zuza123 11.03.05, 11:39 Hej. Podobno od wczoraj jest już Twój Styl wydany po raz pierwszy pod rządami p. Pieńkowskiej. Nie miałam okazji dziś kupić,ale jestem bardzo ciekawa. Czytałyście może? Jakieś znaczące zmiany? W internecie jeszcze nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.03.05, 12:20 U mnie w sklepie tez jeszcze nie bylo mimo, ze Pienkowska mowila, ze od 10 marca bedzie Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: "Nowy" Twój Styl IP: 212.244.242.* 11.03.05, 12:33 Zawsze było równo z ELLE, a tu cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
asicca Re: "Nowy" Twój Styl 11.03.05, 12:38 a co sie stalo z poprzednia Pania redaktor??? nie ma aktualnych info.. : (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celia Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 11.03.05, 12:57 mam go,na okladce jest Otylia.rewolucyjnych zmian nie zauwazylam...ale zadko kupuje ta gazete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_26 Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.szwajcarska.pl 11.03.05, 13:05 Otylia? Znowu ten babski cyborg. Ona się nadaje ale do sportu bo reklam IDEI nie mogę z nią oglądać bo ona nie umie mówić, kompletnie nie nadaje się do tego typu rzeczy. Odnosi wielkie sukcey w sporcie ale po co się pcha tam gdzie nie psauje to nie wiem. Chyba dla pieniędzy wyłącznie. A to, że wygrała jakiś tytuł najpiekniejszej kobiety to już przegięcie. Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza123 Re: "Nowy" Twój Styl 11.03.05, 13:12 :) wyraziłaś moje zdanie. Nie mogę słuchać reklam z nią, ale to jakby inny temat niż w wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: "Nowy" Twój Styl IP: 80.72.46.* 11.03.05, 14:20 oj, jak to dobrze, że nie jestem sama. Niecierię jej, chyba bardziej niż Ty!:/ Niedeość, że obleśna jak nie wiem co to jeszcze wszystkie rozumy pozjadała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.03.05, 14:28 wiem ze to nie temat wątku...ale popieram jest świetną sportsmenką ale na pewno nie piękną ani dla mnie nawet ładna kobietą, poza tym ma powierzchowność czołgu...ale sportsmenka z niej pierwsza klasa i przed tym chylę czoło... Odpowiedz Link Zgłoś
feema-to-ja Re: "Nowy" Twój Styl 11.03.05, 13:39 W internecie już jest. Tylko w kiosku nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:40 A ja ciekawa jestem tej płyty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myf Otylia-co z niej zrobili? IP: *.wnc.katowice.pl 11.03.05, 13:45 ja do niej nic nie ma, ale zobaczcie sobie co z niej zrobili w tej sesji!!!!!!! boze, druga Frytka!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Otylia-co z niej zrobili? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:54 A jaka płyta jest? U mnie też nie ma, ale nawet w empiku byłam dzis przypadkiem i też nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Otylia-co z niej zrobili? IP: *.chello.pl 11.03.05, 14:05 witam, gazeta jest z płytą Ive Mendes pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Otylia-co z niej zrobili? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:21 A czy ktoś może wie ile jest na niej utworów?? Ja już dawno nie miałam Twojego stylu w łapkach, ile on teraz kosztuje. Chyba sobie dziś kupię ze względu na tą płytę Odpowiedz Link Zgłoś
feema-to-ja Re: Otylia-co z niej zrobili? 11.03.05, 15:53 ok. 7-9 złotych, zależnie od dodatku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margoo Re: Otylia-co z niej zrobili? IP: *.pronet.lublin.pl 11.03.05, 17:06 serio myslalam ze to Frytka;p na tej okladce wyszla bardzo podobnie do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: Otylia-co z niej zrobili? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 14:34 rzeczywiście!!-kogoś mi przypominała-już wiem kogo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:04 no to w końcu jest ten Twój Styl czy go nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feema-to-ja Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 11.03.05, 14:18 jeszcze nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka A są jakieś próbki kosmetyków??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:04 jeżeli tak to jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
afork "Nowy" Twój Styl 11.03.05, 17:18 Na razie tyle...www.twojstyl.com.pl a na gazetkę chyba trzeba poczekać do jutra...niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veea Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.ghnet.pl 11.03.05, 19:46 w poprzednim TS było napisane-obok zapowiedzi płyty - ze kolejny numer w kioskach 12 marca....<gapy>:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Może wreszcie zaktualizują zwycięzców konkursów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 11:26 Od jakiegoś czasu TS i także Filipinka (obie Bauer)maja kłopoty z aktualizacją zwycięzców konkursów, a w zasadzie tak jak Filipinka z kompletnym ich brakiem od ponad półtora roku! Sam pomysł konkursów dla internautek też jest po zbóju: czytam w papierowym TS, że na stronie internetowej jest konkurs, wchodę na www a tam numery smsów- po co ten cały ten cyrk! Nowa naczelna też nic tu nie pomogła.. Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: "Nowy" Twój Styl 14.03.05, 14:38 gazetka taka sobie, nie zauwazylam, zeby nowa naczelna wniosla jakies rewolucyjne zmiany. plyta ma 4 utwory i jest bardzo fajna. otylka rzeczywiscie porazka, wyglada jak frytka i to jeszcze w najgorszym wydaniu. jakos nie popisali sie stylisci tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
zuza123 Re: "Nowy" Twój Styl 14.03.05, 14:53 Mi się trochę nie podobają zbyt "krzyczące" nagłówki, trochę za duże i zbyt kolorowe. No i wydaje mi się, że jest więcej stron z reklamami. I rzeczywiście poza tym żadnych zmian nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joli Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.wsa.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 14:20 ja tez nie jestem zachwycona nową szatą np. dot. urody, nawet pomyślałam sobie, że gdybym chciała oglądać wymieszane na stronie różne kosmetyki i misz- masz różnych kolorów to kupiłam bym sobie Filipinkę ew. inne Bravo Girl czy coś tam. a propos Twój Styl czytam od 13 lat i najbardziej podobał mi sie pod rządami Pani Kaszuby Odpowiedz Link Zgłoś
asicca Re: "Nowy" Twój Styl 15.03.05, 10:44 hej, napiszcie co sie z stalo z poprzednia Pania naczelna???? please, poinformujcie mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lasy33 Re: "Nowy" Twój Styl IP: 80.48.241.* 15.03.05, 11:22 Faktycznie jest już, ale widzę, że przeszli też na system esemesowy jeśli chodzi o konkursy. Wstępniak p. Pienkowskiej jest optymistyczny, chociaż przyznam, że jestem ciekawa dlaczego nie ma już p. Schwendimann - może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: "Nowy" Twój Styl 15.03.05, 11:37 Poprzednia naczelna wyleciała i tyle. Wraz z nią ta druga mądrala od mody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: "Nowy" Twój Styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 13:45 Zmiany to mogą być ewentualnie widoczne dopiero w nastepnych numerach! Przecież kiedy Pieńkowska została naczelna, a było to niedawno, obecny numer był już prawie gotowy! jedyne co, to zdązyła wstępniak napisać i już. Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: "Nowy" Twój Styl 16.03.05, 14:44 Ciesze sie tylko ze nie ma artykulu o samej Pienkowskiej-w pierwszym nr Pani pod rzadami Domagalik jej nazwisko bylo na okladce a w srodku...szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś