubienia.
ja akurat mam bardzo dlugie rzesy i zalezy mi na ich pogrubieniu zeby
wydawaly sie gestsze, ale w tym przypadku nic z tego.
wracam do starego sprawdzonego tuszu.
Obserwuj wątek
    • Gość: pyciuchna Re: fatalny XXL Maybelline IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.03.05, 13:50
      ja dostalam taki tusz na walentynki,na poczatku tez nie bylam zadowolona,jak
      pomalowalam bialym to zasychal,ale w koncu doszlam do tego ze najpierw
      pomalowac trzeba jedno oko bialym i szybko na to czarny,efekt jest bardzo dobry.
      • sara81 Re: fatalny XXL Maybelline 07.03.05, 16:29
        ja ostatnio strasznie sie przejechalam na Maybelline Volume Express
        waterproof,taki w niebieskiej,metalicznej tubce.masakra,rzesy-efekt blota,zle
        sie rozprowadza,doslownie grudy tworzy a do tego bardzo trudno sie zmywa.a na
        sniegu "oczy pandy"tworzy.
        nie lepszy byl tez extra super lash rimmela.
        a a'propos L'oreala to bardzo fajny byl taki dwustronny,z jednej strony z baza
        wzmacniajaca biala a z drugiej z tuszem,taki zloty.zapomnialam jaks ie nazywa
        ale byl ok.
        • asicca Re: fatalny XXL Maybelline 07.03.05, 16:32
          hej, moim zdaniem nie jest taki zly!
          po pierwsze z zalozenie nie ma pogrubiac!upewnilam sie pytajac sie konsultantki
          w sephorze!..ten tusz ma wydluzac i wydluza! ja jestem srednio z niego
          zadowolona...
          ale przy tej cenie jest oK!
    • Gość: SeReNe Re: fatalny XXL Maybelline IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:57
      a ja mam krótkie rzęsy i wcale nie chce pogrubienia tylko maxymalnego wydłużenia:p. mnie też tusz bardzo odpowiada!!!!!!!!!!!
      • Gość: nioma Re: fatalny XXL Maybelline IP: *.chello.pl 07.03.05, 22:04
        sprobuje jutro pomalowac na szybko - nie czekajac az biale wyschnie,
        moze jak malo kumata jestem ale wydawalo mi sie ze reklamuja ja jako TEŻ
        pogrubiajacy, no i nazwa XXL wskazuje na tzw. obfitość kształtu, nie sadzicie?
        • Gość: SeReNe Re: fatalny XXL Maybelline IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 11:13
          Ma wydłużać i pogrubiać. Z tego drugiego przyznaje że się wogóle nie wywiązuje (co mi nie przeszkadza) ale wydłuża fajnie.
    • Gość: Zaira ma (chyba zageszczac), pogrubiac i wydluzac IP: *.tele2.pl 08.03.05, 10:38
      specjalnie sprawdzilam ;)
      • nioma Re: ma (chyba zageszczac), pogrubiac i wydluzac 08.03.05, 11:49
        a mi zalezalo wlasnie na pogrubieniu,
        i nici...
        • Gość: Blossom nobody said it was eeaasy ;) n/t IP: *.tele2.pl 08.03.05, 12:07

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka