Dodaj do ulubionych

"Nowy" Twój Styl

11.03.05, 11:39
Hej. Podobno od wczoraj jest już Twój Styl wydany po raz pierwszy pod rządami
p. Pieńkowskiej. Nie miałam okazji dziś kupić,ale jestem bardzo ciekawa.
Czytałyście może? Jakieś znaczące zmiany? W internecie jeszcze nie ma :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.03.05, 12:20
      U mnie w sklepie tez jeszcze nie bylo mimo, ze Pienkowska mowila, ze od 10
      marca bedzie
      Marta
      • Gość: ania Re: "Nowy" Twój Styl IP: 212.244.242.* 11.03.05, 12:33
        Zawsze było równo z ELLE, a tu cisza...
        • asicca Re: "Nowy" Twój Styl 11.03.05, 12:38
          a co sie stalo z poprzednia Pania redaktor???
          nie ma aktualnych info.. : ((
          • Gość: celia Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 11.03.05, 12:57
            mam go,na okladce jest Otylia.rewolucyjnych zmian nie zauwazylam...ale zadko
            kupuje ta gazete
            • Gość: Inka_26 Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.szwajcarska.pl 11.03.05, 13:05
              Otylia? Znowu ten babski cyborg. Ona się nadaje ale do sportu bo reklam IDEI
              nie mogę z nią oglądać bo ona nie umie mówić, kompletnie nie nadaje się do tego
              typu rzeczy. Odnosi wielkie sukcey w sporcie ale po co się pcha tam gdzie nie
              psauje to nie wiem. Chyba dla pieniędzy wyłącznie. A to, że wygrała jakiś tytuł
              najpiekniejszej kobiety to już przegięcie. Beznadzieja.
              • zuza123 Re: "Nowy" Twój Styl 11.03.05, 13:12
                :) wyraziłaś moje zdanie. Nie mogę słuchać reklam z nią, ale to jakby inny
                temat niż w wątku ;)
              • Gość: kasia Re: "Nowy" Twój Styl IP: 80.72.46.* 11.03.05, 14:20
                oj, jak to dobrze, że nie jestem sama. Niecierię jej, chyba bardziej niż Ty!:/
                Niedeość, że obleśna jak nie wiem co to jeszcze wszystkie rozumy pozjadała.
                • Gość: DagnyJuel Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.03.05, 14:28
                  wiem ze to nie temat wątku...ale popieram jest świetną sportsmenką ale na pewno
                  nie piękną ani dla mnie nawet ładna kobietą, poza tym ma powierzchowność
                  czołgu...ale sportsmenka z niej pierwsza klasa i przed tym chylę czoło...
    • feema-to-ja Re: "Nowy" Twój Styl 11.03.05, 13:39
      W internecie już jest. Tylko w kiosku nie ma:(
      • Gość: kk Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:40
        A ja ciekawa jestem tej płyty??
        • Gość: myf Otylia-co z niej zrobili? IP: *.wnc.katowice.pl 11.03.05, 13:45
          ja do niej nic nie ma, ale zobaczcie sobie co z niej zrobili w tej sesji!!!!!!!
          boze, druga Frytka!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: aaa Re: Otylia-co z niej zrobili? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:54
            A jaka płyta jest? U mnie też nie ma, ale nawet w empiku byłam dzis przypadkiem
            i też nie było.
            • feema-to-ja Właśnie, jaka płyta? 11.03.05, 14:03

• Gość: sara Re: Otylia-co z niej zrobili? IP: *.chello.pl 11.03.05, 14:05
              witam,
              gazeta jest z płytą Ive Mendes
              pozdr
              • Gość: kk Re: Otylia-co z niej zrobili? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:21
                A czy ktoś może wie ile jest na niej utworów??
                Ja już dawno nie miałam Twojego stylu w łapkach, ile on teraz kosztuje.
                Chyba sobie dziś kupię ze względu na tą płytę
                • feema-to-ja Re: Otylia-co z niej zrobili? 11.03.05, 15:53
                  ok. 7-9 złotych, zależnie od dodatku
          • Gość: margoo Re: Otylia-co z niej zrobili? IP: *.pronet.lublin.pl 11.03.05, 17:06
            serio myslalam ze to Frytka;p na tej okladce wyszla bardzo podobnie do niej.
          • Gość: Mila Re: Otylia-co z niej zrobili? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 14:34
            rzeczywiście!!-kogoś mi przypominała-już wiem kogo!
    • Gość: iza Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:04
      no to w końcu jest ten Twój Styl czy go nie ma?
      • Gość: feema-to-ja Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 11.03.05, 14:18
        jeszcze nie ma
    • Gość: Milka A są jakieś próbki kosmetyków??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:04
      jeżeli tak to jakie?
    • afork "Nowy" Twój Styl 11.03.05, 17:18
      Na razie tyle...www.twojstyl.com.pl
      a na gazetkę chyba trzeba poczekać do jutra...niestety :(
    • Gość: veea Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.ghnet.pl 11.03.05, 19:46
      w poprzednim TS było napisane-obok zapowiedzi płyty - ze kolejny numer w
      kioskach 12 marca....<gapy>:)
      Pzdr:)
      • feema-to-ja Re: "Nowy" Twój Styl 11.03.05, 21:38
        Ahaaaaaaaaaaaa......:)
    • Gość: K Może wreszcie zaktualizują zwycięzców konkursów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 11:26
      Od jakiegoś czasu TS i także Filipinka (obie Bauer)maja kłopoty z aktualizacją
      zwycięzców konkursów, a w zasadzie tak jak Filipinka z kompletnym ich brakiem
      od ponad półtora roku! Sam pomysł konkursów dla internautek też jest po zbóju:
      czytam w papierowym TS, że na stronie internetowej jest konkurs, wchodę na www
      a tam numery smsów- po co ten cały ten cyrk!
      Nowa naczelna też nic tu nie pomogła..
    • monia76 Re: "Nowy" Twój Styl 14.03.05, 14:38
      gazetka taka sobie, nie zauwazylam, zeby nowa naczelna wniosla jakies
      rewolucyjne zmiany. plyta ma 4 utwory i jest bardzo fajna. otylka rzeczywiscie
      porazka, wyglada jak frytka i to jeszcze w najgorszym wydaniu. jakos nie
      popisali sie stylisci tym razem
      • zuza123 Re: "Nowy" Twój Styl 14.03.05, 14:53
        Mi się trochę nie podobają zbyt "krzyczące" nagłówki, trochę za duże i zbyt
        kolorowe. No i wydaje mi się, że jest więcej stron z reklamami. I rzeczywiście
        poza tym żadnych zmian nie widać
        • Gość: joli Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.wsa.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 14:20
          ja tez nie jestem zachwycona nową szatą np. dot. urody, nawet pomyślałam sobie,
          że gdybym chciała oglądać wymieszane na stronie różne kosmetyki i misz- masz
          różnych kolorów to kupiłam bym sobie Filipinkę ew. inne Bravo Girl czy coś tam.
          a propos Twój Styl czytam od 13 lat i najbardziej podobał mi sie pod rządami
          Pani Kaszuby
    • zuza123 Re: "Nowy" Twój Styl 15.03.05, 09:36
      up
      • asicca Re: "Nowy" Twój Styl 15.03.05, 10:44
        hej, napiszcie co sie z stalo z poprzednia Pania naczelna????
        please, poinformujcie mnie!!!
    • Gość: lasy33 Re: "Nowy" Twój Styl IP: 80.48.241.* 15.03.05, 11:22
      Faktycznie jest już, ale widzę, że przeszli też na system esemesowy jeśli
      chodzi o konkursy. Wstępniak p. Pienkowskiej jest optymistyczny, chociaż
      przyznam, że jestem ciekawa dlaczego nie ma już p. Schwendimann - może ktoś wie?
      • wieslawa-siemiankowska Re: "Nowy" Twój Styl 15.03.05, 11:37
        Poprzednia naczelna wyleciała i tyle. Wraz z nią ta druga mądrala od mody.
        • Gość: aaa Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 13:45
          Zmiany to mogą być ewentualnie widoczne dopiero w nastepnych numerach! Przecież
          kiedy Pieńkowska została naczelna, a było to niedawno, obecny numer był już
          prawie gotowy! jedyne co, to zdązyła wstępniak napisać i już.
    • roxi_hart Re: "Nowy" Twój Styl 16.03.05, 14:44
      Ciesze sie tylko ze nie ma artykulu o samej Pienkowskiej-w pierwszym nr Pani pod rzadami Domagalik jej nazwisko bylo na okladce a w srodku...szkoda gadac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka